mig Napisano 7 Października Share Napisano 7 Października MiG-23 to R.V. czy Kopro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 8 Października Share Napisano 8 Października 10 godzin temu, mig napisał: MiG-23 to R.V. czy Kopro? Jeden Wuj W KaPciu dodatki z RV są wtryśnięte w ramki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 Października Autor Share Napisano 8 Października 10 godzin temu, mig napisał: MiG-23 to R.V. czy Kopro? Kopro . Ale jak wspomniał @Artek82 to to samo - jedna wielka kicha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Października Share Napisano 8 Października Wiem, że to samo. Oba modele to jedno wielkie badziewie. Też kleiłem Kopro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Listopada Autor Share Napisano 3 Listopada Taka oto ujemna wartość dodana Co z tego wyjdzie - czas pokaże W każdym bądź razie - plan jest 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Listopada Share Napisano 3 Listopada Grunt to grunt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawbo Napisano 3 Listopada Share Napisano 3 Listopada 2 godziny temu, abtb napisał: Co to za zasobnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Listopada Share Napisano 3 Listopada W dniu 6.10.2024 o 20:33, abtb napisał: kilka sztuk -tak ze trzy-cztery ewentualnie - dwanaście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Listopada Autor Share Napisano 3 Listopada Godzinę temu, slawbo napisał: Co to za zasobnik? Według różnych podszeptów jest to kontener/ zasobnik "R" 42 minuty temu, Grzes napisał: ewentualnie - dwanaście Jak widzę, u ciebie niedziela to "dzień złotych myśli" 3 godziny temu, barszczo napisał: Grunt to grunt Grunt to prónd, a prónd to elektryczność Jadę dalej z tematem: Kto zgadnie, w jakim malowaniu będzie model, ten dostanie bukiet kwiatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Listopada Share Napisano 3 Listopada 1 minutę temu, abtb napisał: Jak widzę, u ciebie niedziela to "dzień złotych myśli" To chyba dlatego, że dziś robiłem pierwszą, wstępną degustację tegorocznych naleweczek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Listopada Share Napisano 3 Listopada 3 minuty temu, abtb napisał: Kto zgadnie, w jakim malowaniu będzie model, ten dostanie bukiet kwiatów Razwiedczik Kadafiego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Listopada Autor Share Napisano 3 Listopada (edytowane) 6 minut temu, Grzes napisał: Razwiedczik Kadafiego? Może nie do końca Kadafego (bo Libia nie była użytkownikiem tej wersji), ale z pewnych źródeł wiem, że takie MiG-acze fruwały sobie w "libijskim mundurku" z pilotem mówiącym w bardzo nam bliskim języku słowiańskim. Oczywiście jest obiecana nagroda: Edytowane 3 Listopada przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Listopada Share Napisano 3 Listopada 17 minut temu, abtb napisał: Oczywiście jest obiecana nagroda: A ja miałem nadzieję, że będzie to jakiś bukiet smakowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 3 Listopada Share Napisano 3 Listopada 43 minuty temu, abtb napisał: z pilotem mówiącym w bardzo nam bliskim języku słowiańskim. Po czechosłowacku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Listopada Autor Share Napisano 4 Listopada 8 godzin temu, giberes napisał: Po czechosłowacku Brawo dla tego Pana A zatem mamy kolejnego bohatera i kolejna wiązanka trafia do nowego właściciela Co prawda bardziej chodziło mi o rosyjskich (radzieckich) lotników oraz obsługę naziemną, ale niech @giberes ma coś na otarcie łez 8 godzin temu, Grzes napisał: A ja miałem nadzieję, że będzie to jakiś bukiet smakowy Z bukietu smakowego to była gruszkowa w sobotę przy okazji 18-tych urodzin córci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Listopada Autor Share Napisano 4 Listopada Kontener/zasobnik "R" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Listopada Share Napisano 4 Listopada (edytowane) W dniu 8.10.2024 o 08:24, abtb napisał: W dniu 7.10.2024 o 21:33, mig napisał: MiG-23 to R.V. czy Kopro? Kopro . Ale jak wspomniał @Artek82 to to samo - jedna wielka kicha Więc ja zostaję przy poczciwym Academy Przynajmniej skrzydła ruchome se zrobię Edytowane 4 Listopada przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Listopada Share Napisano 4 Listopada 13 godzin temu, Grzes napisał: Więc ja zostaję przy poczciwym Academy Przynajmniej skrzydła ruchome se zrobię To już lepiej zvezde zrobić, dużo lepszy pod względem szczegółów. Academy bardzo uboga w tym temacie i mocno skopana. W zveździe też da się zrobić ruchome skrzydła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Listopada Share Napisano 4 Listopada Godzinę temu, mig napisał: W zveździe też da się zrobić ruchome skrzydła. O! To jakoś mi umknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Listopada Share Napisano 5 Listopada 22 godziny temu, Grzes napisał: O! To jakoś mi umknęło Bo to stary model jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Listopada Share Napisano 6 Listopada W temacie MiGa-23 to dla wymagających jest model Clear Prop albo można poczekać na LEGO lub Cobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 6 Listopada Autor Share Napisano 6 Listopada Trochę pomalowałem Jeszcze to i owo się podmazia i będzie można powoli kończyć 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Listopada Share Napisano 7 Listopada O tak, piękny jest . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 7 Listopada Share Napisano 7 Listopada Czy te dziury na zasobniku to już tak mają zostać, czy to będzie jeszcze jakoś wyprowadzane? Pytam, bo - delikatnie mówiąc - to nie wygląda dobrze, a nakładasz już kolory praktycznie na gotowo… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 7 Listopada Share Napisano 7 Listopada To ostatnie zdjęcie pasuje jak ulał do słów mojego majstra z praktyk: "Jak piłeś to się nie bierz za wiercenie " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi