danielodziem Napisano 4 Listopada 2018 Share Napisano 4 Listopada 2018 Przedstawiam zdj. Ostatniego modelu. A-10 #BLACKSNAKES ITALERI 1/48 Dodatek żywiczny silnik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 5 Listopada 2018 Share Napisano 5 Listopada 2018 Ładnie wyszedł, w tych szarościach jest jednak wielki potencjał. Gratulacje. Ja dłubię sobie obecnie A-10 od Hobbybossa. Zastanawiałem się nad Italeri, ale po zrobieniu ich F-14, Odpuszczam sobie tego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 5 Listopada 2018 Share Napisano 5 Listopada 2018 BardZo fajny:) podoba mi się ten samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 5 Listopada 2018 Share Napisano 5 Listopada 2018 Model bardzo efektownie się prezentuje. Podoba się bardzo No i pełno uzbrojenia! bo A-10 tak mi się kojarzy Mam go w planach ale w mniejszej skali 1/72, bo to jednak "kawał" modelu jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wokulski Napisano 5 Listopada 2018 Share Napisano 5 Listopada 2018 Bardzo fajnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Listopada 2018 Share Napisano 5 Listopada 2018 Też mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Listopada 2018 Share Napisano 5 Listopada 2018 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 6 Listopada 2018 Autor Share Napisano 6 Listopada 2018 Model bardzo efektownie się prezentuje. Podoba się bardzo No i pełno uzbrojenia! bo A-10 tak mi się kojarzyMam go w planach ale w mniejszej skali 1/72, bo to jednak "kawał" modelu jest. Uzbrojenie robi robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 6 Listopada 2018 Autor Share Napisano 6 Listopada 2018 Ładnie wyszedł, w tych szarościach jest jednak wielki potencjał. Gratulacje. Ja dłubię sobie obecnie A-10 od Hobbybossa. Zastanawiałem się nad Italeri, ale po zrobieniu ich F-14, Odpuszczam sobie tego producenta. Słyszałem że z Hobbybossa jest bardo dobry.. Ten z Italeri ma parę niedociągnięć ale da się yo naprawić... Następny będzie F-14 D 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 7 Listopada 2018 Share Napisano 7 Listopada 2018 A jak wygląda ogólna ocena tego zestawu Italeri? Daje mocno w kość czy jest w miarę przyzwoity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbigi10000 Napisano 7 Listopada 2018 Share Napisano 7 Listopada 2018 Też jestem ciekaw jak wypada zestaw Italieri. Mam w planach A10 w wersji z filmu Terminator Salvation z Christian'em Bale'm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 8 Listopada 2018 Autor Share Napisano 8 Listopada 2018 Trochę Szpachli musi być. Cenowo różnica z HB. OGÓLNIE polecam.. Można coś z niego zrobić z dodatkami typu blaszki BIGED Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 11 Grudnia 2018 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2018 Doszły zawieszki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 22 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2019 Konkurs w stalowej na Tak..Pierwsze miejsce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 22 Stycznia 2019 Share Napisano 22 Stycznia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Stycznia 2019 Share Napisano 22 Stycznia 2019 Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 23 Stycznia 2019 Share Napisano 23 Stycznia 2019 Panie, takie cuda tu pokazujecie... Szacun za wykonanie, zwłaszcza malowanie i ślady eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 24 Stycznia 2019 Share Napisano 24 Stycznia 2019 Dotarł dzisiaj do mnie ten zestaw. Wygląda dosyć ciekawie. Rozpiętość skrzydeł będzie w miarę słuszna na półce. No i kalki Cartografa. Jak będę robił, to będę miał Twój model za podkładkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 25 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2019 Dotarł dzisiaj do mnie ten zestaw. Wygląda dosyć ciekawie. Rozpiętość skrzydeł będzie w miarę słuszna na półce. No i kalki Cartografa. Jak będę robił, to będę miał Twój model za podkładkę. Szpachla na łączeniu skrzydeł oraz łączenie tylnych..Pamiętaj o obciążeniu ponieważ ucieka do tyłu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 25 Stycznia 2019 Share Napisano 25 Stycznia 2019 Dzięki za info. Co do obciążania, mam od jakiegoś czasu taki nawyk, że zawsze przód samolotu obciążam. To nic nie szkodzi, a przynajmniej na koniec roboty nie ma zdziwienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 26 Lutego 2019 Autor Share Napisano 26 Lutego 2019 Jeszcze raz wyróżnienie.. Grand prix wystawy i drugie miejsce w 1/48 V Wystawa modelarska w Mińsku Mazowieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Lutego 2019 Share Napisano 26 Lutego 2019 Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 1 Marca 2019 Share Napisano 1 Marca 2019 Gratuluję nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi