Marudek Napisano 2 Stycznia 2017 Share Napisano 2 Stycznia 2017 (edytowane) Witam, Minął niemal rok odkąd zacząłem prace nad tym modelem. Zarówno każda chwila spędzona przy tym projekcie jak i przerwy od niego uważam za bardzo cenne. Wypróbowałem na nim nowe narzędzia i techniki. A dzięki przerwom miałem czas na ochłonięcie i trzeźwe spojrzenie na uzyskane efekty - co nieraz owocowało poprawkami. Jest to mój pierwszy model w skali 1:144 z częściowo usuniętym poszyciem. Zapewniam jednak że będą kolejne takie modele w moim wykonaniu i będą jeszcze lepsze niż ten Pozdrawiam, Marudek Edytowane 12 Września 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 2 Stycznia 2017 Super Moderator Share Napisano 2 Stycznia 2017 Gratuluję pracy Fajnie się prezentuje mimo, iż wygląda jakby go mole zaatakowały Jest GIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 2 Stycznia 2017 Share Napisano 2 Stycznia 2017 Robienie czegoś takiego w TEJ skali jest dla mnie prawie nie do 'ogarnięcia'. Tym bardziej gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 2 Stycznia 2017 Super Moderator Share Napisano 2 Stycznia 2017 Czyste szaleństwo;) Ale miło się ogląda wiec dawaj następny do golenia... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 2 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2017 Hej, Dzięki za Wasze komentarze. Ten model nie jest bez wad, ald następny na pewno będzie lepszy. Tylko dzięki Tobie Greif mam dylemat za co się teraz zabrać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 2 Stycznia 2017 Super Moderator Share Napisano 2 Stycznia 2017 :P oj tam oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Stycznia 2017 Super Moderator Share Napisano 3 Stycznia 2017 Piękny mikrus. Aż się boję pomyśleć co ty wymyślisz następnego Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 Wielkie Gratulacje kolejnego pięknego malucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 Aleś Pan odpalił petardę na nowy rok! pięknie się prezentuje choć na żywo bez lupy nie podchodź ;) a co będzie następne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 Bardzo zacny modelik. Koniecznie muszę go obejrzeć na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 Piękna robota. Szkoda, że się nie bawisz w jakichś męskich skalach, było by ciekawie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2017 Hej, Wielkie dzięki Panowie. Następny z obdartusów prawdopodobnie będzie Kawanishi Alf z F-Toys na katapulcie. Ale to się jeszcze zobaczy. A co do "męskich" skal mam zaczętą obdartą z poszycia Catalinę w 1:48 tylko nie ma na nią miejsca więc raczej zrobię sobie taki model w 1:144. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 Model wygląda bardzo ładnie, aż chciałoby się go zobaczyć na żywo. Szacun za to co robisz w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 @Marudek - bardzo fajna ta Catalina ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lejgo_inc Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 Zdążyłeś na Wrocław! Bardzo mi się podoba to co jest trochę schowane i na drugim planie w stosunku do misternej pajęczej roboty - tzn. to jak pomalowałeś poszycie skrzydeł i stateczników. Jestem bardzo ciekaw jak to wypada na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 6 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2017 Witaj, Do Wrocławia w tym roku raczej nie dam rady przyjechać. Model będzie można zobaczyć na żywo w Inowrocławiu. Za to może w przyszłym roku odwiedzę z żonką Wrocław i zabiorę więcej modeli w 1:144. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 Co tu dużo mówić - jest świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 7 Stycznia 2017 Share Napisano 7 Stycznia 2017 No Marudek popełniłeś niezły bajer w 144. Piekny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 14 Stycznia 2017 Share Napisano 14 Stycznia 2017 Przyjemny dla oka ;) Przyznam, że bałem się w pewnym momencie, że zarzucisz ten projekt- fajnie, że doczekałem był galeryi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi