Messer Napisano 18 Grudnia 2016 Share Napisano 18 Grudnia 2016 W takim razie, czy możesz zrobić zdjęcie/zdjęcia w świetle dziennym, naturalnym? Chciałbym zobaczyć, jak te kolory prezentują się naturalnie Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 18 Grudnia 2016 Super Moderator Share Napisano 18 Grudnia 2016 Takie pastelowe te kolory. Model ciekawie w nich wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 18 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Dzięki Panowie wszystkim za komentarze . Nieprędko będę miał okazję zrobić zdjęcia aparatem w świetle dziennym , z racji tego że wychodzę z domu to jest ciemno i jak wracam to jest ciemno . Mogę jedynie zrobić telefonem , bez lamp do fotografii , w zasadzie bez żadnych lamp , prócz wiszącej na suficie . Czyli zdjęcie jest jednym słowem ciemne , ujowe i zbyt wiele na nim nie widać . Więc najlepiej ocenić to będzie oglądając wśród innych na jakimś konkursie- w łasku na pewno , w bytomiu za przeszło rok , na fieście być może . http://s1302.photobucket.com/user/bozowpozo/media/IMG_3715_zpsks5paxrj.jpg.html Natomiast nie wiem do czego dążysz ? Sądzisz , ze przemaluje model tak jak Ty byś chciał żeby wyglądał czy że co ? Edytowane 18 Grudnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 18 Grudnia 2016 Share Napisano 18 Grudnia 2016 Zadziwia mnie Twój tok myślenia Piszesz, że model jest taki jasny bo tak lubisz i jest obfotografowany przy bardzo mocnym świetle. Chciałbym więc go zobaczyć tak, jak Ty go widzisz na co dzień - co w tym dziwnego? Każdy ma inne ustawienia monitora, nieco inaczej odbiera kolory ( rozmieszczenie i ilość pręcików i kubeczków w plamce żółtej oka )... Nie ma sensu doszukiwać się tu drugiego dna Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 18 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2016 W porządku . Zatem się nie doszukuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 18 Grudnia 2016 Share Napisano 18 Grudnia 2016 W pierwszym wątku, ten model nie specjalnie mi się podobał, teraz, kiedy został w taki sposób pomalowany, zmieniłem zdanie, podoba mi się bardzo.... Aczkolwiek nie wiem, czy bardziej podoba mi się sam model walca... czy malowanie walca... walczę sam z sobą ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 Gość jest mistrzem! Nie mam pytań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 Grzegorz - co tu dużo gadać, wyczaiłeś sobie arcyciekawą niszę i to wszystko bardzo przyjemnie się ogląda, bo i nietypowe, i fachowe i ładne i jest co podpatrywać i się uczyć. Jedno, co by mi (a i pewnie wielu innym kolegom) jeszcze podeszło, to kilka słów o technikach, bo nie każdy wie bądź nie zawsze wcześniej czytał, albo jest nowy itp. Pozdrowionka PS. Canady dojrzewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 Motyla noga-brak mu tylko na masce wielkiego numeru startowego(skojarzenie z przedwojennymi autkami wyścigowymi ) Jedziesz dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 Coś niewiarygodnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 Suuuuuuppppeeeerrrr wwwwaaaallllleeeeccccc Pięknie malujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 27 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2016 Dziękuję pięknie za komentarze i cieszę się . Pokolorowałem trochę silnik z przekładnią : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 28 Grudnia 2016 Share Napisano 28 Grudnia 2016 Faktycznie "trochę" pokolorowałeś Jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 28 Grudnia 2016 Share Napisano 28 Grudnia 2016 Nic nie napiszę, bo już nie wiem co pisać. Szczena opada i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 28 Grudnia 2016 Share Napisano 28 Grudnia 2016 Jak patrzę na miskę olejową, to zaczynam rozumieć, po co są te wszystkie siuwaksy od MIG-a czy AK. Efekt zatyka gębę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 28 Grudnia 2016 Share Napisano 28 Grudnia 2016 Dobra to teraz poprosimy o zdjęcia modelu generalnie super wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 28 Grudnia 2016 Share Napisano 28 Grudnia 2016 Ładnie wyszedł ten Deutz. .... Pokolorowane bardzo efektownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Grudnia 2016 Share Napisano 28 Grudnia 2016 Nie ma co umiesz kolorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2017 Jeszcze raz dziękuję za liczne komentarze . Kuniec , zapraszam do galerii : viewtopic.php?f=73&t=56681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 4 Stycznia 2017 Share Napisano 4 Stycznia 2017 No i znowu się spóźniłem na warsztat. Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi