Szydercza Gała Napisano 20 Listopada 2017 Autor Share Napisano 20 Listopada 2017 Co by nie było że Jak Ciapka niema to od razu zastój, marazm i późne średniowiecze Wystrugałem stępki co się HB zapomniało, albo olało, bo w sumie kto by się przemował Ale najpierw rzeczy ważne. Chciałbym w tym miejscu oficjalnie podziękować firmie MASTER za zasponsorowanie działań Pułkownika Mitrofanowa w tym wątku i zapewne kilku następnych No a nasz żabol chwilowo wygląda tak: Do tego dojdą jeszcze stępki przechyłowe. O tych już nasi przyjaciele, co chodzą do góry nogami, nie zapomnieli WIELKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Listopada 2017 Share Napisano 20 Listopada 2017 No to czekam na tutorial jak te maszty się składa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voyteque Napisano 21 Listopada 2017 Share Napisano 21 Listopada 2017 No i super! Master może mieć pewność, że nie zmarnujesz tych materiałów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Listopada 2017 Autor Share Napisano 21 Listopada 2017 W każdym razie postaram się nie zmarnować Krzysiu to raczej Ty mi będziesz opowiadał jak toto polutować A jak nie, to polepię glutem jak wszystko. Glut to remedium na większość bolączek, zupełnie jak czarny silikon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 22 Listopada 2017 Share Napisano 22 Listopada 2017 Glutuj Gała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Listopada 2017 Share Napisano 22 Listopada 2017 Ja niestety nie wiedziałem że Master robić takie cosie. Kupiłem więc sobie pręty mosiężne o różnych przekrojach. Potem pocienkociłem końcówki. Główny masz lekko okrągłym pilnikiem wypiłowałem tam gdzie poprzeczne miały być. Na kawałku panelu sufitowego (takiego z podwieszanych sufitów) powbijałem sobie szpilki dla zamocowania prętów w odpowiednich pozycjach, potem pasta lutownicza na złączu i potraktowane palnikiem gazowym. Ten panel trochę śmierdział, ale się nie pali. Nic lepszego pod ręką nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 22 Listopada 2017 Share Napisano 22 Listopada 2017 Ale nakupiłeś armatów i innych działów Zapowiada się świetne oglądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Listopada 2017 Autor Share Napisano 28 Listopada 2017 Juz prawie, już tuż tuż Sie okaże po kolejnym siku czarnym mazidłem. W pewnych kręgach uznano że moja poprzednia robocza podstawka jest już zbyt mocno obesrana różnymi specyfikami, w związku z tym Pułkownik zarządził do..... tfu, zmianę zarządził wsię stEMpki na pozycjach WIELKIE JOŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 29 Listopada 2017 Share Napisano 29 Listopada 2017 Ciapek widzę poszedł w długą po całości Paczam, paczam i notuję. Łajba na podstawku przykrENcona czy tylko siła grawitacji trzyma jOM na palikach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Listopada 2017 Autor Share Napisano 30 Listopada 2017 PrzykrENcona, idea jest taka że manipulujesz modelem bez macania Jak zwykle sparawdzona w wielu bojach śrÓPka M5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 30 Listopada 2017 Share Napisano 30 Listopada 2017 ... moja poprzednia robocza podstawka jest już zbyt mocno obesrana różnymi specyfikami, w związku z tym Pułkownik zarządził do..... tfu, zmianę zarządził .... podstawka gustowna jak zwykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Grudnia 2017 Share Napisano 2 Grudnia 2017 ZoFija coś dziwnie wesoła na fakt że chOp dał długOM w świat --> Hata wolna to se moRZe tera posFawolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Grudnia 2017 Share Napisano 2 Grudnia 2017 Mnie bojcami straszy a tu progres też nie ekstremalnie duży. Trzeba będzie chyba zastEMpczego chłopa Zofiji znaleźć, bo wygląda na to żę Ciapek z MIA mienił status na KIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2017 Progres jet kosmiczy, tylko niezbyt widoczny powoli zbliżam sie do kolejnego etapu konSZtruowania kadłuba. JUz tuż tuż i bENdę robił okapniki nad bulajami i smarował poszycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 A co mialo na celu mazianie tą czarna farbOM? Bo mi się zdaje że szara jest lepsza do wychwytywania błENdUFF szpachlowania, ale nie naciskam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2017 Jak mawiał mój koleSZka dawno temu: dobrze mówisz, wydaje Ci się To czarny podkład alclada i ja bardzo lubie używać go kontroli powierzchni, tym badziej że i tak potem cały będzie nim pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 4 Grudnia 2017 Share Napisano 4 Grudnia 2017 Teraz, z tymi plamami, to on wygląda jak MUĆKAAA a nie ZIABAAA. Planujesz odtwarzać (w sensie malować) płyty poszycia? Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2017 Jawohl, a nawet oui oui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 4 Grudnia 2017 Share Napisano 4 Grudnia 2017 Witaj ponownie O Wielki . Czy Ciapek się odnalazł? Bo widząc zmartwiona Zofije aż zaCZelem go szukać wirtualnie i prawdopodobnie zagubił się przy " Wielkim Cycu" gdyż tam był ostatnio widziany. ( wraz z nadobna Sofija) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2017 ZIABAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! Zczerniała mi moja ziaba, nie wiem co żarła, ale najwyraźniej nie posłużyło Chińczyki zrobiły barbetę 240-tek i sponson na burcie jako 2 elementy ale dałem rade wyprowadzić bezśladowo Na ten weekend hasło brzmi okapniki..... dużo okapników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Grudnia 2017 Share Napisano 9 Grudnia 2017 Na 3 i 4 fotce to już jakiś kolor bazowy jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2017 Luke Hopie, do kolorów bazowych to są jeszcze tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2017 No i po wieczornych wyklejankach przyjdzie teraz czas próby.... jutro to psiknę i sie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 13 Grudnia 2017 Share Napisano 13 Grudnia 2017 chyba powinieneś stworzyć program "buduj z Gała" czekam na wiecej i chyba zacznę w cichości sam budować Dantona na twe podobieństwo czy to ma maskowanie ma dać różne odcienie płyt pancernych ? sorry za pytanie laika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2017 To maskowanie da wypukłość i wklęsłość naprzemiennych pasów poszycia, tak jak w ruskach. Odcieniami i innymi pierdołami będziemy zajmować sie później Po co mi kanał? Przeca po to jest relacja nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi