krzychu83 Napisano 22 Września 2018 Share Napisano 22 Września 2018 Witam Model T-55A Tamyia 1/35, dodatkowo blachy - eduard, lufa RB Model, gąsieniece Friulmodel, priorytety - Toromodel, liny - Eureka, kalki YnoT Malowany Hataką (blue line) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 22 Września 2018 Share Napisano 22 Września 2018 Spawów nie liczę, nitów też. Podoba mi się i to bardzo. Marzy mi się T-72 na takim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 22 Września 2018 Share Napisano 22 Września 2018 Pięknie wygląda! T-55 miały już czerwone priorytety z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 22 Września 2018 Share Napisano 22 Września 2018 Wykonanie tego modelu i skomponowanie z podstawką jest świetne, bardzo przemyślane brudzenie. Zwróć uwagę jedynie na prawe tylne koło napędowe i ułożenie na nim gąsienicy. Strasznie odstaje. Bardzo mi się podoba, aż chciałbym takiego mieć na półce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Września 2018 Share Napisano 22 Września 2018 Podoba mi się, super zrobione błoto i kurz na pojeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 22 Września 2018 Share Napisano 22 Września 2018 Troche jasny jak na LWP (przynajmniej mi sie tak wydaje), ale i tak bardzo ladny. Jestem na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 22 Września 2018 Share Napisano 22 Września 2018 Fajnie wyszedł. Na ile wyszła polska wersja T-55A nie wiem, może spece od detali wypowiedzą się? Jako wieczny poszukiwacz farby na "LWP olive" mam prośbę o numer użytej Hataki. Jeden malutki drobiazg - Ynot dał popalić nie dając do T-55 napisów "Paliwo" i "Olej" do przyklejenia na zbiorniki. Ja w swoim T-55 w 1:72 podebrałem napisy przeznaczone do T-34 z tego samego zestawu Ynotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 22 Września 2018 Share Napisano 22 Września 2018 Nie mój temat ale rewelacyjny jest ten model , coś pięknego jak prawdziwy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel1 Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 Witam Nie ma się nad czym rozwodzić fajny. Ja też proszę o kolorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 Świetny, ogląda się bardzo dobrze, jaśniutki taki. nieprzesadzony. Obraz jest pełny. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 Bardzo ładny model, zrobiony wyczuciem gdzie kierunkiem jest realizm, wbrew pozorom niełatwa sprawa. Natomiast, nie lubie ostatniego etapu brudzenia gdzie wszystko jest kropeczkami, kurcze czasem ciężko mi zrozumieć dlaczego po perfekcyjnym niemal wykończeniu, tak to wygląda. Małe muśniecie tych idealnie okrągłych plamek dało by efekt o wiele lepszy, prawdziwy i na zbliżeniach nie do odróżnienia od rzeczywistego czołgu. Czepiam sie ale na takim poziomie tylko to mnie razi, bo gąsienice naciągnąć to raczej małe przeoczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 23 Września 2018 Autor Share Napisano 23 Września 2018 Dzięki za wszelkie uwagi i sugestie Marzy mi się T-72 na takim poziomie. T-72 też czeka w składziku na swoją kolej ;) Jako wieczny poszukiwacz farby na "LWP olive" mam prośbę o numer użytej Hataki. Hataka Olive Drab BL 146. Sama farba moim zdaniem pasuje, aczkolwiek doszły rozjaśnienia, mgiełka Dust Effect i wyszedł jaśniej. ... bo gąsienice naciągnąć to raczej małe przeoczenie. W sensie? Model nie jest w czasie ruchu, więc leżą na kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 Ostatnie zdjecie, kolo napedowe. Nie do konca wpasowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 23 Września 2018 Autor Share Napisano 23 Września 2018 ano tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 Ostatnie zdjecie, kolo napedowe. Nie do konca wpasowane Pisałem o tym Zwróć uwagę jedynie na ujawnienie tylne koło napędowe i ułożenie na nim gąsienicy. Strasznie odstaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 @enten tak widziałem:) ale odpowiedziałem na pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 A, teraz już rozumiem o co chodziło Ci z naciągnięciem gąsienicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 23 Września 2018 Share Napisano 23 Września 2018 Fajny ,troszkę okopcić wylot spalin i będzie okej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi