cooper69 Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 A ja se na ten przykład Passporta z colom nalałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 30 Listopada 2016 Autor Share Napisano 30 Listopada 2016 Nikt tu nie robi dymu o piasek... Zwykła rozmowa i tyle... Makinen masz poczucie, że doszło do jakiegoś dymu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Obydwa robią dym o (nomen, omen) piasek... Moja prawda i tak jest najmojsza :P Jaki dym, jaki dym... Wymiana modelarskich i ogolnozyciowych doświadczeń celem wyprodukowania przez Doris najlepszego modelu postawionego na idealnym piasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 30 Listopada 2016 Autor Share Napisano 30 Listopada 2016 ... Jaki dym, jaki dym... ... I tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 30 Listopada 2016 Super Moderator Share Napisano 30 Listopada 2016 Może kalibracja twojego monitora Nie monitor jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Zazdraszczasz szczerze widzem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2016 W ramach terapii, związanej z załamaniem nerwowym związanym z uwagami o kolorze piasku, szmatkę sobie zrobiłem (jeszcze nie skończona) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 1 Grudnia 2016 Share Napisano 1 Grudnia 2016 cooper69 - ,, Zazdraszczasz szczerze widzem ,, dla tego siegalem juz po.... aby... ale nie mam lusterka , a samemu nie smakuje spłaszczasz temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2016 Koledzy rozmawiają sobie, a ja śmiecę dalej... To pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 1 Grudnia 2016 Share Napisano 1 Grudnia 2016 Puszkę po Harnasiu dorzuć , żeby było wiadomo że nasi tam byli ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 1 Grudnia 2016 Share Napisano 1 Grudnia 2016 Puszkę po Harnasiu dorzuć , żeby było wiadomo że nasi tam byli ;) I reklamówkę z Biedronki Co do tematu jest pod ogromnym wrażeniem twoich umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2016 Dorotka nie wiem czy pamietasz poczatki budowy tego modelu - bylo cicho glucho , a teraz ..... ....I reklamówkę z Biedronki... ....Puszkę po Harnasiu dorzuć ... ....Passporta z colom nalałem .... itp,itp do wyboru do koloru No właśnie... Zupełnie niewiem skąd ten szum nagły... ...Co do tematu jest pod ogromnym wrażeniem twoich umiejętności... Ale kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2016 Rozsypało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 1 Grudnia 2016 Share Napisano 1 Grudnia 2016 ...Co do tematu jest pod ogromnym wrażeniem twoich umiejętności... Ale kto? Moja skromna osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2016 ...Co do tematu jest pod ogromnym wrażeniem twoich umiejętności... Ale kto? Moja skromna osoba Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2016 Tu śmieci chyba skończone... Można się pastwić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2016 Lustro "zakomponowane" w ten pier..., znaczy bałagan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 2 Grudnia 2016 Share Napisano 2 Grudnia 2016 Ładny ten śmietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 2 Grudnia 2016 Super Moderator Share Napisano 2 Grudnia 2016 Śmieci mogą być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2016 Dzięki! Szukam pomysłu na tę pustą przestrzeń i nic nie mogę wymyślić. Początkowo myślałem o prostej kamiennej studni... Ale kto buduje studnie przy w takim "trójkącie" dróg i jeszcze stawia tam "płot"? Pomysł upadł... Kolejne śmieciowisko też nie za bardzo mi pasuje... Jest jeszcze pomysł na proste rusztowanie i materiały do prac "tynkarskich", ale też nie jestem przekonany... Jakieś może sugestie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 2 Grudnia 2016 Share Napisano 2 Grudnia 2016 Piach, trochę suchej trawy, jakaś beczka, opona. Bez śmieciowiska, ale żeby nie było goło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2016 Już po akcji konsulatcyjnej (i to jest przewaga FB). Idzie piach, sucha trawa, pojemniki (http://www.royalmodel.com/it/catalogo_dettaglio.php?PHPSESSID=of3fuo07jvrl7lffn181fq8te0&id_art=515) i przykrycie kołderką (http://www.royalmodel.com/it/catalogo_dettaglio.php?id_art=494). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 2 Grudnia 2016 Share Napisano 2 Grudnia 2016 Miała być marycha i iracki ujarany rastafarianin pod murem... Ewentualnie zgadzam się żeby leżał na materacu i wypalał na nim śpiąc dziurę blantem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2016 Miała być marycha i iracki ujarany rastafarianin pod murem...Ewentualnie zgadzam się żeby leżał na materacu i wypalał na nim śpiąc dziurę blantem. Od czegoś trzeba zacząć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Postaw tam taliba z rpg albo koktajlem Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi