chudyhunter Napisano 4 Października 2018 Share Napisano 4 Października 2018 Okręt ukończony już jakiś czas temu, jednak nie mogłem zabrać się za wykonanie galerii. Głównym powodem było to, że miałem nadzieję iz uda mi się wykonać zdjęcia aparatem, a nie telefonem. Niestety z zakupem aparatu będzie trzeba się wstrzymać i to na długi czas, tak więc fotki jak zwykle wykonane telefonem. Na tyle ile mogłem starałem się by były w miarę, a jak zwykle są zapewne "ciulowe". Zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 4 Października 2018 Share Napisano 4 Października 2018 Bardzo dobry... ten aparat w telefonie Ładny okręcik, ładny, podoba się. Ale ten łańcuch kotwiczny to jak jest malowany, bo wygląda jak goła blaszka? Za bardzo się świeci przy tak przybrudzonym okręcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Października 2018 Share Napisano 5 Października 2018 Genialne Morze !!!! BARDZO mi się podoba !! Chyba najlepsze morze wykonane przez Polskiego modelarza, jakie widziałem!!Model również znakomity i świetnie-realistycznie pomalowany !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 5 Października 2018 Share Napisano 5 Października 2018 Piękny! Zdjęcie z zapalniczką wymiata. Dodatkowy plus za opis w JĘZYKU POLSKIM A morze? W pierwszej chwili rzuciłem szmatę pod monitor żeby nic się nie wylało. Ślad torowy poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 5 Października 2018 Share Napisano 5 Października 2018 Naiad świetny! To najlepszy Twój okręt w 1/700. Jedynie wash trochę zbyt brązowy.. lubię nieco więcej szarości. Co do morza. Nie podzielam entuzjazmu kolegów. Moje zdanie znasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Października 2018 Share Napisano 5 Października 2018 Dobrze że jest galeria - jest na co popatrzeć. Kawał ładnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 5 Października 2018 Share Napisano 5 Października 2018 Świetnie.Poproszę przepis na morze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 5 Października 2018 Share Napisano 5 Października 2018 Model klasa, bardzo mi się podoba O witek@, dawno kolegi tu nie było, tylko pływacie z blackmanem w wowsie zamiast jakiegoś modela zbudować Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 5 Października 2018 Share Napisano 5 Października 2018 Dobra robota! Idźcie tym kursem. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 5 Października 2018 Autor Share Napisano 5 Października 2018 Dzięki Panowie Zdaje sobie sprawę z tego, że są jakieś tam niedociągnięcia, mniejsze lub większe, ale będę starał sie ich nie popełniać przy kolejnych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Października 2018 Share Napisano 5 Października 2018 Fajny. Tylko ten rdzawy łosz psuje efekt. Woda zarąbista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Października 2018 Share Napisano 5 Października 2018 Jedynie wash trochę zbyt brązowy Tylko ten rdzawy łosz psuje efekt. Skoro takie miszcze to napisały to teraz też mogę dodać to czego nie chciałem pisać wcześniej żeby się nie kompromitować w razie czego - brONzowy wash to się do pojazdów pustynnych nadaje kolego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 5 Października 2018 Autor Share Napisano 5 Października 2018 Jedynie wash trochę zbyt brązowy Tylko ten rdzawy łosz psuje efekt. Skoro takie miszcze to napisały to teraz też mogę dodać to czego nie chciałem pisać wcześniej żeby się nie kompromitować w razie czego - brONzowy wash to się do pojazdów pustynnych nadaje kolego . Tak tak już wszystko wiem, niejaka Paynes Grey i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Października 2018 Share Napisano 5 Października 2018 Tak tak już wszystko wiem, niejaka Paynes Grey i te sprawy I różne wariacje na jego temat kolego, bo to czasem trza rozjaśnić, czasem zniebieścić... itp...itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 5 Października 2018 Autor Share Napisano 5 Października 2018 I różne wariacje na jego temat kolego, bo to czasem trza rozjaśnić, czasem zniebieścić... itp...itd Aaa widzisz, dobrze wiedzieć! Dzięki za dobrą radę Przy okazji panowie WIELKIE DZIĘKI dla wszystkich za pomoc i udzielone rady w trakcie pracy nad Naiad'em, bo gdyby nie Wy, to pewnie gorzej by to wszystko wyszło. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 6 Października 2018 Share Napisano 6 Października 2018 A z jakiej wytwórni jest wasza Paynes? Zniebieścić piszesz... Moja już jest bardzo granatowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 6 Października 2018 Autor Share Napisano 6 Października 2018 No właśnie ja mam takie wrażenie, że ta Payne grey od Van Gogha bardziej wpada w granat niż w szarość. W przypadku Prince of Wales mi to odpowiada gdyż dominuje tam zdecydowanie niebieski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Października 2018 Share Napisano 6 Października 2018 No bo to jest taka fajna farba, co ma inne farby pod sobOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 7 Października 2018 Share Napisano 7 Października 2018 Prezentuje się świetnie! Barwo, gratuluję udanej pracy! Najbardziej przemawiają do mnie najtrudniejsze elementy: woda i postacie załogi. Wyróżnienie przez Administrację tym bardziej nie dziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 7 Października 2018 Share Napisano 7 Października 2018 No to za główną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 7 Października 2018 Share Napisano 7 Października 2018 I ode mnie gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 7 Października 2018 Share Napisano 7 Października 2018 Łódka jak się patrzy, ino solaris bez żadnej zmarszczki budzi niepokój ale i zachwyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 7 Października 2018 Autor Share Napisano 7 Października 2018 Łódka jak się patrzy, ino solaris bez żadnej zmarszczki budzi niepokój ale i zachwyt. Coś w tym jest. Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko dalej dążyć do perfekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Października 2018 Share Napisano 8 Października 2018 Gratki za główną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xspace Napisano 9 Października 2018 Share Napisano 9 Października 2018 Piękny. Dzięki detalowi, olinowaniu i malowaniu wyciągnąłeś z niego "głębię", a to nie częsty widok w 1:700, ba nawet w 1:350 to nie częsty widok. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi