Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Moje ostatnie wypociny, wojskowy jednoślad Miłego oglądania i łagodnej krytyki

9yBbgBA.jpg

CtT7oT0.jpg

Au1947L.jpg

UmhvsuT.jpg

JDWLtjE.jpg

nrl6OT8.jpg

nJ3yxDQ.jpg

CdRbkXJ.jpg

F3wCMGQ.jpg

7y4RMFz.jpg

kHPRYrj.jpg

coJLcXI.jpg

QKRtdEJ.jpg

CHh54bx.jpg

JorhXuU.jpg

yB7hFxn.jpg

Yu7gmLO.jpg

vw805ef.jpg

S8stG4U.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano

Fantastyczny !!! tyle mam do napisania i tylko tyle chcę napisać.

Napisano

Dzięki za fajne komentarze:) A co do błędów w tytule to możesz mi podpowiedzieć o co chodzi

• Super Moderator
Napisano
Halo, admin? Proszę o przeniesienie do działu "Walkaround"!

Świetny!

Oprócz tego że w złym dziale pisze, to jeszcze błędy w tytule robi.

Oj Panie Slawek632 więcej takich motorków proszę.

Napisano

To na zdjęciach to model? . Nie, nie wierzę. To są zdjęcia prawdziwej maszyny, tylko autor nas wkręca

Napisano

Ejj to nie forum dla motocyklistów tylko dla modelarzy:) Jakiś model byś zrobił a nie zdjęcia motocykla wrzucasz:)

Super robota podziwiam umiejętności

Napisano

Hej,

Widać że sporo pracy włożyłeś w ten model. Szczególne za wkład własny w postaci sprężyny stopki, mocowania akumulatora, toreb bocznych, gogli i szprych - właśnie z czego je zrobiłeś, bo wydają się cieńsze od plastikowych.

Za to kalki za napisem Triumph są chyba nieco zbyt wysoko, no i te wycieki spod każdego możliwego korka... Gdybyś się pokusił o zrobienie licznika i zastąpienie tej kalki to już w ogóle byłby szok.

Pozdrawiam,

Marudek

Napisano

Dzięki za kolejne pozytywne opinie . Przyznam że inspiracją był model kol Marudka w wersji cywilnej tym bardziej cieszy mnie jego pozytywna opinia. Masz rację licznik nadaje się do wymiany ale to w przyszłości bo teraz walczę z teciakiem:) szprychy były robione z drutu mosiężnego. Pozdrawiam wszystkich

Napisano

Chyba nie popełniłeś tu żadnych błędów ,-)

Napisano

Czuję od niego specyficzny zapach rozgrzanego oleju i żar z nieostygłej rury wydechowej. Jak zrobiłeś otoczenie, żeby motocykl udawał model?

Napisano

Zacząłem oglądać zdjęcia i myślę - no, najpierw wstawił zdjęcia oryginału żeby porównać z modelem.

Potem się zorientowałem, że to już model.

Klasa!

• 2 years later...