chudyhunter Napisano 7 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2022 Dobra, czas odkurzyć stary temat. Dawno się tutaj nic nie działo i w zasadzie, to dalej się nic nie dzieje Wrzucam kilka fotek z tego, jak wygląda sytuacja na dzien dzisiejszy. Jak widać Graf odpłynął, ale za jakiś czas pojawi się nowy. Wszystkie inne tematy odkładam na dalszy plan i mam zamiar skupić się na Szczecinie. Myślę, że za jakiś czas robota ruszy. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Czerwca 2022 Share Napisano 7 Czerwca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 12 Czerwca 2022 Share Napisano 12 Czerwca 2022 bardzo ładnie odkurzyłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 13 Czerwca 2022 Share Napisano 13 Czerwca 2022 Kto jest za tym, by przemianować tego człowieka z "chudyhunter" na "Wielki Hunter"? Śmiało, nie wstydźcie się, on naprawdę na to zasługuje! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 13 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2022 10 godzin temu, laskonogi napisał: bardzo ładnie odkurzyłeś Haha ma się te zdolności 2 godziny temu, Superbe napisał: Kto jest za tym, by przemianować tego człowieka z "chudyhunter" na "Wielki Hunter"? Śmiało, nie wstydźcie się, on naprawdę na to zasługuje! Oj tam, nic nadzwyczajnego, zwykła zabawa w modelarstwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 26 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2022 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 26 Czerwca 2022 Share Napisano 26 Czerwca 2022 Podtrzymuję swą wcześniejszą propozycję...naprawdę super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 26 Czerwca 2022 Share Napisano 26 Czerwca 2022 Pięknie! Czy w kwestii reklam w witrynach coś się klaruje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 26 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2022 53 minuty temu, Marcin M. napisał: Pięknie! Czy w kwestii reklam w witrynach coś się klaruje? Dzięki! Cały czas się nad nimi zastanawiam. Nie wiem czy uda się zrobić tak małe napisy, by cokolwiek było tam widoczne. W każdym razie podejmę próbę i zobaczymy, co z tego wyjdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 27 Czerwca 2022 Share Napisano 27 Czerwca 2022 10 godzin temu, chudyhunter napisał: Dzięki! Cały czas się nad nimi zastanawiam. Nie wiem czy uda się zrobić tak małe napisy, by cokolwiek było tam widoczne. W każdym razie podejmę próbę i zobaczymy, co z tego wyjdzie Ok, Ja zapytam na szczecińskich forach, czy wiadomo coś o lokalach tam istniejących, może jakieś informacje się zachowały. Będzie mniejsze SF w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uapa Napisano 27 Czerwca 2022 Share Napisano 27 Czerwca 2022 18 minutes ago, Marcin M. said: Ok, Ja zapytam na szczecińskich forach, czy wiadomo coś o lokalach tam istniejących, może jakieś informacje się zachowały. Będzie mniejsze SF w tej kwestii. Czuje się wywołany do tablicy. Zdjęcia mi się niestety w pracy nie wyświetlają (firewall) ale z domu mogę czegoś poszukać. W międzyczasie - sedina.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 27 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2022 3 godziny temu, Marcin M. napisał: Ok, Ja zapytam na szczecińskich forach, czy wiadomo coś o lokalach tam istniejących, może jakieś informacje się zachowały. Będzie mniejsze SF w tej kwestii. Super, będę bardzo wdzięczny! Musze odkopać, to co mi kiedyś wysyłałeś, ale jeśli podpytasz, to tez bedzie bardzo pomocne! 2 godziny temu, Uapa napisał: Czuje się wywołany do tablicy. Zdjęcia mi się niestety w pracy nie wyświetlają (firewall) ale z domu mogę czegoś poszukać. W międzyczasie - sedina.pl Jak tylko coś znajdziesz śmiało podsyłaj Na Sedinie spędziłem kilka ładnych dni i przejrzałem tysiące zdjęć. W sumie udalo mi sie znaleźć jakies 80 fotek, ale z pewnością coś przegapilem. Niestety jeśli chodzi o fotki kamienic na których byłoby widać więcej szczegółów, to jest problem. No chyba, że uda Ci się coś fajnego wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CH123 Napisano 27 Czerwca 2022 Share Napisano 27 Czerwca 2022 Wow. Te porównanie z palcem robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 27 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2022 10 minut temu, CH123 napisał: Wow. Te porównanie z palcem robi wrażenie Daj spokój, w rzeczywistości jest to wszystko bardzo duże, po prostu mam małe palce Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uapa Napisano 27 Czerwca 2022 Share Napisano 27 Czerwca 2022 53 minutes ago, chudyhunter said: Jak tylko coś znajdziesz śmiało podsyłaj Na Sedinie spędziłem kilka ładnych dni i przejrzałem tysiące zdjęć. W sumie udalo mi sie znaleźć jakies 80 fotek, ale z pewnością coś przegapilem. Niestety jeśli chodzi o fotki kamienic na których byłoby widać więcej szczegółów, to jest problem. No chyba, że uda Ci się coś fajnego wykonać Zasadniczo AB w rękę i można jechać i patrzeć co tam było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CH123 Napisano 27 Czerwca 2022 Share Napisano 27 Czerwca 2022 1 godzinę temu, chudyhunter napisał: Daj spokój, w rzeczywistości jest to wszystko bardzo duże, po prostu mam małe palce Myślałem,że 2mm bloczki są ciężkie do obróbki, ale to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 27 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2022 9 minut temu, CH123 napisał: Myślałem,że 2mm bloczki są ciężkie do obróbki, ale to Moje bloczki na transportowcu mają 0,6mm Wszystko jest kwestią przywyknięcia do skali. Dla mnie te wszystkie elementy w 700 wydają się normalne, ewentualnie małe i tragedii nie ma. Za to w 350ce wszystko wydaje mi się takie nierealnie wielkie, co z drugiej strony nie oznacza, że łatwiej się z tą skalą pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 1 Lipca 2022 Autor Share Napisano 1 Lipca 2022 Wozy, węgiel, ziemniaki, worki i tramwaje 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 1 Lipca 2022 Share Napisano 1 Lipca 2022 Ja już nawet nie siedzę z wrażenia ale leżę na podłodze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Lipca 2022 Share Napisano 1 Lipca 2022 jooo obermajster ! wungiel rychtig gryfny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 1 Lipca 2022 Share Napisano 1 Lipca 2022 Szaleństwo! Więcej chyba już tu nie zajrzę, bo grozi to zawałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 1 Lipca 2022 Autor Share Napisano 1 Lipca 2022 Dzięki Pany! No i tramwaje. Będę musiał jeszcze dorobić nr linii "6" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 2 Lipca 2022 Autor Share Napisano 2 Lipca 2022 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 2 Lipca 2022 Share Napisano 2 Lipca 2022 Piękna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Lipca 2022 Share Napisano 4 Lipca 2022 (edytowane) Edytowane 4 Lipca 2022 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi