letalin Napisano 12 Października 2018 Share Napisano 12 Października 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Października 2018 Share Napisano 12 Października 2018 Ooo, to będzie na co popatrzeć. Zdecydowanie brakuje mi filmów od takich mistrzów na YT, a do tego w języku polskim. Dzięki za linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 12 Października 2018 Share Napisano 12 Października 2018 Warto popatrzeć na walkę utytułowanego modelarza z modelem bombowca Łoś. Na razie część pierwsza wideorelacji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 12 Października 2018 Share Napisano 12 Października 2018 Fajne !!! Andrzej Ziober, to Andrzej Ziober. A ja już się szykuje, jak my wszyscy na łosia z IBG !!!! I jeszcze p-11 do kompletu od razu machne i Karasia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 12 Października 2018 Share Napisano 12 Października 2018 Świetna sprawa taka relacja Tylko czekać na dalszy ciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Października 2018 Share Napisano 12 Października 2018 Fajna relacja, bardzo plastycznie opowiada, świetnie tego się słucha. Inna sprawa że teraz wiem na pewno jakie Łosie kleiłem w dzieciństwie. Tylko moje były jaskrawozielone, nie takie szare. No i trochę mniej je waloryzowałem wtedy, ale tylko odrobinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Października 2018 Share Napisano 13 Października 2018 Fajna relacja, z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 13 Października 2018 Share Napisano 13 Października 2018 Zastanawia tylko, kto dał minusy pod filmem. Komuś chyba gul skoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 13 Października 2018 Autor Share Napisano 13 Października 2018 Zastanawia tylko, kto dał minusy pod filmem. Komuś chyba gul skoczył To pewnie zemsta obrazonych frajdolarzy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 13 Października 2018 Share Napisano 13 Października 2018 A co mają z tym wspólnego frajdolarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 13 Października 2018 Share Napisano 13 Października 2018 Może jacyś "1/72-owcy", którzy poczuli się zdradzeni przez Pana Andrzeja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 13 Października 2018 Autor Share Napisano 13 Października 2018 A co mają z tym wspólnego frajdolarze? Bym Ci może opisał ten fenomen, ale lepiej po prostu zachwycać się efektem pracy Mistrza, zamiast ryzykować, że ci co dostali gula i minusowali zaczną tutaj kolejną batalię o wyższości swojej wiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Października 2018 Share Napisano 14 Października 2018 Może jacyś "1/72-owcy", którzy poczuli się zdradzeni przez Pana Andrzeja Może i tak być, bo na łamach Aeroplanu Pan Andrzej zamieszcza relację z budowy F-86H Sabre w 1/32. Bardziej obstawiałbym tych, którzy nie potrafią robić takich bajerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 14 Października 2018 Share Napisano 14 Października 2018 No ale takich to jest 99% modelarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 14 Października 2018 Share Napisano 14 Października 2018 No ja na ten przykład też takich bajerów robić nie umiem, ale umiejętności nie potrafię nie docenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 14 Października 2018 Share Napisano 14 Października 2018 Może umiesz a nie próbowałeś, lub za nisko się cenisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 14 Października 2018 Share Napisano 14 Października 2018 Inspirujące - nigdy nie znałem wcześniej twórczości Pana Andrzeja (poza zdjęciami prac konkursowych), teraz rozumiem dlaczego jest autorytetem dla wielu. A ja miałem jeden bardziej zielony, a drugi taki dokładnie szary. I nawet nie wiedziałem wtedy, że można waloryzować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 14 Października 2018 Autor Share Napisano 14 Października 2018 Inspirujące - teraz rozumiem dlaczego jest autorytetem dla wielu. Mamy w Polsce paru, którzy poszli tą drogą i można ich prace oglądać też na tym forum. Jakby nie patrzeć ludzie z mojego pokolenia znają prace AZ od ok.35 lat. I one są coraz lepsze, chociaż wydawały się absolutnie doskonałe już na początku jego kariery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 14 Października 2018 Share Napisano 14 Października 2018 Mamy w Polsce paru, którzy poszli tą drogą i można ich prace oglądać też na tym forum. No to chyba tylko tych oficjalnych paru, których prace można oglądać na forach, także i tym, a nie paru w całej Polsce. W kraju jest ich zdecydowanie większa rzesza, tylko nie mają potrzeby, ani ochoty chwalić się tym publicznie. Robią zwyczajnie dla siebie, na półkę i nawet ich na konkursach nie uświadczysz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 14 Października 2018 Autor Share Napisano 14 Października 2018 Mamy w Polsce paru, którzy poszli tą drogą i można ich prace oglądać też na tym forum. No to chyba tylko tych oficjalnych paru, których prace można oglądać na forach, także i tym, a nie paru w całej Polsce. W kraju jest ich zdecydowanie większa rzesza, tylko nie mają potrzeby, ani ochoty chwalić się tym publicznie. Robią zwyczajnie dla siebie, na półkę i nawet ich na konkursach nie uświadczysz. Oby ich były tysiące:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 15 Października 2018 Share Napisano 15 Października 2018 Zapowiada się BOMBOWY model Na razie dałem odpocząć moim oczom i grzebię coś w 1:9, ale jak zobaczyłem tą relację to gorąco mi się zrobiło i kolejno oglądałem moje rozgrzebane skracze w 144. Bardzo jestem ciekaw silników w wykonaniu Pana Andrzeja - tym bardziej że sam kilka miesięcy temu zacząłem wstępne prace nad Łosiem w 144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Grudnia 2018 Share Napisano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Drugi odcinek budowy łosia: www.altair.com.pl/movies/view?movie_id=1339 Edytowane 19 Grudnia 2018 przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 20 Grudnia 2018 Share Napisano 20 Grudnia 2018 Widzialem go i polecam Ekstra sposób na powtarzalność części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 8 Marca 2019 Share Napisano 8 Marca 2019 Jest już kolejny odcinek. Tym razem wnęki podwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 31 Października 2019 Share Napisano 31 Października 2019 Widzieliście już silniki Łosia w 144? Rewelacja Ja bym "z łapy" tak nie potrafił. A nawet gdyby mi się udało to bym sklonował z żywicy żeby mieć pewność że są identyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi