mandrivecs Posted February 27, 2019 Share Posted February 27, 2019 Poczekajmy, zobaczymy... Stare chińskie przysłowie mówi, że cierpliwy może ugotować kamień na miękko... Co do wyprzedaży ajm - na spokojnie,zobaczymy co będzie w Nowym pudełku. Skoro masz dodatki, to możesz też podziałać coś w ramach tradycji... Nie polecam pochopnych ruchów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted February 27, 2019 Share Posted February 27, 2019 (edited) 39 minut temu, bart207skw napisał: I tu moje pytanie wyprzedawać kolekcje czy poczekać na wypust modelu? Wstrzymałbym się do stu procentowego potwierdzenia wiadomości o nowym modelu i jego jakości, ale jednocześnie przygotował się na szybkie pozbycie się AJM-u. Miałem taką akcję przed wypustem Iskry z Armahobby - musiałem się pozbyć ok. 20 modeli Iskry z ZTS Plastyk. Udało się przed premierą Army, więc nawet trochę grosiwa zdobyłem na dalsze inwestycje. 39 minut temu, bart207skw napisał: poprawiłem pisownię Się widzi i od razu inaczej Edited February 27, 2019 by Grzes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart207skw Posted February 27, 2019 Share Posted February 27, 2019 A propos tradycji. Skleiłem na sucho wczoraj (tzn. poświeciłem jedne ramki) bez malowania i kalek, szpachli, drutu, itp. Generalnie idzie to skleić, ale roboty przy tym, nawet takim sklejeniu gdzie się tylko sprawdza i zapaćkowuwuje się oszklenie, ciężki temat. Ale wiem, ze dam rade nawet z ajm. A, że na sumieniu mam popełnionego sokoła vacu z broplanu to jakieś pojęcie o mam o trudach montażu takich ulepków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hello Posted February 27, 2019 Share Posted February 27, 2019 Jestem bardzo ciekaw co zrobi Answer ? Mam nadzieję , że będzie to zdetalowany , piękny model polskiego śmigłowca . Sokół jest bardzo ładny i na pewno znajdzie dużo fanów do zakupu jak i do klejenia . Pozdrawiam Hello Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart207skw Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 no i ucichło coś. wszyscy chyba czekają na modele i już przebierają nóżkami - ja tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 2 minuty temu, bart207skw napisał: no i ucichło coś. Gromadzone są siły i środki oraz robione przegrupowania w magazynach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazman79 Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 Wersja policyjna idzie do produkcji... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart207skw Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 orzeszku... - ależ to pięknie wygląda. kto jeszcze lubi orzeszki? dobrze by było aby Pmask mógł od razu wypuścić maski... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 Z tymi zachwytami radzę poczekać.Bo rendery to jedno a rzeczywistość drugie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart207skw Posted April 16, 2019 Share Posted April 16, 2019 "po cichu po wielkiemu cichu", czekam nadal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micz Posted April 25, 2019 Share Posted April 25, 2019 Pojawiły się rendery ramek: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamsky Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 miodzio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Niech jeszcze TORO wypuści kalki do paru malowań i będzie zupełnie miodzio..! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamsky Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 8 minut temu, mandrivecs napisał: Niech jeszcze TORO wypuści kalki do paru malowań i będzie zupełnie miodzio..! W-3 Answera w zapowiedziach ma sporo kalkomanii i wersji 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławekb Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 ...i wszystko w temacie...Mi-17,Sokół...fajnie się zrobiło))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart207skw Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 coś pięknego. czekam na skale 1/72 równie piękna jak jej starsza siostra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micz Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Pierwszy test shot: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Frrruwa Twoja marynara! Dawać GO!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micz Posted May 15, 2019 Share Posted May 15, 2019 Pojawiły się lepsze fotki testowych ramek: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 No, pierwsze zapowiedzi już w Martoli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin1323 Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Policja, TOPR, albo Głuszec. Którąś z tych wersji zakupię na bank . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Trza robić wszystkie po kolei... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazman79 Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Miałem dziś wypraski w ręku. Jak na produkt testowy prezentują się naprawdę dobrze... Za ok miesiąc powinien Sokół trafić do sprzedaży. Cena ma oscylować w granicach 150zl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 150 zł za skalę 1/72, czy 1/48..? Które wydanie będzie pierwsze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 (edited) Za 1/48 7 ramek plus szkło i blaszka No i duże kalki Cartografu 1/72 bedzie już niedługo... Pozdrawiam Edited June 9, 2019 by leon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts