portalus Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Skąd ta wiedza? Taki wniosek mi sie nasuwa po tym co o nim przeczytałem, jedyny rzecz do "poprawy" to cena. Co do Su-35 to kamo są niezłe jednak ciekawy jestem ceny, mam nadzieje na na około 250. 27 od 35 zewnętrznie różni sie wlotami i dyszami silników czy są jeszcze jakieś inne znaczące różnice? Wiki wspomina jeszcze i większej owiewce kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Różnic jest znacznie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Taki wniosek mi sie nasuwa po tym co o nim przeczytałem, jedyny rzecz do "poprawy" to cena. Ale co mogłeś przeczytać o modelu AMK, który jeszcze w ogóle nie istnieje? Raczej trudno porównywać istniejącego TT z renderami modelu którymi jesteśmy karmieni przez Martina z AMK, od chyba półtorej roku. Gdyby nawet wierzyć że zrobią wszystko co zapowiedzieli, to właśnie AMK zapowiada się znacznie lepiej niż model Tamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Kończąc OT to np to ze jeśli AMK powtórzy rowy z migacza to wystarczy, kwestia geometrii samych wlotów tez jest wyzwaniem w 14 czego nie rozumiem ale do tego nikt na razie nie ma zastrzeżeń. Oczywiście wszystko sie wyjaśni po wejściu oby szybko modelu na rynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialy7207 Napisano 2 Stycznia 2017 Share Napisano 2 Stycznia 2017 Witam Najlepsze życczenia noworoczne dla wszystkich ! A tu coś nowego w temacie nowości:http://www.arcforums.com/forums/air/index.php?/topic/296691-148-sukhoi-su-17um-3-fitter-g-by-hobby-boss-test-shot/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaesz Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 Oceniając ten zestaw Su-22: - tragiczny kształt wiatrochronu (przez co zapewne ruchoma część owiewki ucznia też ma zły kształt) - zły kształt grzebieni na skrzydłach (wewnętrzny powinien być bardziej prostokątny, zewnętrzny węższy ku tyłowi) - na moje oko garb w swoim przekroju jest za mało wypukły, bardziej prostokątny niż w rzeczywistości - zły kształt chwytów powietrza na kadłubie - zły kształt OCP - zły kształt APU-60 - zły kształt kaset z flarami - dziwny kształt stożka we wlocie - APU-60, punkty podwieszeń dla nich i działko po lewej stronie nie występują w dwusterach. Czy trumpek to poprawi? Zapewne nie, tak jak nie poprawił błędów z testshotów MiG-21 w 1/48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2017 Czyli czekamy na Kitty Hawka? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 Tak jak w przypadku Su-34... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 Mitsubishi A5M2b Claude type 96 z Wingsy 280 złotych, Mustang IV Menga 185... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 Tylko 1/3 drożej niż z Japonii. Normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 Jak ktoś się nie załapał na preorder Su-22 Kitty Hawk w HLJ to od dzisiaj musi zapłacić 70zł więcej. Spora różnica... Podali termin na 31 stycznia. Ciekawe czy realny. Testshotów jeszcze nikt chyba nie widział. http://hlj.com/product/KHMKH80144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcatsky Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 To jest tylko ORDER STOP. Jak ilość pudełek przez HLJ zostanie zaspokojona w kolejnej transzy, cena wróci do poprzedniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 skoro tak mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 Dzięki @kowal76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 Dzięki @kowal76 Proszę . Ja się zabieram za samolociki takiego typu . created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 Wiecie moze cos na ten temat? http://www.martola.com.pl/pl307/produkty70044/su_30mkk_flanker_g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 Pewnie tak jak wszystkie nowe Suki od HB - ładny model, skopane wnęki. Jeśli nie przeszkadza, bierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Proszę . Ja się zabieram za samolociki takiego typu . created by picasa2html.com O fajnie, właśnie go kończę. Bardzo przemyślany model, dosłownie dwa dni montażu. Jakie malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Proszę . Ja się zabieram za samolociki takiego typu . created by picasa2html.com O fajnie, właśnie go kończę. Bardzo przemyślany model, dosłownie dwa dni montażu. Jakie malowanie? Dwa dni montażu to chyba u Ciebie. U mnie trochę dłużej pewnie się zejdzie . Co do malowania to chyba te pudełkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Pewnie tak jak wszystkie nowe Suki od HB - ładny model, skopane wnęki. Jeśli nie przeszkadza, bierz. A mógł byś coś więcej powiedzieć o tych wnękach? Nie miałem do czynienia z Suczkami od HB... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 6 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2017 Kolejny KH zapowiadany na koniec lutego: To juz trzeci model KH zapowiedziany w tym terminie, chca wypuscic wszystko hurtem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 Akurat będą po chinskim nowym roku. Wtedy zaczynają znowu produkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 HLJ znowu akceptuje preordery na Su-22 KH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Bobcata Jak-28P ma od 16.1. trafiać do klientów, cena w okolicach 50USD w Stanach. Na kwiecień producent zapowiada wersję PP: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcturus Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 Bobcata Jak-28P ma od 16.1. trafiać do klientów, cena w okolicach 50USD w Stanach. Hm, to skoro na Luckymodel jest po 30 USD (http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=BC-48001) to może warto zamówić? Czytałem opinie, że preordery są dla frajerów, ale w tej sytuacji oferta wydaje się kusząca, 42,5 dolca z przesyłką do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi