Daz Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Sherman M4A3E2 Jumbo - First in Bastogne - Skala 1:35, model to Tamiya, którą udało mi się znaleźć na giełdzie modelarskiej, gdyż już chyba nie produkowany. Bazowałem na zdjęciu podobnego czołgu. W przyszłości dojdzie do niego podstawka w scenerii zimowej. I oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Fajny,ale na przyszłość: Nierób tyle zacieków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Jak dla mnie bomba Jeden zgrzyt - czy mi się wydaje czy nie usunąłeś zbędnego filmu kalek i widać go na gwieździe z prawej strony wieży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marb1208 Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Czym robiłeś śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dru Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Jest OK Jedno czego mi brakuje to minimum podstawki oraz brak peryskopów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 1 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Ta kalka tylko na zdjęciu jest widoczna, widocznie mocne światło ją uaktywniło, bo na żywo ładnie się zlała z wierzą po potraktowaniu chemią. Jeśli chodzi o podstawkę to obowiązkowo, i już się tworzy . Śnieg to soda oczyszczona, przyklejana za pomocą AK Fixer, i na koniec trochę przybrudzona szarymi pigmentami, bo czysta soda była zbyt biała. Dru, a o których peryskopach mówisz? Bo Tamiya co prawda jakieś niskie, i w wersji pozamykanej na szczelnie, ale zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Bardzo fajny weathering. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Ogólnie to ładnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Miodzio, szczególnie brudzenie i śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Szkoda jedynie że przy takim nakładzie pracy, imię własne na modelu jest inne niż w rzeczywistości... Pierwszy w Bastogne był tylko jeden... "Cobra King" z 4th Armoured Div. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 Pracę zacząłem oglądać od dołu. I oglądam. Oglądam. Bardzo ładna. Świetna. Patrzę na nick kto tak wymalował. "Daz" ... No chłopie rozwijasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 4 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2016 Pracę zacząłem oglądać od dołu. I oglądam. Oglądam. Bardzo ładna. Świetna. Patrzę na nick kto tak wymalował. "Daz" ... No chłopie rozwijasz się dzięki, miło to słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 4 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2016 Szkoda jedynie że przy takim nakładzie pracy, imię własne na modelu jest inne niż w rzeczywistości... Pierwszy w Bastogne był tylko jeden... "Cobra King" z 4th Armoured Div. Masz rację, w rzeczywistości to powinien być Cobra King, niestety nigdzie nie było takich kalkomani, więc dałem inne i chciałem je "przybrudzić" aby nie były do końca czytelne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Ładny model! Podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 8 Sierpnia 2016 Share Napisano 8 Sierpnia 2016 Naprawde fajny modelik Tobie udalo sie zrobic, wielkie gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 10 Września 2016 Autor Share Napisano 10 Września 2016 Do czołgu dorobiłem drobną podstawkę oraz czterech żołnierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 że ci się chłopie chciało Z podstawką fajniej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 (edytowane) Nie masz literówki obok naszywki dywizji pancernej "Bastogn"? Edytowane 11 Września 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Września 2016 Share Napisano 11 Września 2016 Dużo atrakcyjniej teraz to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej56 Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 super ten napis z boku to kalkomania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 26 Września 2016 Autor Share Napisano 26 Września 2016 Napis jest namalowany odręcznie pędzelkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 26 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 26 Września 2016 Mnie się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 30 Września 2016 Share Napisano 30 Września 2016 Podoba się W 4x2 jest opis krok po kroku tego samego modelu, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi