slawek632 Napisano 4 Czerwca 2017 Share Napisano 4 Czerwca 2017 (edytowane) Moje ostatnie wypociny, wojskowy jednoślad Miłego oglądania i łagodnej krytyki Edytowane 4 Czerwca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Czerwca 2017 Share Napisano 4 Czerwca 2017 Ciężko zauważyć, że to rzeczywiście model. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Czerwca 2017 Share Napisano 4 Czerwca 2017 Super. Dosłownie kilka szczegółów zdradza że to model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 4 Czerwca 2017 Share Napisano 4 Czerwca 2017 Fantastyczny !!! tyle mam do napisania i tylko tyle chcę napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 4 Czerwca 2017 Share Napisano 4 Czerwca 2017 Model ładny, ale popraw te błędy w tytule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Czerwca 2017 Super Moderator Share Napisano 4 Czerwca 2017 Piękny Ci wyszedł ten Motor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 4 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2017 Dzięki za fajne komentarze:) A co do błędów w tytule to możesz mi podpowiedzieć o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 4 Czerwca 2017 Share Napisano 4 Czerwca 2017 Halo, admin? Proszę o przeniesienie do działu "Walkaround"! Świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Czerwca 2017 Super Moderator Share Napisano 4 Czerwca 2017 Halo, admin? Proszę o przeniesienie do działu "Walkaround"! Świetny! Oprócz tego że w złym dziale pisze, to jeszcze błędy w tytule robi. Oj Panie Slawek632 więcej takich motorków proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Czerwca 2017 Share Napisano 4 Czerwca 2017 To na zdjęciach to model? . Nie, nie wierzę. To są zdjęcia prawdziwej maszyny, tylko autor nas wkręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Czerwca 2017 Share Napisano 4 Czerwca 2017 Ciężko zauważyć, że to rzeczywiście model. Gratulacje Święta racja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 4 Czerwca 2017 Share Napisano 4 Czerwca 2017 Jeden składa czołg w garażu, drugi motór i oba zwei twierdzą, że to modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cade Napisano 5 Czerwca 2017 Share Napisano 5 Czerwca 2017 Ejj to nie forum dla motocyklistów tylko dla modelarzy:) Jakiś model byś zrobił a nie zdjęcia motocykla wrzucasz:) Super robota podziwiam umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 5 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2017 Dzięki za wszystkie opinie , fajnie że się wam podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 5 Czerwca 2017 Share Napisano 5 Czerwca 2017 Hej, Widać że sporo pracy włożyłeś w ten model. Szczególne za wkład własny w postaci sprężyny stopki, mocowania akumulatora, toreb bocznych, gogli i szprych - właśnie z czego je zrobiłeś, bo wydają się cieńsze od plastikowych. Za to kalki za napisem Triumph są chyba nieco zbyt wysoko, no i te wycieki spod każdego możliwego korka... Gdybyś się pokusił o zrobienie licznika i zastąpienie tej kalki to już w ogóle byłby szok. Pozdrawiam, Marudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vooyo82 Napisano 5 Czerwca 2017 Share Napisano 5 Czerwca 2017 Mistrzostwo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 5 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2017 Dzięki za kolejne pozytywne opinie . Przyznam że inspiracją był model kol Marudka w wersji cywilnej tym bardziej cieszy mnie jego pozytywna opinia. Masz rację licznik nadaje się do wymiany ale to w przyszłości bo teraz walczę z teciakiem:) szprychy były robione z drutu mosiężnego. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Chyba nie popełniłeś tu żadnych błędów ,-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Geniusz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Niesamowita robota! Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 15 Czerwca 2017 Share Napisano 15 Czerwca 2017 Czuję od niego specyficzny zapach rozgrzanego oleju i żar z nieostygłej rury wydechowej. Jak zrobiłeś otoczenie, żeby motocykl udawał model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 16 Czerwca 2017 Share Napisano 16 Czerwca 2017 Nie ma co gadać, trza PODZIWIAĆ. Koledzy chyba wszystko już napisali. Ja biję brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 17 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2017 Jeszcze raz dziękuję za wszystkie wasze opinie i fajnie że się wam podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 18 Czerwca 2017 Share Napisano 18 Czerwca 2017 Zacząłem oglądać zdjęcia i myślę - no, najpierw wstawił zdjęcia oryginału żeby porównać z modelem. Potem się zorientowałem, że to już model. Klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
primabaleron Napisano 21 Sierpnia 2019 Share Napisano 21 Sierpnia 2019 Świetny i warty odświeżenia ! Coś czuję, że kulejąc podążam Twoim tropem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi