Daz Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Kolejny Tygrys, i próba odwzorowania modelu S04, jest to wersja zimowa, ale z elementami błota, typu dzień z lekkimi roztopami, i jazda po odmarzającej drodze, stad brak śniegu na gąsienicach za to ślady błota na kołach i pancerzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Ja p..., wczoraj dopiero co pryskałeś podkład !!! Nie wiem jak to robisz, ale mistrzostwa świata w modelarstwie na czas są Twoje. Co do malunku nie mam uwag, bo jest bardzo fajny. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Mozna? Mozna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 widzę tyci mały postęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 13 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2015 Dzięki Panowie, ciesze się, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Bardzo ładny - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Pięknie. Ale jakbyś zrobił podstawkę z droga jaka opisujesz,było by bardzo pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Ładny, podobają mi się ogniwa na wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Oj ładniusi pojazd żeś zmajstrował ,podoba mi się malowanko i ślady eksploatacji Jak mój poprzednik napisał podstawka dodała by smaku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Bardzo udany, podstawka nie zaszkodzi. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Prawdopodobnie Twój najlepszy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Jak nie lubię Tygrysow to ten mi się bardzo podoba. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 To i tutaj moje "pięć groszy". W "Galerii - Tiger I - 1942 Rosja" napisałem swoją opinię. W kwestii uczciwości muszę i tu napisać. Teraz model wyszedł Ci super. Trochę czasu poświęciłeś na pytania i jest merytoryczny. Co w moim mniemaniu podnosi jego wartość wizualną, no i handlową. Tak trzymaj. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Kazdy nastepny coraz lepszy, ktore dotychczas pokazales. Suszarki to Ty chyba nie wylaczasz podczas malowania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Podoba się. No i to tempo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Też podpisuję się pod tym, że to najlepszy Twój model. Baardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 14 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2015 Panowie, naprawdę jest mi bardzo miło, i ciesze się że model odniósł tak dobre wrażenie. Nie ukrywam to Wasza zasługa, bo po ostatniej wpadce z poprzednim Tygrysem chciałem zrobić kolejnego ale zgodnie z wiedzą historyczną i w zgodzie z rzeczywistością, stąd też Warsztat, co prawda ubogi, ale dzięki temu uniknąłem wpadek takich jak kolor bazowy (co prawda mało go widać ale tam pod spodem jest trój barwne kamo) ilości i długości anten, dodatkowy pojemnik na antenę i brak KM na wieży (dzięki Seb). Zgodnie z prośbą następny warsztat zrobię obszerny z realizacją z poszczególnych etapów malowania, dla zainteresowanych, no i przede wszystkim aby ponownie podeprzeć się Waszą wiedzą historyczną, aby wszystko ze sobą grało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Grudnia 2015 Share Napisano 14 Grudnia 2015 Elegancko wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Ogólne wrażenie bardzo pozytywne. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi