Qz9 Napisano 22 Czerwca 2017 Share Napisano 22 Czerwca 2017 A ktoś to miał w ręce? Jak to jakościowo wygląda? Bo zestaw do Miga-29 kupiłem i słabiutko to wygląda, widać jakieś prążki z wydruku na odlewach a wszystkie przełączniki takie budyniowate raczej? Do mnie juz idzie ten zestaw i jak dojdzie dam znac jak to wyglada I jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Lipca 2017 Share Napisano 3 Lipca 2017 Nowa wersja F-35A Menga, różni się od pierwszej jedynie uzbrojeniem (zamiast GBU-53 dali dwie wersje GBU-31), kalkomaniami i grafiką na pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 3 Lipca 2017 Share Napisano 3 Lipca 2017 Jak twierdzą uczeni w piśmie podobno cierpi na otyłość brzuszną http://modelforum.cz/viewtopic.php?f=1&t=68170&start=9390#p2016768 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Lipca 2017 Share Napisano 11 Lipca 2017 Nóweczka od HB. Po rozmowie ze znajomymi obstawiam że będzie znacznie gorszy jakościowo od Kinetica, za 400 zł i z gumowymi oponami. Acha, i pewnie nos zwalą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 11 Lipca 2017 Share Napisano 11 Lipca 2017 Opony gumowe mi osobiście nie przeszkadzają ale nos to już coś innego. Tak czy siak Kinetic jest na tyle dobrą propozycją że nie wróżę świetlanej przyszłości modelowi HB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 11 Lipca 2017 Share Napisano 11 Lipca 2017 Może się w końcu przejadą na wypuszczaniu tych samych nowości co cała reszta i zaczną wypuszczać własne, inne Nowe Su-25 by się przydało, Su-20 zrobił by sporo szumu. Ka-50 i Mi-28, itd, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Lipca 2017 Share Napisano 13 Lipca 2017 Dobry nius dla mojego F-35A Menga - będą maski do ramów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 Nie wiem czy była o tym mowa, ale moim zdaniem warto zwrócić na to: Moim zdaniem bardzo fajny model i do tego kolejny w polskich barwach. więcej na jego temat tutaj: http://modelarstwo.koszalin.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=535:w-pudle-freidrichshafen-ff-33e-148-technod&catid=5:modele-samolotow&Itemid=17 Za swej strony dodam, ze swego czasu skleiłem takie dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 O skubańce Brać 1/48 czy łudzić się, że ktoś kiedyś go wyda w 72, hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 W 1/72 masz dobry model od Choroszego, chyba że nie gustujesz w żywicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 Nie trzeba było długo czekać na nieco bardziej efektowne dysze do Su-35 Kitty Hawka. W sprzedaży za dwa dni ponoć - od AMURa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 konkretna ta dysza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 I dość droga: 19 dolarów plus transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 takie czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 22 Lipca 2017 Share Napisano 22 Lipca 2017 Nie są to nowości dosłownie, ale Hasegawa ponownie wypuściła B5N2 Kate oraz D3A1 Val w wersji ze składanymi skrzydłami, wprowadzonego w ubiegłym chyba roku na rynek E8N1/2 Dave w malowaniu z Yamato oraz zapowiada reedycję J7W Shindena w wersji z silnikiem odrzutowym i chyba najbardziej przeze mnie wyczekiwany model czyli Saiun w wersji nocnego myśliwca z działkami 20 i 30 mm (C6N1-S), którego ceny na wszelkiego rodzaju portalach i wyprzedażach z szaf doprowadzały mnie do szału Dziękuję Hasegawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Lipca 2017 Share Napisano 22 Lipca 2017 Hasegawa ostatnio sporo wznowiła dobrych modeli, których kiedyś nie szło nigdzie kupić. Szkoda tylko że jakoś prawie w ogóle niczego nowego nie robi (a przynajmniej z mojego zakresu zainteresowań), przez co w moich oczach jest firmą sprzedającą niemal wyłącznie starocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 22 Lipca 2017 Share Napisano 22 Lipca 2017 Hasegawa wydała ostatnimi czasy trochę nowości okrętowych, więc chyba po prostu zmienili target. W wydawaniu nowości w ogóle, jeszcze bardziej opindala się chyba Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 22 Lipca 2017 Share Napisano 22 Lipca 2017 dlaczego? przeciez sprzedaja Italeri w swoich pudelkach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 http://hobbyboss.com/index.php?g=home&m=product&a=show&id=1332&l=en Występuje on już w przyrodzie na polskiej ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 http://hobbyboss.com/index.php?g=home&m=product&a=show&id=1332&l=en Występuje on już w przyrodzie na polskiej ziemi? Można go zamawiać już w Martoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Zamawiać to można, ale kiedy będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Wstępnie niby do września ma być ale kiedy będzie to się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 6 Sierpnia 2017 Share Napisano 6 Sierpnia 2017 Hasegawa wydała ostatnimi czasy trochę nowości okrętowych, więc chyba po prostu zmienili target. W wydawaniu nowości w ogóle, jeszcze bardziej opindala się chyba Tamiya. Ale w przeciągu paru lat wydali KI-45 , E8N1, F1M2 , a w 1/72 H8K2. I to wszystko cichaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 6 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2017 Juz kiedys o tym pisalem, ale powtorze raz jeszcze, dla Hasegawy glownym tematem w tej chwili sa modele oparte o mangi i inne kreskowki, tj. wszelkiej masci roboty, pojazdy sf i inne pierdoly, przeznaczone glownie na rynek azjatycki. Oni tam tego sprzedaja na tony, wystarczy popatrzec na japonskie sklepy internetowe co jest w tej chwili oferowane. Analogicznie, jesli hodzi o Tamiye to jest to RC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 7 Sierpnia 2017 Share Napisano 7 Sierpnia 2017 Podobno młody Pan Tamiya, który przejął schedę po ojcu, jest fanem RC stąd lekka zmiana frontu firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi