Dorotka Napisano 15 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2016 Pierwsze podejście do "23"... Sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 o połowę za grube spawy i 3 nie podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 15 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2016 o połowę za grube spawy i 3 nie podobna. Brawo Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 15 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2016 Podejście nr 2. Pacjent nieźle rokuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 Też tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 15 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2016 Też tak myślę. No teraz, to już luzik raczej, nie inaczej. Trza tylko dopieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 15 Grudnia 2016 Super Moderator Share Napisano 15 Grudnia 2016 Trójkę popraw tak, by końce zchodziły się w jeden punkt. Wtedy będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 15 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2016 Trójkę popraw tak, by końce zchodziły się w jeden punkt. Wtedy będzie dobrze. Nie kce mi się już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 15 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2016 Więcej tego nie dzióbam... Dojdą cienie, chemia i inne... Będziem oszukiwać kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 24 Grudnia 2016 Share Napisano 24 Grudnia 2016 Masz dokumentacje na tę bombkę na lufie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Grudnia 2016 Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2016 Panowie jak to Dorotka pisze, "nie kupujemy tego". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2017 Trochę beczek z chemią, a którą pono ta wojna była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2017 I wstępne kolorki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 Ładnie Jaka to farba (producent i numer)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2017 Ładnie Jaka to farba (producent i numer)? Gravity GC 131. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 Ładnie Jaka to farba (producent i numer)? Gravity GC 131. Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2017 Trochę bałaganu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 Czy to już początek końca czy raczej koniec początku? Trochę mi ten syfek na deklach nie pasuje. Jakby go za grubo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 Brak pod deklem srebrnego stalowego zacisku. Niebieskie bardzo fajnie wyglądają, ale ta przewrócona " biała " wygląda jak pudełko z tabletkami lub gumami. Nie wiem czy w tym kolorze wystepują w ogóle takie beczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2017 Brak pod deklem srebrnego stalowego zacisku. Niebieskie bardzo fajnie wyglądają, ale ta przewrócona " biała " wygląda jak pudełko z tabletkami lub gumami. Nie wiem czy w tym kolorze wystepują w ogóle takie beczki ? Zaciski się robią... Nie wiem, czy nie dam ich obok... Co do białego koloru, to facet z FB pracujący w zakładach chemicznych mówi, że jak najbardziej są takie... Walczyć o to nie będę, ale pomalowane jak w "instukcji", czyli na pudełku... Czy to już początek końca czy raczej koniec początku? Trochę mi ten syfek na deklach nie pasuje. Jakby go za grubo. Chce widzieć początek końca... Takie myślenie życzeniowe ;) Syf na deklach zostanie... Mur jest "poszczerbiony" to się mogło posypać... Nie można wszystkim dogodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 A mnie urzekła muszka coca coli ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2017 A mnie urzekła muszka coca coli ;] To z cyklu: "Nasi tu byli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 Nasi to inne naczynia by zostawili PS Sam robiłeś puszkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi