net_sailor Napisano 8 Sierpnia 2018 Share Napisano 8 Sierpnia 2018 (edytowane) Posklejany i pomalowany w zasadzie prosto z pudełka jako przerywnik między poważniejszymi modelami. Dodałem pasy w kokpicie i linie podziałów poprawiłem na cienkie. Fotki podmienione Admin. Edytowane 9 Sierpnia 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 8 Sierpnia 2018 Share Napisano 8 Sierpnia 2018 Niezły "przerywnik" Miód malowanie. Mam przeczucie graniczące z pewnością co do wspaniałości oszklenia! Można coś więcej w tej kwestii? Pytanie drugie: na czym polegało pocienianie? Zalewanie CA lub szpachlowaniem i ryciem linii na nowo? Szóstka z PLUSEM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 8 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2018 Oszklenie raczej bez rewelacji, niby klarowne, ale grube i silnie zniekształca wnętrze. Owszem, linie zwężałem, ale w dość chamski sposób. Po prostu zeszlifowałem całość grubym papierem a potem wygładziłem powierzchnię. Przy okazji ostrzegam przed kalkomaniami. W tej edycji są grube i sztywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 9 Sierpnia 2018 Share Napisano 9 Sierpnia 2018 Zniknęły zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 9 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2018 A teraz widać? Na wszelki wypadek link do galerii: https://photos.app.goo.gl/DqTuth2PJT7tkiAU6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 9 Sierpnia 2018 Share Napisano 9 Sierpnia 2018 Fajny, lepszy odcień niż mój szwed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 9 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2018 Ciekawe, że masz zestaw bogatszy o napisy eksploatacyjne. U siebie w pudełku tego nie miałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 9 Sierpnia 2018 Share Napisano 9 Sierpnia 2018 Zdjęć brak - tak to jest w "darmowym" google :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 9 Sierpnia 2018 Share Napisano 9 Sierpnia 2018 Fotki w wątku niewidoczne, ale link działa. Brakuje mi charakterystycznego chodnika na skrzydle i czerwonej linii ostrzegawczej na skrzydłach. Modelik byłby bogatszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 9 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2018 Fotki w wątku niewidoczne, ale link działa. Brakuje mi charakterystycznego chodnika na skrzydle i czerwonej linii ostrzegawczej na skrzydłach. Modelik byłby bogatszy. Nie było tych elementów w instrukcji i na kalkomaniach, tak jak napisów - jakaś uboga edycja, bo u innych widzę, że są. Nie miałem zamiaru się doktoryzować z tego tematu. Czy teraz foty poniżej są dla wszystkich widoczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 9 Sierpnia 2018 Share Napisano 9 Sierpnia 2018 U mnie widać i z pierwszego i z ostatniego :-) A model very cool. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Sierpnia 2018 Share Napisano 9 Sierpnia 2018 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 9 Sierpnia 2018 Share Napisano 9 Sierpnia 2018 Nie miałem zamiaru się doktoryzować z tego tematu. Czy minuty góglania. http://www.mooserepublic.se/product/s-31-spitfire-pr-mk-xix-2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 10 Sierpnia 2018 Share Napisano 10 Sierpnia 2018 Fotki widzę w całym wątku. Co do modelu to jedyna rzecz która nie za bardzo mi się podoba to zbyt intensywnie podkreślone linie podziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 10 Sierpnia 2018 Share Napisano 10 Sierpnia 2018 ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 20 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2018 Domalowałem te chodniki i czerwone linie ostrzegawcze. Chyba pomogło, bo modelik na konkursie w Rydze został wyróżniony nagrodą od IPMS Stockholm. Czuję się jakbym dostał Modelarskiego Nobla! Niestety czeku na milion, ani nawet bonu do Ikei nie było w zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 20 Sierpnia 2018 Share Napisano 20 Sierpnia 2018 Będzie wywiad w telewizorze? Pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 20 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2018 Kiedyś już jeden był. A teraz spodziewam się zaproszeń na odczyty w szkołach i zakładach pracy oraz najazdu ładnych Szwedek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 20 Sierpnia 2018 Share Napisano 20 Sierpnia 2018 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 20 Sierpnia 2018 Share Napisano 20 Sierpnia 2018 Fajna nagroda:) Dostałeś pewnie "plusa za szwedzkie barwy":) Zwanymi przeze mnie czasem "kurzymi łapkami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 21 Sierpnia 2018 Share Napisano 21 Sierpnia 2018 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi