kowal76 Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Mój ostatni modelik, czyli Tu 134 ze Zvezdy 1/144 w barwach 36 SPLT. Tutka malowana farbkami Gunze, a kalki to Martola. Pierwszy raz malowałem pas na okna więc wyszedł tak sobie . Trochę baboli jak zwykle jest ale generalnie jestem z niego zadowolony. created by picasa2html.com[/url created by I fotka z większym kolegą . created by Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Brawo TY Fajnie, że się nie poddałeś. Może Tu zapoczątkuje u Ciebie serię naszych spec samolotów w 1/144? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Dzięki Grześ. Co do 1/144 to tera przerwa i coś w 1/48 będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Bardzo ładny. Pamiętam takiego jeszcze z czasów Plasticarda. To były czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Dzięki ale lubię różne skale . Oczywiście 1/144 będę robił ale chciałem sobie zrobić coś odmiennego teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Pięknie wyszedł! Jakoś nigdy się nie podniecałem samolotami, ale te stare odrzutowce bardzo mi się podobają;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 I popatrz, wyrobił byś się z drugim pasażerem w konkursie na luzaku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Tu-134 to wprawdzie nie 'moja bajka', ale Twoje wykonanie jak najbardziej mi się podoba. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Bardzo przyzwoita maszyna, brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Dziękuję ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Podoba mi się i to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 31 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Dziękuję, cieszę się że się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Cześć! Ładnie ten samolot Ci wyszedł, coś tam podpatrzę robiąc swojego. Jedno tylko pytanie - nie uważasz, że ten szary ciut za ciemny wyszedł? Mam nadzieję że nie odbierasz tego jako jakiś atak, bo ja sam chciałbym, żeby taki poziom wykonania mój model tego samolotu miał, ale jakoś przynajmniej mi - no ten kolor nie leży. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 14 Września 2016 Autor Share Napisano 14 Września 2016 Dzięki. Co do szarego to i może za ciemny, ale to nie koniec świata. Rozjaśniałem C 13 białym ale widocznie jeszcze za lekko. Dlaczego mam odbierać Twoje zdanie jako atak ?. W żadnym wypadku tak tego nie odbieram chłopie . Pisałem że model ma babole i doskonały nie jest, więc głosy krytyczne jak najbardziej zrozumiałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi