witek@ Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Dawno tutaj nic nie pokazywałem.Czas to zmienić.Do galerii trafia najświeższy ulepek czyli HMS Naiad w malowaniu alternatywnym do proponowanego przez producenta.Wyśmienita jakość wyprasek skusiła mnie do budowy modelu prawie prosto z pudła.Piszę prawie bo dwa tematyczne zestawy blach do Royal Navy użyłem.Do tego niezrównany Master dostarczył lufy. W ten to sposób powstał model prosto z pudła.Model powstawał w iście rekordowym tempie i powstał w ok 6 tygodni ;-) Niech obraz broni się sam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 13 Kwietnia 2017 Super Moderator Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Widziałem własnymi oczami - świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Widziałem własnymi oczami... Ja bym nie widział i lupę potrzebował. Piękna robota, malowanie lepsze niż niejednokrotnie w mniejszej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 No wreszcie Piękne wykonanie tylko to kamo............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Klasa. Znakomicie pomalowany, detal na b.wysokim poziomie. Trochę za grube te liny pomiędzy masztami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Ale ostatnio wysyp brytyjskich wspaniałości na forum Flyhawk... cudowne modele tylko dlaczego takie małe ;-) PS Podstawka też super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 nie tylko się broni ale przechodzi do ofensywy. ŚWIETNY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Niesamowita robota i niesamowite wypraski Flyhawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Kwietnia 2017 Share Napisano 14 Kwietnia 2017 przeżyłem szok przy tej fotce z zapałką Pierwszorzędnie wyszedł (jak już miałbym się do czegoś czepiać to tak cicho bym nadmienił że trochę dziwne to spienione fale równomiernie pasmowo wokoło kadłuba skoro łajba na kotwicowisku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lejgo_inc Napisano 14 Kwietnia 2017 Share Napisano 14 Kwietnia 2017 "Stojący na kotwicowisku HMS Naiad został niespodziewanie zaatakowany przez gigantycznego rekina zapałkowego. To co Juliusz Verne wykreował na kartach swojej powieści pod postacią monstrualnej ośrmiornicy, stało sie dla marynarzy Jej Królewskiej Mości przerażającą rzeczywistością." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Kwietnia 2017 Share Napisano 14 Kwietnia 2017 robi wrażenie. Ja bym najwyżej zrobił cieńsze rejki. Polecam struny gitarowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 14 Kwietnia 2017 Share Napisano 14 Kwietnia 2017 Świetna robota! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 15 Kwietnia 2017 Share Napisano 15 Kwietnia 2017 Model piękny. W rzeczywistości gra tonalna kolorów na burtach po prostu powala na kolana. Super robota. Gratulacje Witek !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 15 Kwietnia 2017 Share Napisano 15 Kwietnia 2017 Fajne to maleństwo ;) Zapytam bo nikt nie zwrócił na to uwagi: jak zrobiłeś zapałki? ;) Jubilerska robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 15 Kwietnia 2017 Super Moderator Share Napisano 15 Kwietnia 2017 Fajne to maleństwo ;)Zapytam bo nikt nie zwrócił na to uwagi: jak zrobiłeś zapałki? ;) Wręcz odwrotnie - to pytanie, szczególnie w tym dziale, zadawane jest co chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 15 Kwietnia 2017 Share Napisano 15 Kwietnia 2017 Piękny model, super pomalowany ( tak sobie teraz pomyślałem jakby wyglądał w kolorowym kamo... ) Generalnie bardzo dobra robota, aż miło popatrzeć, gratulacje Witek Pozdrawiam oraz życzę wszystkim Zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 17 Kwietnia 2017 Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Witek, tak sobie patrzę na Twój model i coś mi nie gra z kominami, nie powinny być bardziej pochylone? U Ciebie są prawie proste... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 17 Kwietnia 2017 Super Moderator Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Witek, tak sobie patrzę na Twój model i coś mi nie gra z kominami, nie powinny być bardziej pochylone? [/img] Kurcze - czyżby przyklejone do góry nogami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 17 Kwietnia 2017 Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Kurcze - czyżby przyklejone do góry nogami? Marcin, wychodzi na to, że tak... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 17 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Owszem tak, Autorem tego odkrycia jest niezawodny McGregor w forum mikromodeli.Przyznaje się wkleiłem je do góry nogami ;-) mało tego nie mam z tego powodu jakiś specjalnych wyrzutów sumienia.Tak wyszło model był robiony testowo.Test miał dać odp czy warto czekać za kolejnymi wypustami Flyhawka.Owszem warto.Model powstał w 6 tygodni i jako model prawie z pudła i ekspresowy nadal mi się podoba ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 17 Kwietnia 2017 Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Fiu, fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Kwietnia 2017 Share Napisano 17 Kwietnia 2017 eh kominy..... kto by się takimi drobiazgami przejmował jak w całokształcie takie cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 18 Maja 2017 Share Napisano 18 Maja 2017 Robota pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertG85 Napisano 18 Maja 2017 Share Napisano 18 Maja 2017 Naprawdę, czapki z głów. Świetna robota... a kominy, a co te kominy. Całościowo - re-we-la-cja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 8 Czerwca 2017 Share Napisano 8 Czerwca 2017 Robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi