KRL Napisano 26 Września 2016 Autor Share Napisano 26 Września 2016 Faktycznie dość nietypowy ale w moim odczuciu niezbyt ładny mam wrażenie że model w te ciapki nie wyglądałby fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 (edytowane) Niestety, A-10 nigdy nie powalał ciekawym kamuflażem. Były tylko klasyczny szaro-szary i EURO 1, plus kilka eksperymentalnych, z których najładniejszy to chyba "peanut": Edytowane 26 Września 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Pierwszy od gory: Drugi tez jest ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Świetny i zasłużona strona główna, ale brakuje mi czegoś (chyba że jestem ślepy i nie widzę) co obiecałeś zrobić, a na co czekałem aby się nauczyć jak to robić. Mianowicie podział paneli na kalkach przy użyciu washa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Ten pierwszy to chyba klasyczny EURO 1 tylko z pasami na gondolach silników. Drugi to właśnie "peanut". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 26 Września 2016 Autor Share Napisano 26 Września 2016 Ten pierwszy jest bardzo fajny a pasy o ile pamiętam są też na skrzydłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Nie chyba tylko na pewno:) Pasy ma tez na dolnych powierzchniach skrzydel, i co pewnie bedzie wazne dla KRL, sa kalki w 1/32 - http://www.kitreview.com/reviews/a10ddecalreviewrk_1.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 26 Września 2016 Autor Share Napisano 26 Września 2016 Na te paski może bym się skusił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rizzi GT Napisano 26 Września 2016 Share Napisano 26 Września 2016 Bardzo fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 27 Września 2016 Share Napisano 27 Września 2016 Bardzo fajny model. O to to. Mam jedno ajabym ale nie ujmuje to nic w odbierze modelu jako całokształtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 27 Września 2016 Share Napisano 27 Września 2016 Co tu dużo pisać, model zajefajny. Co do maszyn "brudasów", w lotnictwie nie służyłem, ale z opowiadań znajomych wiem, że o samoloty się dba. Także bojowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 27 Września 2016 Share Napisano 27 Września 2016 Co tu dużo pisać, model zajefajny. Co do maszyn "brudasów", w lotnictwie nie służyłem, ale z opowiadań znajomych wiem, że o samoloty się dba. Także bojowe. Owszem, dba się co nie znaczy, że nie bywają ufajdane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 27 Września 2016 Autor Share Napisano 27 Września 2016 Ale te konkretne Su-25 trudno zobaczyć ufajdane za sprawą specyficznej powłoki HF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 27 Września 2016 Share Napisano 27 Września 2016 Bardzo fajnie zmalowana bestyjka. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 27 Września 2016 Share Napisano 27 Września 2016 Owszem, dba się co nie znaczy, że nie bywają ufajdane. Akurat te ukraińskie Suchoje jakoś nie wyglądają na specjalnie zmęczone i upaskudzone: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 27 Września 2016 Share Napisano 27 Września 2016 Pewnie dlatego, że są w tym malowaniu rok czy dwa Porównajcie zdjęcie wrzucone przez Flachentego ze zdjęciami naszych szesnastek sprzed 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 27 Września 2016 Share Napisano 27 Września 2016 Ja się tylko odniosłem do tekstu: "Co do maszyn "brudasów", w lotnictwie nie służyłem, ale z opowiadań znajomych wiem, że o samoloty się dba. Także bojowe." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 27 Września 2016 Share Napisano 27 Września 2016 Wiem wiem, temat rzeka i każdy ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 Superancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 Świetny model. Swoją drogą gdzie ty to wszystko trzymasz skoro wszystko robisz w 1:32? Po galerii do pieca w ogień? hehe :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 29 Września 2016 Share Napisano 29 Września 2016 Świetny model pomimo że siedzę w cywilach to od pewnego czasu śledzę Twoje warsztaty i to co widzę bardzo mi się podoba, na tyle że chyba że nie dalekiej przyszłości skuszę się na jakieś latadło :-) Także czekam na kolejny warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 29 Września 2016 Autor Share Napisano 29 Września 2016 Pojawi się w najbiższym czasie nowy warsztat ale zastanawiam się jeszcze nad jego kształtem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 11 Października 2016 Share Napisano 11 Października 2016 Cudo. Zmiażdżyło mnie i wgniotło w fotel. Gratuluję i zazdroszczę umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 22 Października 2016 Super Moderator Share Napisano 22 Października 2016 Witam. Widziałem dzisiaj w Bielsku. Jednak na żywo, to nie to samo co na zdjęciu. Bardzo ładnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi