Moses Napisano 21 godzin temu Share Napisano 21 godzin temu 6 minut temu, Slawek_26869 napisał: Hmmm!!, a jak się prezentuje - drabinka do wysiadania Pewnie taka sama tylko z odwrotnymi stopniami, i po drugiej stronie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 21 godzin temu Share Napisano 21 godzin temu 13 minut temu, Slawek_26869 napisał: Hmmm!!, a jak się prezentuje - drabinka do wysiadania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 21 godzin temu Autor Share Napisano 21 godzin temu 17 minut temu, Moses napisał: Czy ja dobrze widzę, czy jakieś omamy mam? Spokojnie, proszę nie regulować odbiornika . Ten polski PF to tak trochę po cichu wunderwaffe na pewną okoliczność. mam nadzieję, że pociągnie sukces kanadyjskiej 104-ki. Jak zapowiadałem w warsztacie @Kon_Bar-a - będzie miał podwieszone Monsuny. Może trochę z przymrużeniem oka, ale takie urozmaicenie mi się podoba. 19 minut temu, Slawek_26869 napisał: drabinka do wysiadania W sumie tak samo - tylko kierunek ruchu jest przeciwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 godzin temu Autor Share Napisano 11 godzin temu Szybkie pytanie do znawców - jakiego koloru było wnętrze w naszych PF-ach - szare czy turkusowe? Maszyna którą planuję zrobić to już chyba egzemplarz poremontowy bo: - brak szachownicy na kadłubie za skrzydłami - samolot ma numer czterocyfrowy - pomalowany jest na kolor jasnoszary (prawie biały) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu Wg mnie wszystko poremontowe będzie miało turkusowe kokpity... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi