Szydercza Gała Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 No i w końcu ostatecznie walka dobiegła końca. Mogło być lepiej, ale tragedii też nie ma WARSZTAT tutaj, a w nim wszelakie mUNdrości Tak więc bez dalszego przynudzania, fotki: No i na koniec coś dla wielbicieli i obrońców KŻyRZa Pozdrowienia od Pułkownika Mitrofanowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doody Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 No to jestem pierwszy i gratuluję bo zUOm naprawdę zacny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taltos1 Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Gratulacje, piękny model, bardzo mi się podoba Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipsg Posted October 14, 2017 Share Posted October 14, 2017 Jak na szFaba, to ładny Ten Żelazny Krzyż mu aż psuje odbiór, za czysty i za mało realistyczny jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Też się do zachwytów przyłączę. Pokazałeś że odważnym kontrastem przy malowaniu można stworzyć przepiękny model. Sehr gut. P. S. Dodatkowo cieszy fakt że go skończyłeś, bo teraz ruszy pełną parą warsztat innej krypy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorotka Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Gratulacje. Zacny z niego Szwab. Radocha z oglądania, pewnie będę wracał się na niego pogapić! P.S. Czy te powierzchnie górne wychodzące na zdjęciach jako praktycznie białe, patrząc w naturze są bardzo jasno szare i odległość od obiektywu wyciąga tę biel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Jeden Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Piękny !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KW-2 Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Bajka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Prawda kontrascik super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted October 15, 2017 Author Share Posted October 15, 2017 Dzięki dobre cżłowieki, za ciepłe słowa. P.S. Czy te powierzchnie górne wychodzące na zdjęciach jako praktycznie białe, patrząc w naturze są bardzo jasno szare i odległość od obiektywu wyciąga tę biel? Tam białego nie ma wcale, ale ten nazistowski hellgrau jest bardzo jasny, no ale na fotkach nazisty sOM jasne Nie to co japońce, bo one sOM bardzo dunkel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorotka Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Dzięki dobre cżłowieki, za ciepłe słowa. P.S. Czy te powierzchnie górne wychodzące na zdjęciach jako praktycznie białe, patrząc w naturze są bardzo jasno szare i odległość od obiektywu wyciąga tę biel? Tam białego nie ma wcale, ale ten nazistowski hellgrau jest bardzo jasny, no ale na fotkach nazisty sOM jasne Nie to co japońce, bo one sOM bardzo dunkel Gało... Mnie tylko chodzi o to że u mnie na Kongu miejsca które są jasno szare na fotkach wychodzą jako białe i domyślam się, że u Cie jest tak samo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted October 15, 2017 Author Share Posted October 15, 2017 Pojąłem za pierwszym razem Zapewne jest to kwestia mocnego sztucznego oświetlenia paralaksy lub innych zagadnień związanych z optyką fotograficzną, na której znam sie równie dobrze, jak Pułkownik Mitrofanow na miłosierdziu Bożym i demokracji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorotka Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Pojąłem za pierwszym razem Zapewne jest to kwestia mocnego sztucznego oświetlenia paralaksy lub innych zagadnień związanych z optyką fotograficzną, na której znam sie równie dobrze, jak Pułkownik Mitrofanow na miłosierdziu Bożym i demokracji No ale i tak jesteś do przodu. Znałeś słowo "paralaksa" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted October 15, 2017 Author Share Posted October 15, 2017 Na życiu CZeba siEM znać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
donalyah00 Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 O! Widzę, że znalazłeś bĄderę w kopercie! Jest wUNDerbar! Byłoby AUSgecajchnet ale te białe oznaczenia zanurzenia swiecOM po oczach (wiem, się czepiam się ). Bardzo mi się podoba "dwukolorowy" czarny pas na linii wodnej - do zapamiętania. Pozdrawiam, Marek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek d Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Szyderiuszu piękny ten Twój okręt. Warsztat oczywiście oglądałem po cichu, Wybacz że tym razem nie znalazłem odpowiedniego orderu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Piękna robota. Malowanie bardzo przypadło mi do gustu. A i tych kilku pozorantów na pokładzie dodaje klimatu temu zUOmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 bajerancki no i ta scumlinia.... sehr gut tylko co tak mało załogantów ?? wincyj dawaj ! wyyyyncyj !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted October 19, 2017 Author Share Posted October 19, 2017 Eee tyle nazistów styknie, musi mi jeszcze zostać dość żeby zrobic z nich żabowych pływaków do Dantona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacman Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Ja wohl! Sehr Gut Her Gala ! Piękna rzecz.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts