kubisz Napisano 10 Sierpnia 2016 Share Napisano 10 Sierpnia 2016 Na kiedy IBG planuje wypuścić drugą wersję..? OSS-M, wrzesień: http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=23003 Może to nie info z pierwszej ręki, ale raczej wiarygodne. Andrzej - świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n_lukasz Napisano 10 Sierpnia 2016 Share Napisano 10 Sierpnia 2016 Będą gdzieś dostępne Twoje konwersje do rośków? Jeśli nie sprawi Ci kłopotu byłbym chętny na kpl Michelinów z ugięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarret 1 Napisano 10 Sierpnia 2016 Share Napisano 10 Sierpnia 2016 Cóś pięknego! Byłbym chętny na ugięte kółka i inne wszystkie do Rosomaka elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 kurde Cudenko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 16 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2016 Prototyp nr 2. Chyba blaszki już tak zostaną. I porównanie wersji polskiej i izraelskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Cód miód malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Duża klasa. Co wejdę na ta relacje, to zaczynam od oglądania kół. Znakomicie pomalowane !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Właśnie odechciało mi się robić Rosomaka. Przepiękna robota!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 17 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Nie zniechęcać się ! Do roboty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Nie zniechęcać się ! Do roboty ! ...tak to jest, jak ktoś zawyża poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat28 Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Właśnie odechciało mi się robić Rosomaka. Przepiękna robota!!! Grzesiu, my te dodatki robimy dla ludzi Zrobiłeś pięknego Strikera, to czemu nie rosomak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Tak Tomku, zrobiłem Strykera, bo nikt z Was go wcześniej nie robił . Inaczej siedział bym cichutko i lepił 72-ki od Tamiyi, prosto z pudła. Zresztą, bez Twojej tarczy, Stryker nie wyglądałby tak jak wygląda. Rosomaka też chcę mieć, lecz w wersji krajowej, tymczasem... Flachenty, ani mi się waż, brać za T-90 MS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 17 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Witam. Chciałem sobie tego Rosomaka kupić, ale już chyba nie chcę. Pięknie Ci idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 17 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Nie mazać mi się tutaj tylko brać się do roboty A teraz druga strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 18 Sierpnia 2016 Share Napisano 18 Sierpnia 2016 Piękna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Sierpnia 2016 Share Napisano 18 Sierpnia 2016 Chciałem nieśmiało zapytać, czy jest jakaś szansa na żywiczne, obciążone Nokiany, do krajowej wersji Rośka, w Twoim wykonaniu Andrzeju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 18 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2016 Nie mam takich planów na chwilę obecną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 21 Sierpnia 2016 Share Napisano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie zniechęcać się ! Do roboty ! Dokładnie tak. Dokupić dodatki od Ciebie i naprzód. Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 21 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2016 Przymusu nie ma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 21 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2016 Się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 21 Sierpnia 2016 Share Napisano 21 Sierpnia 2016 Malinowo się robi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 21 Sierpnia 2016 Share Napisano 21 Sierpnia 2016 Się robi A czy aby jest koszerny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Oczy mnie bolą, zawrotów głowy dostaję - masakra. Piękna robota Poczekam jak IBG wypuści Rosomaka w tej wersji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Poczekam jak IBG wypuści Rosomaka w tej wersji... To możesz się nie doczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 23 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Z braku poprawnego przedniego przecinaka do kabli i braku wieżowego trzeba było je dorobić Tak wygląda prototyp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi