Patterson Napisano 18 Maja 2015 Share Napisano 18 Maja 2015 Ostatnio skończyłem taką Pantherkę z Normandii. Malowanie 12 SS Pz.Div. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 18 Maja 2015 Share Napisano 18 Maja 2015 Czolg rewelka, szacun! Jeno jezeli dobrze widze, to patki pancerniackie Wehrmachtu nie licuja z formacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 18 Maja 2015 Share Napisano 18 Maja 2015 Zmęczony bojem. Bardzo ładna praca. Oparty o dokumentację zdjęciową, czy też zlepek materiału historycznego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Maja 2015 Share Napisano 18 Maja 2015 Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 18 Maja 2015 Autor Share Napisano 18 Maja 2015 Dzieki wielkie. Model w oparciu o fotografie wozów z tego okresu, nie jakiś konkretny. Czolg rewelka, szacun! Jeno jezeli dobrze widze, to patki pancerniackie Wehrmachtu nie licuja z formacja. O patrz, miałem mu te patki podmienić i zapomniałem. Ale to nie problem, da się poprawić. Dzięki za czujność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 19 Maja 2015 Share Napisano 19 Maja 2015 Bardzo podoba Mi się ta Panterka. Szczególnie detale, takie jak maskowanie zielskiem lufy. Fajne ślady eksploatacji. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 19 Maja 2015 Share Napisano 19 Maja 2015 To nie czujnosc... To mania przesladowcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 19 Maja 2015 Share Napisano 19 Maja 2015 Pięknie wykonany model, fajnie zmęczony życiem, widać, że nie stał na tyłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 20 Maja 2015 Share Napisano 20 Maja 2015 Swietny model, bardzo mi sie podoba, jedynie te ubytki zimmeritu jakos nie do konca do mnie przemawiaja, ale to juz jak kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 20 Maja 2015 Share Napisano 20 Maja 2015 Jak zwykle rewelacja. Brawo, detale powalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 20 Maja 2015 Share Napisano 20 Maja 2015 Noo nieźle. !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 20 Maja 2015 Share Napisano 20 Maja 2015 Ochy i Achy były wcześniej, powiem tylko ze bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 20 Maja 2015 Share Napisano 20 Maja 2015 Kiedyś przeczytałem w poście jednego z bardzo imponujących mi modelarzy, że nie da się zrobić dobrze wyglądających, uszkodzonych i powyginanych błotników z zestawowych plastików. Twoje modele pokazują że jednak można Pantera co by tu nie mówić, jak zwykle bardzo inspirująca. Czekam na kolejne, bo z tego co widziałem to jeszcze sporo się ich szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 20 Maja 2015 Share Napisano 20 Maja 2015 Dla mnie Hi-End, Hi-Fi, ZZ Top, Champions League, itd. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 21 Maja 2015 Share Napisano 21 Maja 2015 Kapitalny model, świetne malowanie i ogólny odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 21 Maja 2015 Super Moderator Share Napisano 21 Maja 2015 Świetna praca! Bardzo ładny wyszedł! Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 21 Maja 2015 Share Napisano 21 Maja 2015 Podoba się i to nawet bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 22 Maja 2015 Share Napisano 22 Maja 2015 Temat wytarty jak spodnie na tyłku czołgisty, ale na TAKĄ Panterę zawsze znajdzie się miejsce. Super praca. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 23 Maja 2015 Autor Share Napisano 23 Maja 2015 Dzięki piękne Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi