Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 281
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

W sumie nikt nie pytał, ale rozumiem Sławku, że te wszystkie dźwignie i przełączniki są sprawne i ruchome.

W tej skali to już by wypadało, bo inaczej to szkoda czasu

Napisano

Ta szklana "soczewka" to jak zrobiona?

Kropelka kleju?

Napisano

Nieeee ......to kopytko i wytłoczka,a pod spodem właściwy instrument.........i jeszcze dwie fotki z przymiarki...oczywiscie tablica narazie nie na swoim miejscu,bo prawa strona wejdzie za bezpieczniki,ale do fotki tak mi się ustawiło.....

SAM_6464.JPG

SAM_6465.JPG.

Napisano

Przyznam,że zmordowałem się wklejeniem tej tablicy......i jestem zadowolony,a nie zawsze tak jest ...dokleiłem jeszcze dżwignie i fotel.....jeszcze tylna kanapa,kilka drucików,elemencików i kabina będzie w miarę chyba gotowa........a narazie tak to wygląda

SAM_6472.JPG

SAM_6471.JPG

SAM_6470.JPG

SAM_6469.JPG

...

Napisano

Kolejna rzecz wykonana,która mnie satysfakcjonuje-żaluzje ........postanowiłem w środku wykonać fragment jakichś elementów(chyba kratownicy)....bo zauważyłem na jednej z fotek,że przy odpowiednio wychylonych żaluzjach-coś tam jednak widać w ,aaaale chyba jednak nie za wiele,jak zaglądam

SAM_6475.JPG

SAM_6476.JPG

SAM_6481.JPG

SAM_6482.JPG

SAM_6484.JPG

SAM_6485.JPG

SAM_6480.JPG

SAM_6487.JPG

SAM_6488.JPG

SAM_6489.JPG

SAM_6491.JPG

.....i oczywiście to tylko przymiarki,narazie wklejanie wielu elementów...nie jest wskazane...pozdrawiam

Napisano

.....też mi jest wstyd,bo odstawiłem Wilgę,a przecież dużo jej nie brakuje......będe musiał się kiedyś zmobilizować

....może ty podtrzymaj tradycję i swoją trochę pomęcz

Napisano

Oglądam każdą aktualizację SM-1 i za każdym razem widzę tu kawał efektownej i efektywnej roboty.

Napisano

Siedzenie dzisiaj robiłem.....jeszcze będą pasy,siedziska skóropodobne,pod ławkę jeszcze zamontuję obudowę akumulatora.....no i tyle...narazie przymiarka...

SAM_6492.JPG

SAM_6493.JPG

SAM_6495.JPG

SAM_6498.JPG

SAM_6501.JPG

h06.JPG

Napisano
Jak zobaczyłem,że Qalimar na forum się odezwał......to odrazu intensywnie zacząłem myśleć o Mi-17ce

Sławomirze, napierajcie no najpierw z tym "maleństwem"....

Napisano
Jak zobaczyłem,że Qalimar na forum się odezwał......to odrazu intensywnie zacząłem myśleć o Mi-17ce

Sławomirze, napierajcie no najpierw z tym "maleństwem"....

...Czyli z SM-1 ? .......

...to napieram powoli.....dalej tylna kanapka...i jestem z niej zadowolony,bo fajnie wyszło cieniowanie dermo,skóro-podobne(na żywo o wieeeele lepiej wygląda).....

SAM_6502.JPG

SAM_6505.JPG

SAM_6506.JPG

SAM_6507.JPG

SAM_6508.JPG

......narazie tyle