19robi88 Napisano 14 Grudnia 2016 Share Napisano 14 Grudnia 2016 Potwierdzam wypowiedz kolegi wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 14 Grudnia 2016 Share Napisano 14 Grudnia 2016 Malowanie fajne Rakietki też. Ten czarny ma rakietach to jaka farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 14 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2016 To nie czarny, to Steel Alclada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 Malowanie pracochłonne, widać ile pracy wymaga, ale............na tą chwilę wszystko wygląda dość jednolicie. Miejscami musiałbyś zrezygnować z tego marmurka może na jednym kolorze? Np. ciemniejszy niebieski kolor zrobić jednolity lub lekko rozjaśnić? Może ostatecznie to wyjdzie inaczej na tą chwilę zbyt jednolicie wygląda dół i góra pomimo trzech kolorów. Będę obserwował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2016 Nie, wszystkie kolory muszą być malowane tak samo, inaczej wyglądałoby to raczej bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 16 Grudnia 2016 Share Napisano 16 Grudnia 2016 O Hou Hou Hou to nie Sw.Mikołaj To zachwyt Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 28 Grudnia 2016 Share Napisano 28 Grudnia 2016 jak tam postępy prac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 Właśnie poszło coś dalej bo dawno aktualizacji nie było a chyba termin goni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 Solo chyba jest na banicji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 No to lipa, co przegapiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 Możliwe, że Atlis złapał go w worek i wywiózł furmanką. A tak serio - nie wiadomo. Może admin coś zdradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 Ha ha nie czepiajcie się Moze poszli w "tango" Przecież nie samym klejeniem i praca się żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 Myślę, że coś niedługo się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszoskoczek Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 Wydaje mi się że to cisza przed burzą, po takiej przerwie Solo pokaże coś konkretnego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 No to pozostaje tylko czekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 no to nici z dalszej relacji bo widzę ze konto Sola usunięte ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszoskoczek Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 Właśnie trochę dziwne to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Bomba Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 memberlist.php?mode=viewprofile&u=16417 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszoskoczek Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 memberlist.php?mode=viewprofile&u=16417 auć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 Silnik forum tak się zachowuje gdy konto jest nieaktywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Bomba Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 (edytowane) W takim razie dlaczego ten wątek jest martwy ? viewtopic.php?f=58&t=2202 Edytowane 29 Grudnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 Przepraszam ale co to znaczy, że konto jest nieaktywne? Przecież dopiero co było aktywne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 29 Grudnia 2016 Share Napisano 29 Grudnia 2016 Ale co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Jakieś postępy w temacie Solo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2016 Już jestem. Z nieznanego mi do końca powodu moje konto zostało zdezaktywowane, ale już jest aktywne. Tymczasem... W czasie Świąt nieco zwolniłem, ale model zbliża się do finału. Po szarym przyszedł czas na błękitny (Gunze H025+H045) Potem maskowanie. I na koniec granat czyli tamkowy XF-8. I tak wygląda maszyna w kamuflażu. Pomalowałem też stateczniki, skrzydełka i powierzchnie sterowe. Razem wygląda to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi