GIUSEPPE Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Witam. Przedstawiam to co ulepiłem w 2016 roku. Galerie trzech pierwszych latadeł są już na forum, resztę będę wstawiał co jakiś czas (w miarę postępu z obróbką zdjęć). HAWK T MK.I 1:48 ITALERI A-10 1:72 ACADEMY MIG-21 1:48 EDUARD MC-130 1:72 ITALERI MIG-15 UTI 1:72 HOBBY BOSS MQ-1 1:48 BRONCO F-14 A 1:72 HASEGAWA NEWSKI 1:350 BRONCO C-130 1:72 ITALERI LIM-2 1:72 EDUARD MQ-9 1:48 REVELL ZAPADNAJA LICA 1:350 ZVEZDA / HOBBY BOSS F-14 A 1:48 ACADEMY BF-109 E 1:48 AIRFIX WATCH THE BIRDIE 1:48 ITALERI / AFV CLUB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Widziałem kilka z tych prac na wystawie i na żywo prezentują się równie dobrze a bardzo często zdjęcia i rzeczywistość nie idą w parze. Samoloty prezentowane w locie to jest to w końcu samolot na ziemi nie jest w naturalnym środowisku. Bardzo ładna kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Mode zazdrość Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Sporo jak na jeden rok..! Z czego robisz te przezroczyste pręty, na których montujesz samoloty "w locie"..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Okropne . Mnie najbardziej podoba się lim, naprawdę fajnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 31 Grudnia 2016 Share Napisano 31 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Stycznia 2017 Share Napisano 1 Stycznia 2017 Piękne, mnie MC-130 się spodobał Ale cała galeria na wspaniałym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 1 Stycznia 2017 Share Napisano 1 Stycznia 2017 Piękna kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinucha22 Napisano 1 Stycznia 2017 Share Napisano 1 Stycznia 2017 Naprawdę fantastycznie.. Co jeden to bardziej realistyczny. Zdolniacha ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 1 Stycznia 2017 Share Napisano 1 Stycznia 2017 Masakra masz tempo 16 modeli na rok i to jeszcze nie byle jakich ilość tutaj idzie w parze z jakością co nie zawsze się zdarza Interesuje mnie c 130 z itlerki mam taki i linie są wypukłe moje pytanie brzmi twój model ma przeryte linie czy cieniowaniem uzyskałes taki fajny efekt końcowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Stycznia 2017 Share Napisano 1 Stycznia 2017 Piękne modele lepisz i bardzo mi się podobają. Może nie wszystkie tak samo, ale szczególnie scenka rodzajowa z Top Gun wygląda kapitalnie. Szkoda że nie pokazujesz ich na co dzień na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 1 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2017 Dzięki za komentarze. Pręty z plexi kupuje na allegro, są dostępne w różnych średnicach. C-130 mają wypukłe linie podziału, nie chciało mi się tego trasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 1 Stycznia 2017 Share Napisano 1 Stycznia 2017 Dzięki za komentarze.Pręty z plexi kupuje na allegro, są dostępne w różnych średnicach. C-130 mają wypukłe linie podziału, nie chciało mi się tego trasować. No to git jak by dało rade to zrób galerie C-130 i MC-130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 W jaki sposób zaginasz pręty z plexi? Mam takie ale proste odcinki. Przydałoby się zrobić takie zagięte aby ładnie model w locie przedstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 11 Stycznia 2017 Share Napisano 11 Stycznia 2017 wybitne modele . GRATULACJE !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian1578 Napisano 12 Stycznia 2017 Share Napisano 12 Stycznia 2017 Bardzo ładne modele. Profesjonalnie wykonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 13 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2017 Jeszcze raz dziękuje za komentarze. Pręty z plexi najpierw ogrzewam opalarką, kiedy stają się plastyczne wyginam je na czymś metalowym (przeważnie garnek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Stycznia 2017 Share Napisano 13 Stycznia 2017 same fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi