Solo Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 To już? Można pisać? Będzie konkurs? Jakiś regulamin? Zasady? Nagrody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Ciężko poczekać do 1 września? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Bardzo ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Zróbcie konkurs tylko dla Sola i Spitona. Jak dzieci, ja p... . PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 28 Sierpnia 2015 Super Moderator Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Nagroda ta jasne uśmiech kierownika Solo może za sponsorujesz skoro się tak domagasz nagród? Daj na luz się dowiesz w odpowiednim czasie. Cierpliwość ponoć trzeba ćwiczyć, jak widać co po niektórym brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Solo może za sponsorujesz skoro się tak domagasz nagród? Jestem jednym ze sponsorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 28 Sierpnia 2015 Super Moderator Share Napisano 28 Sierpnia 2015 To po co pytasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Przecież nie pytałem o to co ufundował Solo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 28 Sierpnia 2015 Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Panowie, spokojnie Wszystko w swoim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 28 Sierpnia 2015 Super Moderator Share Napisano 28 Sierpnia 2015 Witam. Mam nadzieję, że uda się ogłosić regulamin konkursu w najbliża niedziele. Pozdrawiam (lista nagród zwiększa się ;-) Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 30 Sierpnia 2015 Super Moderator Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Witam ponownie - regulamin można znaleźć pod tym adresem... pozdrawiam i życzę udanej zabawy. Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2015 No i super. W regulaminie nie ma ani słowa o tym, że warsztat i galeria konkursowe mają się znaleźć tylko na ModelWorku. Czy to przeoczenie czy faktycznie można prowadzić warsztaty równolegle na innych forach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 30 Sierpnia 2015 Super Moderator Share Napisano 30 Sierpnia 2015 To nie przeoczenie - ale liczymy na wierność naszych modelarzy... pozostanie z warsztatem u nas. Tyle. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sinirlan Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Let the games begin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Ja oczywiscie nie startuje, zycze zdrowej, kulturalnej i uczciwej rywalizacji a zwyciezcom z gory gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 No nie mam pomysłu na nic z tym co mam w magazynie, trudno się mówi i pozostaje mi kibicować jakiemuś współcześniakowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Nagroda dla pancerniaków porządna, nie jakaś kupa złomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Przyłączam się do grona kibicujących i życzę wszystkim genialnych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 No no. Ja już mam dwie nagrody upatrzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 A to zawsze nagroda 1/35 dla pancerniaków , liczyłem na "siedem-dwa" ,ale i tak udział wezme . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Tylko że na model można wydać 80zł, ale można i 400. Powinien być chyba jakiś przedział cenowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2015 A dlaczegóż to? Jeśli kogoś stać i chce, to niech robi i za 4000 zł, jeśli ma mu to pomóc w zrobieniu pięknego modelu. Jestem zdecydowanym przeciwnikiem jakichkolwiek sztucznych ograniczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Może masz rację, niektórzy robią i za ,,4000'' ale i tak im to nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2015 No więc tym bardziej takie ograniczenia w konkursie niepotrzebne, po co pomagać konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Może uda mnie się jakoś wystartować ale pewnie nie zacznę we wrzesniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi