KAMIL90 Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Przedstawiam mój kolejny skończony model a mianowicie ISU 122S od Tamiy w skali 1/35 .Do budowy modelu wykorzystałem konwersję Armo oraz gąsienice Master Club . Model malowany farbami Tamiya oraz Mr. Hobby, brudzony produktami Ak i Mig . . Oto kila zdjęci gotowego modelu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Piękna maszyna! Szczególnie beczki, łuski i ogólny weathering wyglądają fantastycznie. Chylę czoła! Jedyne nad czym bym jeszcze nieco posiedział to washowanie skrzynek i nieco przetarłbym jaśniejszym metalizerem krawędzie szpadla i kilofa. Reszta jest fenomenalna i aż prosi się o fajną podstawkę Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Piękna praca. Cała koncepcja przypadła mi do gustu. Takie maszyny po przejściach najbardziej mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Swietna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Bardzo ładny model. Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Wspaniałe wykonanie! Zdradzisz jak robiłeś gąski? (jaka chemia itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Prawdziwa przyjemnosc z ogladania, naprawde fajnie zrobiony i utyrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 Bardzo dobry. Podstawka, nawet skromna, by mu nie zaszkodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 19 Czerwca 2015 Share Napisano 19 Czerwca 2015 Ma moc, fajna praca, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 20 Czerwca 2015 Share Napisano 20 Czerwca 2015 Modelarska piękność Wielkie gratulacje, że nie wyszedł Ci typowy zielony rusek - jest jakieś kamo i świetne brudzenie - mi się podoba bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 20 Czerwca 2015 Share Napisano 20 Czerwca 2015 Bardzo ladnie pomalowany, ciekawa modulacja zieleni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Czerwca 2015 Share Napisano 20 Czerwca 2015 Znakomity !! Bardzo lubie tego typu pojazdy bez przednich błotników. Nabierają dzikości ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 21 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2015 Miło mi że się wam podoba moja praca . Wspaniałe wykonanie! Zdradzisz jak robiłeś gąski? (jaka chemia itp.) Gąski były moczone w specyfiku od Ak metal burnishing i potraktowane mieszanką Erths Effects z gipsem i nanoszone pędzlem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 27 Czerwca 2015 Share Napisano 27 Czerwca 2015 Piękne brudzenie! Nie mogę oderwać oczu od Twojego modelu. A wiaderko na bimber, ekstra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 Świetnie usyfiony Wielkie gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 Jak brudziłeś gąski?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 Piękny model ... Świetnie pobrudzony. Bardzo naturlnie wygląda... Gratulacje za fotkę Admina! Tak z ciekawości zapytam o kaliber łusek na kadłubie. To od Tej 122? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 Jest się na czym wzorować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 22 Października 2015 Share Napisano 22 Października 2015 Model rzeczywiście ładny. Fajnie wykonany, super dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi