Sławekb Napisano 13 Listopada 2015 Autor Share Napisano 13 Listopada 2015 Nie marudź ... pięknie jest .....już człowiek nie może nic powiedzieć...co za czasy nastały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nacktgeboren Napisano 13 Listopada 2015 Share Napisano 13 Listopada 2015 Dobrze gada, pięknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Listopada 2015 Autor Share Napisano 14 Listopada 2015 (edytowane) Bezpieczniki Edytowane 14 Listopada 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Listopada 2015 Share Napisano 14 Listopada 2015 W sumie nikt nie pytał, ale rozumiem Sławku, że te wszystkie dźwignie i przełączniki są sprawne i ruchome. W tej skali to już by wypadało, bo inaczej to szkoda czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Listopada 2015 Autor Share Napisano 14 Listopada 2015 W zasadzie już od dziecka,robię sprawne i ruchome dzwignie czy przełączniki...w każdym moim modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 16 Listopada 2015 Autor Share Napisano 16 Listopada 2015 Robię sobie tablice.....łod podstaw.....drukować nie umiem,ale mam satysfakcję...bo ręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Listopada 2015 Share Napisano 16 Listopada 2015 Ta szklana "soczewka" to jak zrobiona? Kropelka kleju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 16 Listopada 2015 Autor Share Napisano 16 Listopada 2015 Nieeee ......to kopytko i wytłoczka,a pod spodem właściwy instrument.........i jeszcze dwie fotki z przymiarki...oczywiscie tablica narazie nie na swoim miejscu,bo prawa strona wejdzie za bezpieczniki,ale do fotki tak mi się ustawiło..... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 16 Listopada 2015 Share Napisano 16 Listopada 2015 Niemożliwy jesteś mam nadzieje, że jak go skończysz to wrócisz do Mi-17cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 16 Listopada 2015 Autor Share Napisano 16 Listopada 2015 Jak zobaczyłem,że Qalimar na forum się odezwał......to odrazu intensywnie zacząłem myśleć o Mi-17ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 18 Listopada 2015 Autor Share Napisano 18 Listopada 2015 Przyznam,że zmordowałem się wklejeniem tej tablicy......i jestem zadowolony,a nie zawsze tak jest ...dokleiłem jeszcze dżwignie i fotel.....jeszcze tylna kanapa,kilka drucików,elemencików i kabina będzie w miarę chyba gotowa........a narazie tak to wygląda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 19 Listopada 2015 Autor Share Napisano 19 Listopada 2015 Kolejna rzecz wykonana,która mnie satysfakcjonuje-żaluzje ........postanowiłem w środku wykonać fragment jakichś elementów(chyba kratownicy)....bo zauważyłem na jednej z fotek,że przy odpowiednio wychylonych żaluzjach-coś tam jednak widać w ,aaaale chyba jednak nie za wiele,jak zaglądam .....i oczywiście to tylko przymiarki,narazie wklejanie wielu elementów...nie jest wskazane...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 19 Listopada 2015 Share Napisano 19 Listopada 2015 Idziesz tak szybko, ze to mi jest normalnie wstyd Bardzo dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 19 Listopada 2015 Autor Share Napisano 19 Listopada 2015 .....też mi jest wstyd,bo odstawiłem Wilgę,a przecież dużo jej nie brakuje......będe musiał się kiedyś zmobilizować ....może ty podtrzymaj tradycję i swoją trochę pomęcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 19 Listopada 2015 Share Napisano 19 Listopada 2015 Oglądam każdą aktualizację SM-1 i za każdym razem widzę tu kawał efektownej i efektywnej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 19 Listopada 2015 Autor Share Napisano 19 Listopada 2015 Dzięki.....przyznam,że jest roboty.......i sam jestem ciekaw,jak to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 20 Listopada 2015 Autor Share Napisano 20 Listopada 2015 Siedzenie dzisiaj robiłem.....jeszcze będą pasy,siedziska skóropodobne,pod ławkę jeszcze zamontuję obudowę akumulatora.....no i tyle...narazie przymiarka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 21 Listopada 2015 Share Napisano 21 Listopada 2015 Jeśli on po skończeniu nie będzie latać to ja protestuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 21 Listopada 2015 Autor Share Napisano 21 Listopada 2015 Najważniejsze jest żeby nie latał przed skończeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 22 Listopada 2015 Share Napisano 22 Listopada 2015 Jak zobaczyłem,że Qalimar na forum się odezwał......to odrazu intensywnie zacząłem myśleć o Mi-17ce Sławomirze, napierajcie no najpierw z tym "maleństwem".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 22 Listopada 2015 Autor Share Napisano 22 Listopada 2015 Jak zobaczyłem,że Qalimar na forum się odezwał......to odrazu intensywnie zacząłem myśleć o Mi-17ce Sławomirze, napierajcie no najpierw z tym "maleństwem".... ...Czyli z SM-1 ? ....... ...to napieram powoli.....dalej tylna kanapka...i jestem z niej zadowolony,bo fajnie wyszło cieniowanie dermo,skóro-podobne(na żywo o wieeeele lepiej wygląda)..... ......narazie tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 23 Listopada 2015 Share Napisano 23 Listopada 2015 Podrzucę Ci trochę: http://www.airplane-pictures.net/type.php?p=1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Listopada 2015 Autor Share Napisano 23 Listopada 2015 Oczywiście znam te ujęcia...ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 25 Listopada 2015 Share Napisano 25 Listopada 2015 Piękna tapicerka, piękne detale, wszystko bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Szpargatoł Napisano 30 Listopada 2015 Share Napisano 30 Listopada 2015 Oczywiście znam te ujęcia...ale dzięki Jesli wszelkie mozliwe materialy potrzebne, to moze jakos pomoge: https://goo.gl/photos/Sk1P9G76wcA4ixRR7 Daruj jakosc, ale focilem kartoflem a i dostep byl ograniczony. Troche siara tak przekradac sie przez barierki, ale kilka od spodu tez zrobilem. Muzeum PMW w Gdyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi