djack Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Już po akcji konsulatcyjnej (i to jest przewaga FB). Idzie piach, sucha trawa, pojemniki (http://www.royalmodel.com/it/catalogo_dettaglio.php?PHPSESSID=of3fuo07jvrl7lffn181fq8te0&id_art=515) i przykrycie kołderką (http://www.royalmodel.com/it/catalogo_dettaglio.php?id_art=494). Widzę, że znalazła się broń masowego rażenia, która podobno miał Saddam. ;-) A wystarczyło poszukać po kołderką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Trump jak to zobaczy to Ci Kongresowy Medal przyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2016 Trump jak to zobaczy to Ci Kongresowy Medal przyzna Mnie już medali wystarczy ;) Także, tego, ten... Czekam na pojemniki z podejrzaną chemią i materacyki maskujące... Może uda się wieże w tak zwanym międzyczasie skończyć (tzn. trochę skończyć)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Grudnia 2016 Super Moderator Share Napisano 3 Grudnia 2016 Postaw tam jakiś stary rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2016 Postaw tam jakiś stary rower. To jest tylko podstawka pod model... I tak jest już na niej za dużo elementów i każdy następny podarsza ten stan.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 4 Grudnia 2016 Share Napisano 4 Grudnia 2016 Ładnie się zaczyna robić z każdym kolejnym elementem tej scenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2016 Dzięki Micmal! Czy ktoś z Szanownych wie może, co to za ustrojstwo występujące pod nr 7 (skrzynka zielona jakaś takaś...)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 5 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2016 Pytanie straciło aktualność... Już sprawa wyjaśnona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 No i co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 5 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2016 No i co to jest? Ponoć element Crew Dukes ze zdemontowaną "antenom"... O, takiego cosia kawałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2016 Doperelizacja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 6 Grudnia 2016 Share Napisano 6 Grudnia 2016 Dorotka, a skąd masz info, ze to jakis element DUKE'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2016 Dorotka, a skąd masz info, ze to jakis element DUKE'a? Ano jakiś gość na FB tak zeznał... Mnie to w sumie mało interesuje, wiem już jak to wygląda Jeżeli to jest to w co włazi ta antena, co na zdjęciu, to chyba na logikę się zgadza (ale się nie upieram...). Jakieś inne koncepcyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 6 Grudnia 2016 Share Napisano 6 Grudnia 2016 Hmmmm...taka sama antena jest montowana na humvee. Tylno/górna cześć nadwozia, lub na stelażu. Nijak sie to nie łączy z takim pudłem, chyba, ze...w środku jest skrzynka sterowania DUKE, która w humvee jest w bagażniku... Z drugiej znów strony- kontroler nie zmieści sie do tej skrzyni przez te górne wlazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2016 Hmmmm...taka sama antena jest montowana na humvee. Tylno/górna cześć nadwozia, lub na stelażu. Nijak sie to nie łączy z takim pudłem, chyba, ze...w środku jest skrzynka sterowania DUKE, która w humvee jest w bagażniku...Z drugiej znów strony- kontroler nie zmieści sie do tej skrzyni przez te górne wlazy Mnie wystarczy wygląd ... Nad resztą mogą się inni martwić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 6 Grudnia 2016 Share Napisano 6 Grudnia 2016 Makinen, nie wiem, czy nie mylisz pudełek. To co jest na ostatnim zdjęciu (z butelką), to nie jest przecież pudło na kontroler Duke, więc nie sugeruj się wielkością "włazów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2016 Ja mam poważne wątpliwości co do tego pudełka i jego DUKOWATOŚCI... To pudełko jest w zestawie Dragona (to ze zdjęcia wcześniej) i ma zupełnie inne proporcje. Jest w kwadracie bardziej... Druga opcja to footlocker, czyli pojemnik na wszelkie szpargały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 6 Grudnia 2016 Share Napisano 6 Grudnia 2016 Biorąc pod uwagę fakt, że na tym "Twoim" oryginalnym Abramsie nie widać anten Duke, to stawiam na footlocker. Skrzynka Duke'a w tym czołgu kojarzyła mi się właśnie z bardziej sześcienną, pasującą kształtem do kontrolera Duke'a: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2016 No, wszystko się zgadza.... Pytanie tylko jak taka abramsowa skrzynka na graty wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 6 Grudnia 2016 Share Napisano 6 Grudnia 2016 Ja sie odnoszę do tego, co napisał Dorotka w kwestii pochodzenia informacji o owej skrzynce... Czy plastikowa skrzynka z siatkami pokazana przez Autora jest ta czołgową, o którą było pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 6 Grudnia 2016 Share Napisano 6 Grudnia 2016 Przecież autor pytał o element nr 7, ta pokazana później skrzynka z siatkami ma nr 2 i autor raczej wie, co to jest (EAPU - External Auxiliary Power Unit). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2016 Przecież autor pytał o element nr 7, ta pokazana później skrzynka z siatkami ma nr 2 i autor raczej wie, co to jest (EAPU - External Auxiliary Power Unit). Potwierdzam Dywagacje dotyczą pozycji nr 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2016 Z innego ujęcia... Wydaje mi się że z boku (niebieskie zaznaczenie) są jakieś otwory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2016 A tu widać, że bydle podłużne jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 6 Grudnia 2016 Share Napisano 6 Grudnia 2016 A możesz wrzucić oryginały tych zdjęć? Niepowiększone i bez zaznaczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi