cooper69 Napisano 30 Listopada 2016 Napisano 30 Listopada 2016 A ja se na ten przykład Passporta z colom nalałem Cytuj
Dorotka Napisano 30 Listopada 2016 Autor Napisano 30 Listopada 2016 Nikt tu nie robi dymu o piasek... Zwykła rozmowa i tyle... Makinen masz poczucie, że doszło do jakiegoś dymu Cytuj
makinen Napisano 30 Listopada 2016 Napisano 30 Listopada 2016 Obydwa robią dym o (nomen, omen) piasek... Moja prawda i tak jest najmojsza :P Jaki dym, jaki dym... Wymiana modelarskich i ogolnozyciowych doświadczeń celem wyprodukowania przez Doris najlepszego modelu postawionego na idealnym piasku Cytuj
Dorotka Napisano 30 Listopada 2016 Autor Napisano 30 Listopada 2016 ... Jaki dym, jaki dym... ... I tyle w temacie Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 30 Listopada 2016 Super Moderator Napisano 30 Listopada 2016 Może kalibracja twojego monitora Nie monitor jest w porządku. Cytuj
cooper69 Napisano 30 Listopada 2016 Napisano 30 Listopada 2016 Zazdraszczasz szczerze widzem :P Cytuj
Dorotka Napisano 1 Grudnia 2016 Autor Napisano 1 Grudnia 2016 W ramach terapii, związanej z załamaniem nerwowym związanym z uwagami o kolorze piasku, szmatkę sobie zrobiłem (jeszcze nie skończona) ;) Cytuj
cooper69 Napisano 1 Grudnia 2016 Napisano 1 Grudnia 2016 cooper69 - ,, Zazdraszczasz szczerze widzem ,, dla tego siegalem juz po.... aby... ale nie mam lusterka , a samemu nie smakuje spłaszczasz temat Cytuj
Dorotka Napisano 1 Grudnia 2016 Autor Napisano 1 Grudnia 2016 Koledzy rozmawiają sobie, a ja śmiecę dalej... To pomaga Cytuj
hiwis Napisano 1 Grudnia 2016 Napisano 1 Grudnia 2016 Puszkę po Harnasiu dorzuć , żeby było wiadomo że nasi tam byli ;) Cytuj
Przemek R Napisano 1 Grudnia 2016 Napisano 1 Grudnia 2016 Puszkę po Harnasiu dorzuć , żeby było wiadomo że nasi tam byli ;) I reklamówkę z Biedronki Co do tematu jest pod ogromnym wrażeniem twoich umiejętności Cytuj
Dorotka Napisano 1 Grudnia 2016 Autor Napisano 1 Grudnia 2016 Dorotka nie wiem czy pamietasz poczatki budowy tego modelu - bylo cicho glucho , a teraz ..... ....I reklamówkę z Biedronki... ....Puszkę po Harnasiu dorzuć ... ....Passporta z colom nalałem .... itp,itp do wyboru do koloru No właśnie... Zupełnie niewiem skąd ten szum nagły... ...Co do tematu jest pod ogromnym wrażeniem twoich umiejętności... Ale kto? Cytuj
Przemek R Napisano 1 Grudnia 2016 Napisano 1 Grudnia 2016 ...Co do tematu jest pod ogromnym wrażeniem twoich umiejętności... Ale kto? Moja skromna osoba Cytuj
Dorotka Napisano 1 Grudnia 2016 Autor Napisano 1 Grudnia 2016 ...Co do tematu jest pod ogromnym wrażeniem twoich umiejętności... Ale kto? Moja skromna osoba Dzięki! Cytuj
Dorotka Napisano 2 Grudnia 2016 Autor Napisano 2 Grudnia 2016 Tu śmieci chyba skończone... Można się pastwić... Cytuj
Dorotka Napisano 2 Grudnia 2016 Autor Napisano 2 Grudnia 2016 Lustro "zakomponowane" w ten pier..., znaczy bałagan... Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 2 Grudnia 2016 Super Moderator Napisano 2 Grudnia 2016 Śmieci mogą być. Cytuj
Dorotka Napisano 2 Grudnia 2016 Autor Napisano 2 Grudnia 2016 Dzięki! Szukam pomysłu na tę pustą przestrzeń i nic nie mogę wymyślić. Początkowo myślałem o prostej kamiennej studni... Ale kto buduje studnie przy w takim "trójkącie" dróg i jeszcze stawia tam "płot"? Pomysł upadł... Kolejne śmieciowisko też nie za bardzo mi pasuje... Jest jeszcze pomysł na proste rusztowanie i materiały do prac "tynkarskich", ale też nie jestem przekonany... Jakieś może sugestie??? Cytuj
makinen Napisano 2 Grudnia 2016 Napisano 2 Grudnia 2016 Piach, trochę suchej trawy, jakaś beczka, opona. Bez śmieciowiska, ale żeby nie było goło. Cytuj
Dorotka Napisano 2 Grudnia 2016 Autor Napisano 2 Grudnia 2016 Już po akcji konsulatcyjnej (i to jest przewaga FB). Idzie piach, sucha trawa, pojemniki (http://www.royalmodel.com/it/catalogo_dettaglio.php?PHPSESSID=of3fuo07jvrl7lffn181fq8te0&id_art=515) i przykrycie kołderką (http://www.royalmodel.com/it/catalogo_dettaglio.php?id_art=494). Cytuj
cooper69 Napisano 2 Grudnia 2016 Napisano 2 Grudnia 2016 Miała być marycha i iracki ujarany rastafarianin pod murem... Ewentualnie zgadzam się żeby leżał na materacu i wypalał na nim śpiąc dziurę blantem. Cytuj
Dorotka Napisano 3 Grudnia 2016 Autor Napisano 3 Grudnia 2016 Miała być marycha i iracki ujarany rastafarianin pod murem...Ewentualnie zgadzam się żeby leżał na materacu i wypalał na nim śpiąc dziurę blantem. Od czegoś trzeba zacząć ;) Cytuj
kzugaj Napisano 3 Grudnia 2016 Napisano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Postaw tam taliba z rpg albo koktajlem Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Gość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi