Solo Napisano 17 Maja 2016 Share Napisano 17 Maja 2016 Jakie uzbrojenie? No i mam nadzieję że nie zdążysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 Żywice robią wrażenie - teraz wiem o co Ci chodziło w wyższości tychże nad blaszkami ;) Czekam zatem na warsztat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 A jakie malowanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 Bardzo ciekawy model. Bede paczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 Kibicuję czekam na postępy i oczywiście życzę powodzenia a co najważniejsze w tej zabawie FANTASTYCZNEGO modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 No nareszcie! Już nie mogłem się doczekać tego warsztatu. Atlis życzę powodzenia w budowie i świetnej zabawy w konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 18 Maja 2016 Super Moderator Share Napisano 18 Maja 2016 Świetna konstrukcja - będę trzymał kciuki! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 Eeeee... po wstępniaku myślałem, że cywila będziesz robił. Jak tak, to nie oglądam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 Nie, nie. Żadnego cywila. ;-) Przy okazji zapytam - kto ma doświadczenie z sztuczną wodą? Chodzi mi szczególnie o produkty które pozwalają na odlew głębszej warstwy - Woodland, Andrea... Ja używałem wody od Andrea i całkiem fajnie się z tą żywica pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 No, no druga łódź latająca ostatnimi czasy... sama radocha Będę tu często zaglądał i bardzo się cieszę z dokonanego wyboru Przy okazji, nie wiesz może czy ten z Czech to przepak (chodzi oczywiście tylko o plastiki): http://www.cybermodeler.com/hobby/builds/cz/build_cz_4812.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 Malowanie będzie standardowe USN: Te samoloty nie miały inne specjalne znaki rozpoznawcze. Eeeeeee....myślałem że jakiś "egzotik" będzie.. fajny jest-dawaj dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 Ciekawy model. Super wyglądają te części żywiczne. Zasiadam i oglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Maja 2016 Autor Share Napisano 18 Maja 2016 Zamiast wody fajniejsze byłoby lotnisko i te wózeczki z obsługą, jak na zdjęciu wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 Atlis - niestety nie moja skala - dłubie wyłącznie w 72 Kiedyś licytowałem na ebay'u "gąskę" z AZModel ale wymiękłem - ostatecznie ktoś ją kupił za prawie 80dolców Mam Goslinga z Airfixa który leży i leży, ale jakoś nie mogę się za niego zabrać bo wypraski to "koszmarek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 18 Maja 2016 Share Napisano 18 Maja 2016 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Maja 2016 Autor Share Napisano 20 Maja 2016 Eleganckie silniczki. Ale czy zdążysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Maja 2016 Autor Share Napisano 20 Maja 2016 Fajne ściski - co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 21 Maja 2016 Share Napisano 21 Maja 2016 Te Wolfcrafty są też w Castoramie, ale bez przyssawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 21 Maja 2016 Share Napisano 21 Maja 2016 Te Wolfcrafty są też w Castoramie, ale bez przyssawek. To jest magnes, a nie przyssawka - trzeba szukać wersji Magnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Maja 2016 Autor Share Napisano 22 Maja 2016 Szczerze współczuję, bo takie "atrakcje" w modelarstwie zawsze spuszczały powietrze z mojego "balonu zapału". Na pocieszenie dodam, że silniki bardzo ładnie wyglądają w gondolach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 22 Maja 2016 Share Napisano 22 Maja 2016 Współczuję żywicznej tablicy przyrządów. Zegary będziesz robił z kalek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 22 Maja 2016 Share Napisano 22 Maja 2016 Fajne, że pokazujesz konkretne przykłady zastosowana plotera. Efekt jest bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 22 Maja 2016 Super Moderator Share Napisano 22 Maja 2016 Ekstra - czyli idziemy do przodu :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 23 Maja 2016 Share Napisano 23 Maja 2016 Ekstra! Aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 23 Maja 2016 Share Napisano 23 Maja 2016 A jak CI się rzeźbi w tym plastiku. Na fotach wygląda jak tworzywo ze Special Hobby i pochodnych. Kilka ich latawców mnie czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi