bazylms Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Ależ nietyp się w konkursie trafił. Będę zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Ale pojazzzzzzzzddd . Zaglądam i kibicuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Bardzo ciekawie wygląda. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Fantastyczna sprawa z tym pokrakiem Pozaglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Jak na razie wybrałeś chyba jeden z ciekawszych pojazdów w konkursie, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Kurczę, człowiek tyle żyje a nie wiedział że takie pokraki po świecie jeżdżą. Chyba jeden z nielicznych nielotniczych warsztatów który będę podglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Na wstępie gratki za wybór pojazdu, naprawdę powoalające. Na tyle, na ile sie interesowałem zagadnieniem to RPA z racji specyficznych warunków uzytkowania sprzetu oaraz charkteru działań bojowych szło zupełnie inną ścieżką niż cały globalny przemysł zbrojeniowy a zwałaszcza w kwestii konstrukcji transporterów opancerzonych. Tam nie było ważne że pojazd był wysoki i trudny do zamaskowania bo jakie to ma znaczenie na pustyni? Najważniejsze było zagwarantować załodze możliwość przetrwania najazdu na minę, komfort załogi wewnątrz, duży zasięg i spore prędkości. Fajnie by było gdybyś poszedł dalej tą ściezką i kiedys zlepił więcej pokraków z RPA, bo widzę że podobają Ci się takie same rzeczy jak mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Oooo widzę, że ten warsztat trzeba objąć specjalnym nadzorem moderatora. Na okładce walkarounda widzę zimową pogodę! A tak na serio bardzo ciekawy temat sobie wybrałeś. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 2 Maja 2016 Share Napisano 2 Maja 2016 Są małe babole miejscami. Ty wiesz czy będą widoczne czy nie. Ja zawsze z takimi rzeczami radze sobie skrobiąc krawędź skalpelem i przejeżdżając ją Extra Thinem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 Pokrak pierwsza klasa Siadam i paczam co się wykluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 Mistrzostwo Świata z wyborem modelu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 Mój faworyt! Legend już szykuje do niego radar ziemny (HMDS), może się skusisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Maja 2016 Autor Share Napisano 6 Maja 2016 Ciekawe, tylko jak to to wykrywało miny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Maja 2016 Share Napisano 7 Maja 2016 Bardzo mi się podoba ta poczwara, więc dawaj dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 7 Maja 2016 Share Napisano 7 Maja 2016 Ooo super temat..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 8 Maja 2016 Share Napisano 8 Maja 2016 Ładnie to wygląda. Działaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 8 Maja 2016 Share Napisano 8 Maja 2016 Będziesz miał trochę zabawy z tymi błotnikami, ale efekt końcowy na pewno będzie lepszy niż błotniki zestawowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Maja 2016 Autor Share Napisano 8 Maja 2016 Może spróbuj najpierw całe z evergreen zrobić zanim zaczniesz rozwalać zestawowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyps Napisano 8 Maja 2016 Share Napisano 8 Maja 2016 Prześwietny pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 11 Maja 2016 Share Napisano 11 Maja 2016 Tylko ja nie widzę fotek? :( Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 11 Maja 2016 Share Napisano 11 Maja 2016 Tylko ja nie widzę fotek? :( Tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 11 Maja 2016 Share Napisano 11 Maja 2016 Na tapatalku i u mnie fotek nie widać ale na kompie wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 20 Maja 2016 Share Napisano 20 Maja 2016 Wyjątkowo szpetny bydlak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 21 Maja 2016 Share Napisano 21 Maja 2016 EEE ładny jest, a z tymi żaluzjami wygląda super, może Sleepwalker skusisz się na dorobienie tego ustrojstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Maja 2016 Share Napisano 21 Maja 2016 Sleepwalker- idź na całość. Masz dużo czasu, więc ja bym się pobawił w GPR i osłony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi