Mitrandir Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Witam wszystkich serdecznie. Jak widać, nie tylko Ruskim się udało go zbudować I choć nie obyło się bez problemów, mnie też udało się doprowadzić do końca budowę pierwszego prototypu nocnej wersji śmigłowca KA-50. Osobiście uważam, że prototyp był ładniejszy, od seryjnego egzemplarza Stąd mój wybór Dziękuję wszystkim, którzy pomagali albo kopali pod stołem Dzięki Wam, moja "ciarnaja akuła" tak oto się prezentuje Kilka fotek w naturalnym oświetleniu... ... i na "ściance" i na podstawce... i na innej podstawce Teraz Sami możecie sobie wyrobić zdanie na temat tego modelu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Ja mam już wyrobione zdanie, chętnie go adoptuję. Jest to zacna sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Najlepsze zdjęcia komórka jakie widziałem. Ale można je zrobić jeszcze lepiej. A model fantastyczny !!! Kapitalny kamuflaż, znakomite detale. I jak zwykle znakomity brudzing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Września 2015 Autor Share Napisano 15 Września 2015 Dziękuję ...to że zacna, to już słyszałem Ale zapomniałem powiedzieć, że jury też było tego zdania Jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 No kurdę... Zostawiłeś w tym Łasku jakieś nagrody innym modelarzom, czy wszystko co było upchnąłeś do bagażnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Pięknie wykonany model, fajna zdjęciowo galeria. Gratulacje za Łask - nagroda jak najbardziej zasłużona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Fajna rzeźba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 Elegancki, jak zrobiłeś płytę lotniska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 15 Września 2015 Share Napisano 15 Września 2015 No ładnie Ci Grzesiu wyszedł, ładnie Śmiem twierdzić, że Twój najładniejszy model :P A przygód było co nie miara BTW - jak będziesz następnego takiego robił to muszę sobie jakąś melisę zakupić ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 16 Września 2015 Share Napisano 16 Września 2015 Waćpan masz chyba jakąś maszynkę do produkcji modeli i to jakąś bardzo dobrą. gdzie można takową dostać?? u ruskich?? A tak na poważnie to zrobiłeś kolejnego zgarniacza nagród na konkursach, choć już chciałeś go do kosza wyrzucić Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 16 Września 2015 Autor Share Napisano 16 Września 2015 Dziękuję za uznanie... ale się was tu namnożyło ehh na chwilkę was samych zostawić Elegancki, jak zrobiłeś płytę lotniska? ...to tektura 2mm gruntowana i malowana. Waćpan masz chyba jakąś maszynkę do produkcji modeli i to jakąś bardzo dobrą. gdzie można takową dostać?? u ruskich?? Chciałbym No ładnie Ci Grzesiu wyszedł, ładnie Śmiem twierdzić, że Twój najładniejszy model :P Mam jeszcze kilka, ale mogę się zgodzić ... też mnie się podoba Ale Panowie dzięki za uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 19 Września 2015 Share Napisano 19 Września 2015 Grzesiu krótko i na temat ,powala detalem i malunkiem. Na żywca jeszcze piękniejszy i nagroda jak najbardziej zasłużona. powaliłeś konkurencje.Jeszcze raz gratuluje pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 19 Września 2015 Autor Share Napisano 19 Września 2015 Masz jak zwykle zaburzoną percepcję Zajrzyj do warsztatu bo po Lasku trochę się zmienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 19 Września 2015 Share Napisano 19 Września 2015 Noo pani Lamio......w 1/48 zrobiłaby pani karierę ...............a tak poważnie,to co mam napisać...poprzednicy i JURY już określili twoje modele ....więc tylko się przyłączam i życzę powodzenia w nowym projekcie....aaaach te wnętrze to będzie sssmaaak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Września 2015 Share Napisano 20 Września 2015 Gratuluję wyróżnienia, model bardzo ładny. __________________________________________________________________________________________ na warsztacie: Spitfire Mk Vb - Tamiya + fotel - Pavla + lufy działek - RB Model + koła - CMK + kalka - Techmod 1/72 MiG-21PFM - R.V.Aircraft 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duju69 Napisano 20 Września 2015 Share Napisano 20 Września 2015 Gratulacje za zagrodę. Musze się w końcu wybrać na jakiś konkurs, w roli obserwatora oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 24 Września 2015 Share Napisano 24 Września 2015 Gratuluję Świetnego modelu Oglądałem galerię Kamova kilkukrotnie i przymierzałem się do wpisu, aż w końcu stwierdziłem, że nie ma co kombinować, tylko podać rękę wykonawcy, potrząsnąć i pogratulować, bo model pierwowo sorta! Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi