sianko Napisano 3 Listopada 2018 Share Napisano 3 Listopada 2018 W jubileuszowym roku, kleiłem tylko polskie samoloty, a prezentowany poniżej Oeffag jest ostatnim i zarazem najnowszym ulepkiem. Model dał mi w kość, w trakcie budowy przy niemal gotowym samolocie, ułamał mi się wewnętrzny słupek podskrzydłowy, ni jak nie mogłem go przykleić, więc niemal rozerwałem górny płat ... no dalej nie kończę. Dorobiłem podpórki z mosiężnych profili, pokleiłem co trzeba i całkiem dobrze się to kupy trzymało, więc podobnie postąpiłem z podwoziem. Teraz Albatrosowi nie straszne upadki i ewentualny transport. Kalki to zestaw Print Scale, a sam model to oczywiście Roden. To tyle. Pozdrawiam 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 3 Listopada 2018 Share Napisano 3 Listopada 2018 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Listopada 2018 Share Napisano 3 Listopada 2018 Prześliczny !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wokulski Napisano 3 Listopada 2018 Share Napisano 3 Listopada 2018 B. ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Listopada 2018 Share Napisano 4 Listopada 2018 Ładny Jak się pracowało z tymi kalkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 4 Listopada 2018 Share Napisano 4 Listopada 2018 Piękne latadełko. Aż chciałoby się takie mieć pod choinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 4 Listopada 2018 Share Napisano 4 Listopada 2018 Śliczności! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Listopada 2018 Share Napisano 4 Listopada 2018 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 4 Listopada 2018 Autor Share Napisano 4 Listopada 2018 Cieszę się, że się podoba, aczkolwiek zapomniałem o linkach do lotek, przy okazji dorobię, ale za to śmigło się kręci Ładny Jak się pracowało z tymi kalkami? Kalki całkiem dobre, kiedyś z tymi kalkami były kłopoty- ro zpadały się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 5 Listopada 2018 Share Napisano 5 Listopada 2018 Bardzo dobra praca! Milo widzieć kolejny model Twojej produkcji pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 6 Listopada 2018 Share Napisano 6 Listopada 2018 Rewelacyjny! Te kalki Print Scale mają też arkusze ze sworlami? A koła to z blaszki Parta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 6 Listopada 2018 Autor Share Napisano 6 Listopada 2018 Dzięki krosto Rewelacyjny!Te kalki Print Scale mają też arkusze ze sworlami? A koła to z blaszki Parta? Arkusze z wzorkiem są, ale brak jest jednego malowania polskiego( na schemacie jest). Co ja bym zrobił bez tego Parta Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 7 Listopada 2018 Share Napisano 7 Listopada 2018 Model jak zwykle przepiękny! Gdzieś wspominałeś, że bierzesz się za DH.9. I jak tak prace nad nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 7 Listopada 2018 Autor Share Napisano 7 Listopada 2018 Model jak zwykle przepiękny! Gdzieś wspominałeś, że bierzesz się za DH.9. I jak tak prace nad nim? Dzięki, a DH9 mam rozgrzebanego, może założę warsztat, bo chyba bez pomocy nie obędzie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 15 Listopada 2018 Share Napisano 15 Listopada 2018 Jak ja mogłem ominąć taką galerię ? Pierwsze zdjęcie na główną . Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garrett Napisano 16 Listopada 2018 Share Napisano 16 Listopada 2018 Ręce złotnika z Florencji. Zajefajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi