temir 2 Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 Witam! Zestaw bardzo popularny więc darowałem sobie inboxa i wątek warsztatowy. Model praktycznie z pudła - wymieniłem jedynie lufy na RB i km z "Extratechu" oraz dodałem linę holowniczą. Model po sklejeniu: ...podkład "Gunze 1000": ...kolor podstawowy: ...i gotowy na podstawce: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 No i po mojemu udany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 Mi się podoba. Zwłaszcza 3 zdjęcie. A później trochę za mocno go wybrudziłeś. Podstawka też świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 zacny maluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 13 Maja 2016 Share Napisano 13 Maja 2016 Jak zawsze wspaniały maluch. Mirage wypuscił tez wersje z odlewanym pancerzem. Kiedys bardzo mi sie podobała. Ale to było kiedys. Ostatnio mój wskaźnik przerobu modelarskiego opadł do poziomu zero i ani drgnie ,_)) Dlatego spytam, nie planuszesz temirze 2 Lee z odlewanym pancerzem?? chętnie bym pooglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 14 Maja 2016 Share Napisano 14 Maja 2016 Bardzo ladna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 14 Maja 2016 Autor Share Napisano 14 Maja 2016 Witam! Jak zawsze wspaniały maluch. Mirage wypuscił tez wersje z odlewanym pancerzem. Kiedys bardzo mi sie podobała. Ale to było kiedys. Ostatnio mój wskaźnik przerobu modelarskiego opadł do poziomu zero i ani drgnie ,_)) Dlatego spytam, nie planuszesz temirze 2 Lee z odlewanym pancerzem?? chętnie bym pooglądał. Wspomniana przez Ciebie wersja M3 prezentuje się rzeczywiście interesująco . Niestety od dłuższego już czasu cierpię na podobną do Twojej przypadłość tj. mój przerób osiągnął niemal dno . Niemal - bowiem jednak udaję mi się z bólem wymęczyć jeden model na rok . Z tego też powodu model ww. pojazdu będzie musiał najprawdopodobniej pozostać jedynie w sferze niespełnionych modelarskich marzeń ... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 15 Maja 2016 Share Napisano 15 Maja 2016 Bardzo ładne wykonanie. Szkoda, że nie będzie szybko następnego ale rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 15 Maja 2016 Share Napisano 15 Maja 2016 Model jak zwykle przedni, Temir trzyma formę, wielka szkoda że czasu na modelowanie niewiele bo takich perełeczek w ukochanej skali jest niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 16 Maja 2016 Share Napisano 16 Maja 2016 Przed brudzingiem na podstawce mi się bardziej podoba ...kolor podstawowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 16 Maja 2016 Share Napisano 16 Maja 2016 Cieszę się Marcinie, że jeszcze tworzysz. Model śliczny, chociaż tym razem brudzenie mnie nie przekonuje. Ale i tak czekam na więcej... nawet za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 16 Maja 2016 Share Napisano 16 Maja 2016 Zgadzam się z przedmówcami Szkoda że tak rzadko ale takie modele warto oglądać choćby raz do roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Maja 2016 Share Napisano 16 Maja 2016 Świetny model. Jak na standardy Mirage to przyzwoicie wygląda po złożeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 16 Maja 2016 Share Napisano 16 Maja 2016 Jak na standardy Mirage to przyzwoicie wygląda po złożeniu. Akurat sporo modeli pancerki firmy Mirage w "72" to bardzo przyzwoite modele nie odbiegające wiele (lub wcale) od światowych standardów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 16 Maja 2016 Share Napisano 16 Maja 2016 Świetna robota temir, odkąd zacząłem zaglądać na forum podziwiałem Twoje prace i z chęcią oglądałem warsztaty in cieszy mnie że po tylu latach nadal tworzysz piękne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Maja 2016 Share Napisano 17 Maja 2016 Extra wyszedł ci ten mikrus, szczególnie malowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 25 Maja 2016 Share Napisano 25 Maja 2016 Przyłączam się do ochów i achów. Super. I fajna klimatyczna scenka! Więcej takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloss Napisano 8 Czerwca 2016 Share Napisano 8 Czerwca 2016 Jak z jego sklejalnoscia? Za miesiac biore sie za niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 11 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2016 Witam! Jak z jego sklejalnoscia? Bezproblemowo , jednak radzę trzymać się instrukcji. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi