sianko Napisano 3 Listopada 2018 Napisano 3 Listopada 2018 W jubileuszowym roku, kleiłem tylko polskie samoloty, a prezentowany poniżej Oeffag jest ostatnim i zarazem najnowszym ulepkiem. Model dał mi w kość, w trakcie budowy przy niemal gotowym samolocie, ułamał mi się wewnętrzny słupek podskrzydłowy, ni jak nie mogłem go przykleić, więc niemal rozerwałem górny płat ... no dalej nie kończę. Dorobiłem podpórki z mosiężnych profili, pokleiłem co trzeba i całkiem dobrze się to kupy trzymało, więc podobnie postąpiłem z podwoziem. Teraz Albatrosowi nie straszne upadki i ewentualny transport. Kalki to zestaw Print Scale, a sam model to oczywiście Roden. To tyle. Pozdrawiam 1 2 Cytuj
Xmen Napisano 4 Listopada 2018 Napisano 4 Listopada 2018 Ładny Jak się pracowało z tymi kalkami? Cytuj
Mariucha Napisano 4 Listopada 2018 Napisano 4 Listopada 2018 Piękne latadełko. Aż chciałoby się takie mieć pod choinką Cytuj
sianko Napisano 4 Listopada 2018 Autor Napisano 4 Listopada 2018 Cieszę się, że się podoba, aczkolwiek zapomniałem o linkach do lotek, przy okazji dorobię, ale za to śmigło się kręci Ładny Jak się pracowało z tymi kalkami? Kalki całkiem dobre, kiedyś z tymi kalkami były kłopoty- ro zpadały się Cytuj
krosto Napisano 5 Listopada 2018 Napisano 5 Listopada 2018 Bardzo dobra praca! Milo widzieć kolejny model Twojej produkcji pozdrawiam K Cytuj
PrzemoLPP Napisano 6 Listopada 2018 Napisano 6 Listopada 2018 Rewelacyjny! Te kalki Print Scale mają też arkusze ze sworlami? A koła to z blaszki Parta? Cytuj
sianko Napisano 6 Listopada 2018 Autor Napisano 6 Listopada 2018 Dzięki krosto Rewelacyjny!Te kalki Print Scale mają też arkusze ze sworlami? A koła to z blaszki Parta? Arkusze z wzorkiem są, ale brak jest jednego malowania polskiego( na schemacie jest). Co ja bym zrobił bez tego Parta Dzięki i pozdrawiam Cytuj
Panzer4 Napisano 7 Listopada 2018 Napisano 7 Listopada 2018 Model jak zwykle przepiękny! Gdzieś wspominałeś, że bierzesz się za DH.9. I jak tak prace nad nim? Cytuj
sianko Napisano 7 Listopada 2018 Autor Napisano 7 Listopada 2018 Model jak zwykle przepiękny! Gdzieś wspominałeś, że bierzesz się za DH.9. I jak tak prace nad nim? Dzięki, a DH9 mam rozgrzebanego, może założę warsztat, bo chyba bez pomocy nie obędzie się Cytuj
Hello Napisano 15 Listopada 2018 Napisano 15 Listopada 2018 Jak ja mogłem ominąć taką galerię ? Pierwsze zdjęcie na główną . Pozdrawiam Hello Cytuj
garrett Napisano 16 Listopada 2018 Napisano 16 Listopada 2018 Ręce złotnika z Florencji. Zajefajny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi