Solo Napisano 16 Października 2016 Share Napisano 16 Października 2016 Tak po prawdzie to sporo maszyn współczesnych jetów brakuje, jeśli mówimy o dobrych modelach. Tak więc i Meng, i Tamiya i parę innych firm mają jak dla mnie co robić przez długie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 16 Października 2016 Share Napisano 16 Października 2016 Ostatnio częściej zaglądam na strony z nowościami w skali 1:48 i nie wiem czy już było czy jeszcze nie. http://www.trumpeter-china.com/index.php?g=home&m=product&a=show&id=2913&l=en Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Października 2016 Share Napisano 18 Października 2016 Już niedługo w najlepszych Biedronkach koło Twojego domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Października 2016 Share Napisano 18 Października 2016 Ponoć problem z nosem Su-34 HB jest nie taki mały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 19 Października 2016 Share Napisano 19 Października 2016 Zgadza sie, dlatego czekamy na KH ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 19 Października 2016 Share Napisano 19 Października 2016 Niewykluczone że z obu modeli razem da się w sumie złożyć coś sensownego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 19 Października 2016 Share Napisano 19 Października 2016 Zestaw korekcyjny za ~ 40 juro zapewne załatwi sprawę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 21 Października 2016 Share Napisano 21 Października 2016 Zestaw korekcyjny za ~ 40 juro zapewne załatwi sprawę ;) ... póki nie wykryją kolejnych "newsów" - typu wnęk podwozia w ich SU-27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Października 2016 Share Napisano 22 Października 2016 F-4S Zoukei Mura coraz bliżej. Nie powiem, apetycznie to wygląda, choć przewagi nad modelami Academy nie potrafię dostrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 22 Października 2016 Share Napisano 22 Października 2016 Jest już propozycja ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Października 2016 Share Napisano 22 Października 2016 Dość drogo: 75 dolarów albo 8100 jenów w przedsprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Października 2016 Share Napisano 22 Października 2016 Edit: mój błąd, model to F-4J, nie S. Wersja S ma być zdaje się w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 23 Października 2016 Share Napisano 23 Października 2016 Phantom z Zoukei Mura wygląda fajnie, ale też nie wiem czy będzie miał jakąś dużą przewagę nad Academy. Trzeba poczekać na jakieś szczegóły i porównania obu modeli. Cena rzeczywiście dość słona. Zoukei Mura jakoś często wydaje coś, co właśnie ktoś wydał, albo ma wydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 24 Października 2016 Share Napisano 24 Października 2016 http://www.armahobby.pl/pzl-p-11c-upgrade-set-for-mirage-kit.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 24 Października 2016 Autor Share Napisano 24 Października 2016 Mam już silnik Vectora i blachy Parta, więc silnika nie będę brał. Ale jest też pudełko z samymi kołami i zbiornikiem, co bardzo mnie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Października 2016 Share Napisano 26 Października 2016 Ten mniejszy zestaw to rzeczywiście dobra oferta, jak już się ma resztę dodatków. Mnie tam silnik z kolektorem kusi A tymczasem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 26 Października 2016 Autor Share Napisano 26 Października 2016 Nie lubię takich dużych zestawów bo wycinasz dwa pociski a potem reszta zalega. Lepiej osobno żywice dokupić. Chociaż na pewno niektórych mniej popularnych bombek czy rakietek w żywicy nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Października 2016 Share Napisano 26 Października 2016 Dodaj do tego jakość uzbrojenia jaką KH dodaje do swoich zestawów i to jak je potrafi pociąć na kawałeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 26 Października 2016 Autor Share Napisano 26 Października 2016 Wyprasek nie widziałem, ale poziomu żywicy to nie będzie. No ale jak pisałem, niektóre duperele w żywicy nie mają szans się pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tompac Napisano 26 Października 2016 Share Napisano 26 Października 2016 Ale to się zapowiada na minimum 3 zestawy, na obrazku jest po sztuce, rakiet Z-P trza dać przynajmniej po 2, rakiet P-P przynajmniej po 2-4, o bombkach i pylonach nie wspomnę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 27 Października 2016 Autor Share Napisano 27 Października 2016 W sumie być może błędnie założyłem, że to wszystko będzie jeden zestaw. Może zrobią 5 wg podziału kolumn na tym obrazku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Października 2016 Share Napisano 27 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 27 Października 2016 Share Napisano 27 Października 2016 Super . Ciekawe jak cena będzie tej suczki ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Października 2016 Share Napisano 27 Października 2016 Mnie bardziej ciekawi na ile kawałków potnie KH kadłub modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 27 Października 2016 Share Napisano 27 Października 2016 Stawiam na 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi