ewpiga Napisano 26 Stycznia 2018 Share Napisano 26 Stycznia 2018 Pojazd zbudowany na podwoziu Matadora. Żywica nieokazała w detale. Jakość odlewów przeciętna. Cena sporawa. Malowany farbkami Humbrol. Zrobiony z pudełka, dodałem tylko kocyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Ło matko ale fajnie zrobiony cudak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Ło matko ale fajnie zrobiony cudak. Dokladnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Udany cudak... bardzo udany. Jak zawsze. A takiego cudaka jeszcze nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 NIE POPSUTY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destro Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Straszny pokrak, ale model świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Brytole to jednak mieli fantazję. Super zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Nie wiem "co to", ale zmalowany super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 27 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2018 Brytole to jednak mieli fantazję. Dokładnie. Najlepszy przykład to czołg "Czerczil" moim zdaniem Dzięki za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marius Napisano 29 Stycznia 2018 Share Napisano 29 Stycznia 2018 Witam. Bardzo fajnie zrobiony model, super pomalowany itd., ale czy ten model wart jest tych pieniędzy? Mimo wszystko jestem pod wrażeniem. Pozdrawiam wszystkich Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 29 Stycznia 2018 Share Napisano 29 Stycznia 2018 Piękny brzydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Stycznia 2018 Share Napisano 29 Stycznia 2018 niesamowity pojazd ! I znakomite wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 1 Lutego 2018 Share Napisano 1 Lutego 2018 To chyba niedokończony model! Jakiś taki cały, niespalony. Jakiś ciężki postrzał z dużego kalibru by się przydał. Poza tym rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wal Napisano 24 Lutego 2018 Share Napisano 24 Lutego 2018 Widać rękę Mistrza. Bardzo ładne. Z przyjemnością oglądam. Życzę kolejnych tak udanych prac. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 25 Lutego 2018 Share Napisano 25 Lutego 2018 Jeden z tych pojazdów , który bez przeróbek mógłby spokojnie zagrać w jakimś filmie post-apo Bardzo mi się podoba! Jedno ale- K113 to numer zestawu AccArmour, nazwa pojazdu to AEC Deacon https://pl.wikipedia.org/wiki/Deacon Może warto zmienić tytuł wątku ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 1 Marca 2018 Share Napisano 1 Marca 2018 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi