bazylms Napisano 1 Maja 2016 Napisano 1 Maja 2016 Ależ nietyp się w konkursie trafił. Będę zaglądał. Cytuj
kubisz Napisano 1 Maja 2016 Napisano 1 Maja 2016 Fantastyczna sprawa z tym pokrakiem Pozaglądam. Cytuj
Tenggeri Napisano 1 Maja 2016 Napisano 1 Maja 2016 Jak na razie wybrałeś chyba jeden z ciekawszych pojazdów w konkursie, powodzenia Cytuj
Solo Napisano 1 Maja 2016 Napisano 1 Maja 2016 Kurczę, człowiek tyle żyje a nie wiedział że takie pokraki po świecie jeżdżą. Chyba jeden z nielicznych nielotniczych warsztatów który będę podglądać. Cytuj
7urgen Napisano 1 Maja 2016 Napisano 1 Maja 2016 Na wstępie gratki za wybór pojazdu, naprawdę powoalające. Na tyle, na ile sie interesowałem zagadnieniem to RPA z racji specyficznych warunków uzytkowania sprzetu oaraz charkteru działań bojowych szło zupełnie inną ścieżką niż cały globalny przemysł zbrojeniowy a zwałaszcza w kwestii konstrukcji transporterów opancerzonych. Tam nie było ważne że pojazd był wysoki i trudny do zamaskowania bo jakie to ma znaczenie na pustyni? Najważniejsze było zagwarantować załodze możliwość przetrwania najazdu na minę, komfort załogi wewnątrz, duży zasięg i spore prędkości. Fajnie by było gdybyś poszedł dalej tą ściezką i kiedys zlepił więcej pokraków z RPA, bo widzę że podobają Ci się takie same rzeczy jak mi... Cytuj
karambolis8 Napisano 2 Maja 2016 Napisano 2 Maja 2016 Oooo widzę, że ten warsztat trzeba objąć specjalnym nadzorem moderatora. Na okładce walkarounda widzę zimową pogodę! A tak na serio bardzo ciekawy temat sobie wybrałeś. Powodzenia Cytuj
Panzer Machine Napisano 2 Maja 2016 Napisano 2 Maja 2016 Są małe babole miejscami. Ty wiesz czy będą widoczne czy nie. Ja zawsze z takimi rzeczami radze sobie skrobiąc krawędź skalpelem i przejeżdżając ją Extra Thinem. Cytuj
M.A.V. Napisano 3 Maja 2016 Napisano 3 Maja 2016 Pokrak pierwsza klasa Siadam i paczam co się wykluje Cytuj
Barthass Napisano 3 Maja 2016 Napisano 3 Maja 2016 Mój faworyt! Legend już szykuje do niego radar ziemny (HMDS), może się skusisz? Cytuj
bazylms Napisano 6 Maja 2016 Autor Napisano 6 Maja 2016 Ciekawe, tylko jak to to wykrywało miny? Cytuj
makinen Napisano 7 Maja 2016 Napisano 7 Maja 2016 Bardzo mi się podoba ta poczwara, więc dawaj dalej! Cytuj
Tenggeri Napisano 8 Maja 2016 Napisano 8 Maja 2016 Będziesz miał trochę zabawy z tymi błotnikami, ale efekt końcowy na pewno będzie lepszy niż błotniki zestawowe. Cytuj
bazylms Napisano 8 Maja 2016 Autor Napisano 8 Maja 2016 Może spróbuj najpierw całe z evergreen zrobić zanim zaczniesz rozwalać zestawowe. Cytuj
Piecu_KP Napisano 11 Maja 2016 Napisano 11 Maja 2016 Tylko ja nie widzę fotek? :( Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj
dbariusz Napisano 11 Maja 2016 Napisano 11 Maja 2016 Na tapatalku i u mnie fotek nie widać ale na kompie wszystko jest ok. Cytuj
raval74 Napisano 21 Maja 2016 Napisano 21 Maja 2016 EEE ładny jest, a z tymi żaluzjami wygląda super, może Sleepwalker skusisz się na dorobienie tego ustrojstwa. Cytuj
makinen Napisano 21 Maja 2016 Napisano 21 Maja 2016 Sleepwalker- idź na całość. Masz dużo czasu, więc ja bym się pobawił w GPR i osłony... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi