mandrivecs Napisano 27 Lutego 2019 Share Napisano 27 Lutego 2019 Poczekajmy, zobaczymy... Stare chińskie przysłowie mówi, że cierpliwy może ugotować kamień na miękko... Co do wyprzedaży ajm - na spokojnie,zobaczymy co będzie w Nowym pudełku. Skoro masz dodatki, to możesz też podziałać coś w ramach tradycji... Nie polecam pochopnych ruchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Lutego 2019 Share Napisano 27 Lutego 2019 (edytowane) 39 minut temu, bart207skw napisał: I tu moje pytanie wyprzedawać kolekcje czy poczekać na wypust modelu? Wstrzymałbym się do stu procentowego potwierdzenia wiadomości o nowym modelu i jego jakości, ale jednocześnie przygotował się na szybkie pozbycie się AJM-u. Miałem taką akcję przed wypustem Iskry z Armahobby - musiałem się pozbyć ok. 20 modeli Iskry z ZTS Plastyk. Udało się przed premierą Army, więc nawet trochę grosiwa zdobyłem na dalsze inwestycje. 39 minut temu, bart207skw napisał: poprawiłem pisownię Się widzi i od razu inaczej Edytowane 27 Lutego 2019 przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 27 Lutego 2019 Share Napisano 27 Lutego 2019 A propos tradycji. Skleiłem na sucho wczoraj (tzn. poświeciłem jedne ramki) bez malowania i kalek, szpachli, drutu, itp. Generalnie idzie to skleić, ale roboty przy tym, nawet takim sklejeniu gdzie się tylko sprawdza i zapaćkowuwuje się oszklenie, ciężki temat. Ale wiem, ze dam rade nawet z ajm. A, że na sumieniu mam popełnionego sokoła vacu z broplanu to jakieś pojęcie o mam o trudach montażu takich ulepków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 27 Lutego 2019 Share Napisano 27 Lutego 2019 Jestem bardzo ciekaw co zrobi Answer ? Mam nadzieję , że będzie to zdetalowany , piękny model polskiego śmigłowca . Sokół jest bardzo ładny i na pewno znajdzie dużo fanów do zakupu jak i do klejenia . Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 5 Marca 2019 Share Napisano 5 Marca 2019 no i ucichło coś. wszyscy chyba czekają na modele i już przebierają nóżkami - ja tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Marca 2019 Share Napisano 5 Marca 2019 2 minuty temu, bart207skw napisał: no i ucichło coś. Gromadzone są siły i środki oraz robione przegrupowania w magazynach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 5 Marca 2019 Share Napisano 5 Marca 2019 Wersja policyjna idzie do produkcji... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 7 Marca 2019 Share Napisano 7 Marca 2019 orzeszku... - ależ to pięknie wygląda. kto jeszcze lubi orzeszki? dobrze by było aby Pmask mógł od razu wypuścić maski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Marca 2019 Share Napisano 7 Marca 2019 Z tymi zachwytami radzę poczekać.Bo rendery to jedno a rzeczywistość drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 16 Kwietnia 2019 Share Napisano 16 Kwietnia 2019 "po cichu po wielkiemu cichu", czekam nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micz Napisano 25 Kwietnia 2019 Share Napisano 25 Kwietnia 2019 Pojawiły się rendery ramek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 28 Kwietnia 2019 Share Napisano 28 Kwietnia 2019 miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 28 Kwietnia 2019 Share Napisano 28 Kwietnia 2019 Niech jeszcze TORO wypuści kalki do paru malowań i będzie zupełnie miodzio..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 28 Kwietnia 2019 Share Napisano 28 Kwietnia 2019 8 minut temu, mandrivecs napisał: Niech jeszcze TORO wypuści kalki do paru malowań i będzie zupełnie miodzio..! W-3 Answera w zapowiedziach ma sporo kalkomanii i wersji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 28 Kwietnia 2019 Share Napisano 28 Kwietnia 2019 ...i wszystko w temacie...Mi-17,Sokół...fajnie się zrobiło))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 30 Kwietnia 2019 Share Napisano 30 Kwietnia 2019 coś pięknego. czekam na skale 1/72 równie piękna jak jej starsza siostra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micz Napisano 8 Maja 2019 Share Napisano 8 Maja 2019 Pierwszy test shot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Maja 2019 Share Napisano 8 Maja 2019 Frrruwa Twoja marynara! Dawać GO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micz Napisano 15 Maja 2019 Share Napisano 15 Maja 2019 Pojawiły się lepsze fotki testowych ramek: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Czerwca 2019 Share Napisano 9 Czerwca 2019 No, pierwsze zapowiedzi już w Martoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 9 Czerwca 2019 Share Napisano 9 Czerwca 2019 Policja, TOPR, albo Głuszec. Którąś z tych wersji zakupię na bank . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 9 Czerwca 2019 Share Napisano 9 Czerwca 2019 Trza robić wszystkie po kolei... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 9 Czerwca 2019 Share Napisano 9 Czerwca 2019 Miałem dziś wypraski w ręku. Jak na produkt testowy prezentują się naprawdę dobrze... Za ok miesiąc powinien Sokół trafić do sprzedaży. Cena ma oscylować w granicach 150zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 9 Czerwca 2019 Share Napisano 9 Czerwca 2019 150 zł za skalę 1/72, czy 1/48..? Które wydanie będzie pierwsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 9 Czerwca 2019 Share Napisano 9 Czerwca 2019 (edytowane) Za 1/48 7 ramek plus szkło i blaszka No i duże kalki Cartografu 1/72 bedzie już niedługo... Pozdrawiam Edytowane 9 Czerwca 2019 przez leon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi