Szydercza Gała Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 No i w końcu ostatecznie walka dobiegła końca. Mogło być lepiej, ale tragedii też nie ma WARSZTAT tutaj, a w nim wszelakie mUNdrości Tak więc bez dalszego przynudzania, fotki: No i na koniec coś dla wielbicieli i obrońców KŻyRZa Pozdrowienia od Pułkownika Mitrofanowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 No to jestem pierwszy i gratuluję bo zUOm naprawdę zacny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 Gratulacje, piękny model, bardzo mi się podoba Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 Jak na szFaba, to ładny Ten Żelazny Krzyż mu aż psuje odbiór, za czysty i za mało realistyczny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Też się do zachwytów przyłączę. Pokazałeś że odważnym kontrastem przy malowaniu można stworzyć przepiękny model. Sehr gut. P. S. Dodatkowo cieszy fakt że go skończyłeś, bo teraz ruszy pełną parą warsztat innej krypy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Gratulacje. Zacny z niego Szwab. Radocha z oglądania, pewnie będę wracał się na niego pogapić! P.S. Czy te powierzchnie górne wychodzące na zdjęciach jako praktycznie białe, patrząc w naturze są bardzo jasno szare i odległość od obiektywu wyciąga tę biel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Piękny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Prawda kontrascik super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Października 2017 Autor Share Napisano 15 Października 2017 Dzięki dobre cżłowieki, za ciepłe słowa. P.S. Czy te powierzchnie górne wychodzące na zdjęciach jako praktycznie białe, patrząc w naturze są bardzo jasno szare i odległość od obiektywu wyciąga tę biel? Tam białego nie ma wcale, ale ten nazistowski hellgrau jest bardzo jasny, no ale na fotkach nazisty sOM jasne Nie to co japońce, bo one sOM bardzo dunkel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Dzięki dobre cżłowieki, za ciepłe słowa. P.S. Czy te powierzchnie górne wychodzące na zdjęciach jako praktycznie białe, patrząc w naturze są bardzo jasno szare i odległość od obiektywu wyciąga tę biel? Tam białego nie ma wcale, ale ten nazistowski hellgrau jest bardzo jasny, no ale na fotkach nazisty sOM jasne Nie to co japońce, bo one sOM bardzo dunkel Gało... Mnie tylko chodzi o to że u mnie na Kongu miejsca które są jasno szare na fotkach wychodzą jako białe i domyślam się, że u Cie jest tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Października 2017 Autor Share Napisano 15 Października 2017 Pojąłem za pierwszym razem Zapewne jest to kwestia mocnego sztucznego oświetlenia paralaksy lub innych zagadnień związanych z optyką fotograficzną, na której znam sie równie dobrze, jak Pułkownik Mitrofanow na miłosierdziu Bożym i demokracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Pojąłem za pierwszym razem Zapewne jest to kwestia mocnego sztucznego oświetlenia paralaksy lub innych zagadnień związanych z optyką fotograficzną, na której znam sie równie dobrze, jak Pułkownik Mitrofanow na miłosierdziu Bożym i demokracji No ale i tak jesteś do przodu. Znałeś słowo "paralaksa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Października 2017 Autor Share Napisano 15 Października 2017 Na życiu CZeba siEM znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 16 Października 2017 Share Napisano 16 Października 2017 O! Widzę, że znalazłeś bĄderę w kopercie! Jest wUNDerbar! Byłoby AUSgecajchnet ale te białe oznaczenia zanurzenia swiecOM po oczach (wiem, się czepiam się ). Bardzo mi się podoba "dwukolorowy" czarny pas na linii wodnej - do zapamiętania. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 16 Października 2017 Share Napisano 16 Października 2017 Szyderiuszu piękny ten Twój okręt. Warsztat oczywiście oglądałem po cichu, Wybacz że tym razem nie znalazłem odpowiedniego orderu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 17 Października 2017 Share Napisano 17 Października 2017 Piękna robota. Malowanie bardzo przypadło mi do gustu. A i tych kilku pozorantów na pokładzie dodaje klimatu temu zUOmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Października 2017 Share Napisano 18 Października 2017 bajerancki no i ta scumlinia.... sehr gut tylko co tak mało załogantów ?? wincyj dawaj ! wyyyyncyj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Października 2017 Autor Share Napisano 19 Października 2017 Eee tyle nazistów styknie, musi mi jeszcze zostać dość żeby zrobic z nich żabowych pływaków do Dantona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 23 Października 2017 Share Napisano 23 Października 2017 Ja wohl! Sehr Gut Her Gala ! Piękna rzecz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi