Gerd Napisano 25 Czerwca 2023 Share Napisano 25 Czerwca 2023 (edytowane) Nie wiele to chyba pomoże, ale popatrzę jeszcze. Edytowane 25 Czerwca 2023 przez Gerd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 26 Czerwca 2023 Share Napisano 26 Czerwca 2023 @bigmodel @Gerd Dziękuję To, czego szukałem jest na zdjęciu Gerda Klapy -piaskowe, chłodnice czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja Postęp prac przy budowie mojego "Szakala" . Trochę pracy jeszcze zostało.. Malowanie - prawdopodobnie będzie to FOX 22/ LIVE. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja Powrót po roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja (edytowane) 47 minut temu, mandrivecs napisał: Powrót po roku! Jak to często w życiu modelarza bywa.. motywacją do skończenia modelu jest udział w konkursie... Edytowane 17 Maja przez axel1st literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano wczoraj o 13:07 Share Napisano wczoraj o 13:07 (edytowane) Dzień dobry Wszystkim, Takie zdjęcie znalazłem w sieci. Honker + przód drugiego, a w tle bułgarski Ził-131. Czy to z okolic czasowych obrony ratusza? Są jakieś inne fotki tych Honkerów? Podczas obrony był jeszcze ZWD-3 - są jakieś fotki? Zacząłem wycinać części Honkera 3D z IDAP i proszę o pomoc w temacie. Skala, oczywiście, 1:72 . Zdjęcie zamieszczone wyłącznie w celach modelarskiej dyskusji. Pozdrawiam, Przemek Edytowane wczoraj o 17:53 przez PrzemekW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu (edytowane) Dwie pierwsze fotki części modelu przed wycięciem z podpór. CDN. Przemek Edytowane 9 godzin temu przez PrzemekW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu Kolejna fotka modelu. CDN. Przemek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu (edytowane) I podwozie przed wycięciem. Mam nadzieję, że uda mi się połamać jak najmniej. Niektóre elementy wyglądają na baaardzo delikatne. CDN. Przemek Edytowane 8 godzin temu przez PrzemekW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu na masce jakies skazy widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu (edytowane) Tak, zdjęcie wyciągnęło skazy. Choć w realu ich tak mocno nie widać. Fotel kierowcy też ma jakieś dziurki Przemek Edytowane 5 godzin temu przez PrzemekW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi