Szydercza Gała Napisano 27 Marca 2016 Autor Share Napisano 27 Marca 2016 (edytowane) No i byłoby. Sam U-Boot jest gotowy. Tą luźną linkę już podciągnąłem Ubaw z podstawką dopiero się zacznie jak Zojia przywiezie gablotę w piątek. WIELKIE JOŁ Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 Ale to małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 29 Marca 2016 Autor Share Napisano 29 Marca 2016 (edytowane) NIe jakos cholera nie chcaił urosnąć, a dobrze go karmiłem W tak zwanym międzyczasie postanowiłem ugłaskać nieco Żonę Zofjię, która niczym Katon Starszy z uporem maniaka stwierdza przy końcu każdego modelu : no to może byś w końcu skończył Kita i Bezszumnego..... Było nie było juz przwie 5 lat minęło od początku budowy. Pytanie mam takie, czy chcecie żebym założył wątek tutaj z tej końcówki ( na kartonwarku jest 22 stronnicowy watek..... ), czy zostawić je tam gdzie ich miejsce i uwolnić was od swojego towarzystwa na jakiś czas? W oczekiwaniu na powrót Zofji z gablotą do breloczka, wydziabałem maszynki sterowe do W/W: Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 30 Marca 2016 Share Napisano 30 Marca 2016 Fajny okręcik, rzeczywiście malutki. A poza tym ciekawa odmiana kolorystyczna od zdecydowanej większości innych modeli pływadeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 30 Marca 2016 Share Napisano 30 Marca 2016 Dawaj co masz. Twoje warsztaty mają to coś... No i modele też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 30 Marca 2016 Share Napisano 30 Marca 2016 "W tak zwanym międzyczasie postanowiłem ugłaskać nieco Żonę Zofjię, która niczym Katon Starszy z uporem maniaka stwierdza przy końcu każdego modelu : no to może byś w końcu skończył Kita i Bezszumnego..... Było nie było juz przwie 5 lat minęło od początku budowy. Pytanie mam takie, czy chcecie żebym założył wątek tutaj z tej końcówki ( na kartonwarku jest 22 stronnicowy watek..... ), czy zostawić je tam gdzie ich miejsce i uwolnić was od swojego towarzystwa na jakiś czas?" Tutaj tutaj, na Modelworku! PS ck Brodwayoboot bardzo się podoba, zwłaszcza olinowanie itp. A gablotka koniecznie, aby go muchy nie... ten tego ;) Czekamy z niecierpliwością na Kita i Bezszumnego. Aż mi się przypomniał mój pierwszy model z "Małego Modelarza" pancernik "Potiomkin" (sklejany wspólnie z ojcem) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Marca 2016 Autor Share Napisano 30 Marca 2016 Podziękował za przychylne komentŻe Panowie podziękował. Dedykowany wONtek dla kartonowych wypierdków juz istnieje. Zofjia powraca w piątek, więc prace przy miejscu spoczynku Bradwayoboota będą mogły ruszyć z miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Tak tak , tu też coś się dzieje Mały teaser To jeszcze nie koniec..... Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) No i co ? nikt nie ma nic do powiedzenia? - podoba sie... -Nie nie podoba sie... -Marchewa śmierdzą ci skarpetki... Nic? Trochę wiecej drewna doszło i oczywiście mi zbrakło, więc nowe się sezonuje, a w międzyczasie robi się Kit i Bezszumny... Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Ładne, ładne... tylko teraz tych wypaśnych matrosów z NS nie wykorzystasz. W takich okolicznościach przyrody bardziej pasują jacyś frędzlowaci stocznio-złomiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Ładny, ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Dzięki Co ja nie użyję??? Ha.... zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 18 Kwietnia 2016 Share Napisano 18 Kwietnia 2016 zacna rzecz... na powaznie to bardzo fajny maluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Ładny, podstawka jak na stronce producenta tego modelu! Jak już zostanie zwodowany to będzie patrolował Dunaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Niewypyszczalm sie , gdyz projekt szedl zgodnie z wczesniej zamierzonym kierunkiem. Rozumiem ze w zwionsku z brakami obiekcji instancji Najwyzszych ,obiekt powyzszy zostanie wlaczony do " 6 dywizji Lodzi Szuwarowo-Bagiennych na Dunaju " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Żaden oberleutnant nie może się czuć swobodnie w kiblu teraz Helmuty już na ukończeniu, myślę że finałowa galeria najpóźniej w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) No i zabawa dobiegła końca. Dziękuję wszystkim biorącym udział w tworzeniu tego wONtku, jak i oglONdaczom Ostatecznie żywicy to w tym guanie jest chyba najmniej z wszystkich urzytych materiałów Nie bardzo rozumiem czemu niektórzy lubią pracować z plastikiem a nie lubią z żywicą, ja jakiejś kosmicznej różnicy nie dostrzegam. Wniosek na przyszłość, zdecydowanie lepiej dobierać model następną razą... Pułkownik wraz z Ciapkiem i ZOFJIĄ musieli zlikwidować wieeeelu sabotażystów odpowiedzialnych za działania piątej kolumny w trakcie budowy breloczka. Jak zwykle coś co miało zająć góra miesiąc, zajęło 3,5 No i oczywiście jak ktoś już zauważył zerżnąłem pomysł podstawki ze stronki WMM, sam ogóras wyglądałby smutaśnie. No nic to wystarczy już pieprzenia, ostatnia fota: GALERIA KONIEC Edytowane 5 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 26 Kwietnia 2016 Share Napisano 26 Kwietnia 2016 A akwarium od kogo masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 26 Kwietnia 2016 Share Napisano 26 Kwietnia 2016 Na taką drobnicę fajne pudełko, jak od wacików do uszów. Śrubki to dobra sprawa - sam wykoncypowałeś? Podoba mnie się. (kropka nienawiści) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2016 A podziękował panowie podziękował. Wszystkie moje modele mają szklarnie. Zawsze robione w tym samym miejscu w Mieście Śledzia gdzieś w okolicy Łużyckiej, Ojce mnie załatwiają. Jakaś firma reklamowa, za niezbyt wygórowane pInIONdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 27 Kwietnia 2016 Share Napisano 27 Kwietnia 2016 No co Ty nie powiesz!? Mijam Acrylex idąc do pracy. Skoro mają tam takie gablotyki to walę jak w dym. Masz jeszcze jakieś przykładowe plexy? Jak Ty je zamawiasz (z ciekawości bo ja sobie autobusem przywiozę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2016 Zgadza się Acrylex. Jak zamawiam? Wysyłam OJCÓW z misjOM, a potem wkładam w kieszeń i do samolotu Co to przykładów to masz je na końcu moich relacji, poza Rolandem, jego gablota jest czały czas u OJCÓW, bo sie w kieszeń nie zmieściła ostatnią razą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi