Moses Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Slawek_26869 napisał: Hmmm!!, a jak się prezentuje - drabinka do wysiadania Pewnie taka sama tylko z odwrotnymi stopniami, i po drugiej stronie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu 13 minut temu, Slawek_26869 napisał: Hmmm!!, a jak się prezentuje - drabinka do wysiadania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 godzin temu Autor Share Napisano 9 godzin temu 17 minut temu, Moses napisał: Czy ja dobrze widzę, czy jakieś omamy mam? Spokojnie, proszę nie regulować odbiornika . Ten polski PF to tak trochę po cichu wunderwaffe na pewną okoliczność. mam nadzieję, że pociągnie sukces kanadyjskiej 104-ki. Jak zapowiadałem w warsztacie @Kon_Bar-a - będzie miał podwieszone Monsuny. Może trochę z przymrużeniem oka, ale takie urozmaicenie mi się podoba. 19 minut temu, Slawek_26869 napisał: drabinka do wysiadania W sumie tak samo - tylko kierunek ruchu jest przeciwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 1 minutę temu Autor Share Napisano 1 minutę temu Szybkie pytanie do znawców - jakiego koloru było wnętrze w naszych PF-ach - szare czy turkusowe? Maszyna którą planuję zrobić to już chyba egzemplarz poremontowy bo: - brak szachownicy na kadłubie za skrzydłami - samolot ma numer czterocyfrowy - pomalowany jest na kolor jasnoszary (prawie biały) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi