temir 2 Napisano 3 Sierpnia 2017 Share Napisano 3 Sierpnia 2017 Witam! Nareszcie finał ! Na początek kilka nostalgicznych fotek typu "przeżyjmy to raz jeszcze" : ...a tak oto przedstawia się ukończony model: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 genialny !!! Fantastyczne sa te Twoje czołgi !!! Genialne Figurasy. Mógłby udawać 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Piękna praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Podziwiałem juz warsztat. Swietna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Wymagał pewnie dużo pracy, ale rezultat jest kapitalny. Świetna praca! Nic więcej do dodania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 c u d o! nic wincyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Super robota! Detal figurek nieziemski. Tylko popraw literówkę w tabliczce, "Opration" wali po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 świetny! Gratuluje udanej (bardzo udanej) pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Witam! Mała skrzynka odpowiedzi: Zbiorczo - bardzo mnie cieszą przychylne oceny modelu ! Genialne Figurasy. Mógłby udawać 35 Detal figurek nieziemski. Aż tak dobre to one niestety nie są , ale robiłem co mogłem to frankensztajny. Najlepszy z twarzy to kierowca . Tylko popraw literówkę w tabliczce, "Opration" wali po oczach. Dzięki za zwrócenie uwagi! Babol straszliwy ! Jak do mnie dotarło o mało mnie szlag jasny nie trafił bo cały czas miałem to przed oczami i nie zauważyłem ! Po niedzieli będę "w mieście" to pójdę zrobić rozp...ej i zrobią mi nową. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 No i ta LIBIYA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Tak jak poprzednicy-super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Witam! No i ta LIBIYA. Cała tabliczka i tak do wyp... , niemniej dzięki za spostrzeżenie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 6 Sierpnia 2017 Share Napisano 6 Sierpnia 2017 Tabliczka tabliczką, ale za model o szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 6 Sierpnia 2017 Share Napisano 6 Sierpnia 2017 Powiem tylko tyle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 6 Sierpnia 2017 Share Napisano 6 Sierpnia 2017 Chyba twój najładniejszy model, w 1/35 ciężko takie cacuszko zrobić, a to 72dwójka, szacun wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 7 Sierpnia 2017 Share Napisano 7 Sierpnia 2017 Z tym najlepszy to bym się zastanowił bo jest z czego wybierać Pustynny Vickers czy Sexton to modele o których także trudno zapomnieć... Drogi Temir 2, Co z SU-76, którą kiedyś budowałeś??? To było 2012...i nie widziałem chyba galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 7 Sierpnia 2017 Share Napisano 7 Sierpnia 2017 Cud, miód z boczkiem i orzeszki, jak mawia mój mistrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 7 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2017 Witam! Chyba twój najładniejszy model Z tym najlepszy to bym się zastanowił bo jest z czego wybieraćPustynny Vickers czy Sexton to modele o których także trudno zapomnieć... Cóż mogę rzec? Chyba tylko to że to bardzo motywujące ...Dodam tylko nieskromnie że bardzo jestem zadowolony z uzyskanego rezultatu . Co z SU-76, którą kiedyś budowałeś???To było 2012...i nie widziałem chyba galerii. J.P. !!! To już minęło tyle czasu ? Galerii nie ma bo nie było (tak jak kilku innych, dawno skończonych ). Wstyd przyznać ale biedak leży sobie cichuteńko w pudełeczku w towarzystwie innych podobnych nieszczęśników i czeka na zmiłowanie tzn. dokończenie - utknąłem na podstawce a właściwie to na braku pomysłu na takową ... "Sexton" natomiast przeszedł małą katastrofę budowlaną i jakoś nie mogę się pozbierać by przystąpić do napraw ... Cud, miód z boczkiem i orzeszki, jak mawia mój mistrz. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 8 Sierpnia 2017 Share Napisano 8 Sierpnia 2017 Już zdążyłem pochwalić podczas warsztatu, ale efekt końcowy zasługuje na kolejne pochwały Świetny model w każdym aspekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi