DamianosPL Napisano 2 Lipca 2018 Share Napisano 2 Lipca 2018 Tym razem będę robił coś łatwiejszego bo z tym harrierem same problemy już od początku wszystko źle spasowane i sobie odłożylem na później. Made in Poland będzie sie działo Wypraski Made In England What? Jednak matchbox To wkoncu gdzie produkowali ten model ? Polska Anglia Czy Niemcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 2 Lipca 2018 Share Napisano 2 Lipca 2018 Forma angielska, materiał niemiecki a wykonanie polskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 2 Lipca 2018 Share Napisano 2 Lipca 2018 W Polsce to go zapakowali w pudełko... Ja tam nie wiem czy będzie z nim łatwiej niż z Harrierem, bo te modele to zombiaki z poprzedniej epoki. Ale może to i dobry model na naukę? Szpachla pod ręką- jest? Zamiar jej użycia- jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Lipca 2018 Share Napisano 3 Lipca 2018 Ale może to i dobry model na naukę? Na naukę czego? ;) Ja bym raczej na nauke polecił nowe Airfixy i inne dobre jakościowo modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Lipca 2018 Share Napisano 3 Lipca 2018 Forma angielska, materiał niemiecki a wykonanie polskie Stary, dobry Matchbox. Aż żal. A po tej ładnej Fionie na kalce to i chyba łzę uronię Życie czasami jednak bywa zbyt brutalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 5 Lipca 2018 Autor Share Napisano 5 Lipca 2018 Stan prac na dzień dzisiejszy . Jutro szpachlowanie :\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 5 Lipca 2018 Share Napisano 5 Lipca 2018 W Polsce to go zapakowali w pudełko... Produkcja w Bydgoszczy. Pakowanie też. Potem gotowy model wyjechał do Niemiec i wrócił do nas z revellowskiej dystrybucji, albo przeskoczył płot bydgoskiego zakładu produkującego dla Revella i trafił na aukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 5 Lipca 2018 Share Napisano 5 Lipca 2018 Dokładnie rzecz biorąc, w bydgoskiej firmie Kaplast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 7 Lipca 2018 Autor Share Napisano 7 Lipca 2018 Jakieś pomysły żeby to wyszlifować? I jakim papierem bo mam kilka rodzajów? Te obciążenie wymagane czy nie? Jak tak to czym robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 7 Lipca 2018 Share Napisano 7 Lipca 2018 Jakieś pomysły żeby to wyszlifować? Zapewne papier ścierny I jakim papierem bo mam kilka rodzajów? 300 w górę Te obciążenie wymagane czy nie? Jak tak to czym robicie? Ciężarki do spławika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Lipca 2018 Share Napisano 8 Lipca 2018 Zaszpachluj jeszcze zapadnięcia tworzywa na dole. Ja obciążenia daje z kulek z łożyska do roweru i plasteliny. Kulki po wyjęciu z łożyska trzeba umyć, żeby nie były tłuste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duży Modelarz Napisano 8 Lipca 2018 Share Napisano 8 Lipca 2018 Śrut do wiatrówki albo jakieś nakrętki. Cokolwiek metalowego. Wklej to na klej na ciepło, albo jakąś masę plastyczną. Byłbym ostrożny co do zwykłej plasteliny dla dzieci, bo ona jest tłusta i może po paru miesiącach zacząć przechodzić przez plastik dając tłuste plamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 13 Lipca 2018 Autor Share Napisano 13 Lipca 2018 Troche czasu minęło wiec coś trzeba wrzucić. Miałem tez dostawę modeli. Takich jak Academy CV-63 USS Kitty hawk 1:800 który kupiłem za 7.50zł warty 90 xD Heller Missiles Patriot 1:48 Patriot Controller 1:48 Italeri Lav-25 Piranha Gulf War 1:35 I zestaw Italeri 25 annviersary gulf war 2 czołgi i 2 smiglowce.1:72 Jeszcze command vehicle od italeri.1:35 I F-16A 1:72 od revella z 1976 roku i F-14D super tomcat 1:144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 13 Lipca 2018 Share Napisano 13 Lipca 2018 Takich jak Academy CV-63 USS Kitty hawk 1:800 który kupiłem za 7.50zł warty 90 xD To że ten model stoi w sklepach za 90zł, nie znaczy że jest tyle wart 7.50 to dobra cena, zupełnie dobry model na początek zabawy z okrętami. Zapraszamy do działu okrętowego Buccaneer wygląda nienajgorzej, ale widać że krawędzie skrzydeł są poszarpane, przetrzyj je jakimś drobnym papierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 18 Lipca 2018 Autor Share Napisano 18 Lipca 2018 Ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 18 Lipca 2018 Share Napisano 18 Lipca 2018 Zapraszamy do działu okrętowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Lipca 2018 Share Napisano 18 Lipca 2018 Pasowałoby go jeszcze przeszlifować miejscami, bo jest nierówno np. krawędź natarcia lewego skrzydła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 19 Lipca 2018 Autor Share Napisano 19 Lipca 2018 Ciąg dalszy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi